Konu: Milan Diablo - Miller Swen | GBİ - Gereksiz Agresiflik  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 27.01.2021 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Milan_Diablo ( @tahavercetti ) Miller_Swen ( @mamivercetti )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mackenzie_Dagwood ( @doclanzelot )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/01/2021 19:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maksimum 100 basan moonbeam bir aracım var. Tıngır mıngır VCPD'nin solundaki yoldan gidiyordum. Arkadan jester marka araçla pit manevrası yapar gibi tamponla çarptılar aracım döndü. Yanlışlıkla bir yayaya çarptık. Sonra kenara çekip indim araçtan. Bu iki arkadaş haksız oldukları halde küfürler savurmaya başladı. Ben sakinliğimi korudum sadece uyardım ardından ikisi bir olup bana vurmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/1s5KQ3
https://hizliresim.com/ijkUWw
https://hizliresim.com/TH1rX1
https://hizliresim.com/sc73bk

Ek açıklamalar(varsa): Harita'da VCPD'nin hemen yanında olduğumuzu görebilirsiniz, başka diyeceğim yok.

#1 - 27.01.2021 20:42
Öncelikle iyi forumlar savunmama şu sözlerle başlayacağım  şahıs(Tony Forelli) ben yolda giderken kendi benim üstüme çıktı sonra yolda geçen yaya şahısa araçla girdi benim karakterim öncelikle yaralı yayanın yanına gidip durumuna bakmıştır yayanın durumunun kötü olduğunu görünce o anlık sinir ve can havliyle şahısa küfür etmiştir şahısın çok rahat durumu ve hiçbişey olmamış gibi davranması  üzerine şahısa yumruk atmıştır sonrada bayıltmadan bırakmıştır diğer bir konu GBİ için ise Kurallarda geçtiği üzere VCDP sokağı bu sınırlara giriyor ancak ss lerde görüldüğü üzere güvenli bölgenin içerisinde değilde  yanındaki caddedeyiz bunun farkında olarak şahısa vurdum şahısa vurduktan sonra şahıs güvenli bölgeye sığındığı için peşinden bile gitmedim kendisi beni güvenli bölgeye çekmeye çalıştı ancak bunun farkındaydım .
Üzerime açılan bütün şikayetleri reddediyorum iyi forumlar.

#2 - 27.01.2021 20:47
Öncelikle iyi forumlar savunmamda (Miller Diablo- @tahavercetti ) katılıyorum benimde savunmam bu yöndedir iyi forumlar dilerim.

#3 - 27.01.2021 20:51
Yüzle giden bir araca sahibim, moonbeam. Siz ise yaklaşık 160 civarı hızla giden bir araca sahipsiniz, Jester. Bu kadar yavaş giden araçla üstünüze çıkma imkanım 0.1%. Beni sollamak isterken arkamdan çarptınız bir nevi pit manevrası uyguladınız. Yayaya ne ara çarptım onun bile farkında değilim. Ayrıca o yanlardaki sokaklar da VCPD güvenli bölgesine giriyor, Discord üzerinden Support kişilere özel olarak sordum. Hiçbir şey olmamış gibi davranmamın sebebi yayaya hiçbir şekilde çarpmadığımdan ve bana sürekli küfür etmenizdendir. Güvenli bölge olduğunu bildiğim için sakinliğimi korudum yoksa size küfür etmeyi ve dövmeyi ben de biliyorum. Sollarken diğer şeritte yürüyen yayaya çarptınız bana çamur atıyorsunuz. Lütfen yöneticilere karşı yalan ithamlarda bulunmayalım.

#4 - 27.01.2021 22:24
1.si aracımın hızı 160 diye bu senden hızlı gideceğim anlamına gelmiyor beni sollamaya çalışıp yayayı ezende sensin ayrıca verdiğin ifade birbiriyle çelişiyor adminleri kandırmaya çalışan sensin şahısın verdiği ifadedeki şu iki kesite bakarmısınız adminim (-Yayaya ne ara çarptım onun bile farkında değilim)-- (Sollarken diğer şeritte yürüyen yayaya çarptınız bana çamur atıyorsunuz ) şahıs bana yalan ithamda bulundun diyor ama kendi bile inanmıyor bu söylediğine çünkü kendi sizleri kandırmaya çalışıyor diğer bir husus VCDPnin önündeki sokak güvenli bölgeye giriyor taa uzağındaki cadde değil kısaca şahıs şuan çelişkili ifadesiyle yalan bilgilerle tamamen sizleri kandırmaya çalışıyor.

#5 - 27.01.2021 22:28
Dostum (@Egzantrizma --Tony Forelli) lütfen yalan bilgi verme arkadan motorla ben geliyordum minibüsün ile sollama yaparken yayaya çarpan sendin verdiğin ifadede zaten söylediğin bu durum çelişiyor böyle bir konu yüzünden yalan söylemene gerek yok lütfen dürüst ol düzgünce ifadeni ver.

#6 - 28.01.2021 11:09
Buyrun arkadaşlar güvenli bölge haritası. Ayrıca diğer tarafımızda Chinatown olduğu için yine güvenli bölgede oluyoruz. İnkar etmeye devam etmeyin.
@tahavercetti @mamivercetti

#7 - 28.01.2021 16:21
Güvenli bölge listesinde sadece VCDP sokağı yazdığı için GB nin sadece önündeki sokak ve park olduğunu sanıyordum o yüzden böyle bir role girdim yanımdaki caddeyi kapsadığını bilmiyordum özür dilerim.

#8 - 29.01.2021 20:28
Şikayet incelendi.

Kişi bilmediğini belirtip özür dilemiş, bu sefer ceza vermek yerine sizi uyarıyorum ve "Oyun Kurallarını" okumanızı tavsiye ediyorum.
Şikayet kapatılmıştır.