Konu: Cody_Collins - Yetersiz Rol Bilgisi + GBI  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 27.01.2021 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cody_Collins - @illeqal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerard_Reedus - @BaronSchmiedt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2021 - 13.51 - 13.53 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge İhlali, Yetersiz Rol Bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Masumi_Kobayashi isimli Kadın bir polis memuru GYM'de çalışıyor, Cody_Collins isimli kişi de kendisine yakınlaşmaya çalışıyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok fakat ara sıra sözlü tacizde de bulunuyor. Gerard_Reedus isimli polis memuru da meslek arkadaşını koruma amacıyla yanına geliyor. Cody ve Gerard isimli oyuncular arasında tartışma çıktıktan sonra Cody isimli oyuncu, bulunduğu bölge GB'mı diye hiç sormadan, /do üzerinden agresif rol için izin almadan Gerard'a hakaretler ve küfürler yağıdırıyor. Bu ss'lerin öncesi de var fakat adminlere rapor atıyor, erken ilgileneceklerini düşünerek ss alma gereği duymuyorum. Cody_Collins isimli oyuncunun yazım şeklinden ve sergilediği role bakarsanız "YRB" kavramını neden yakıştırdığımı çok iyi anlayacaksınız. Kendisi yeni bir oyuncu gibi de gözükmüyor, bizzat 26 level. Bu oyuncunun bizzat cezalandırılmasını istiyorum, bulunduğumuz rol ortamının kalitesini düşürdü. (GYM'de arkadaşlar ile kendi aramızda rol yapıyorduk, kişi böyle bir role girişince ister istemez görüntü kirliliği oluşuyor.) Ayrıca Gerard isimli polis memuru bizzat sakin ve anlayışlı rol yapmasına rağmen Cody agresif rol yapmaya devam ediyor. İyi roller, iyi forumlar dilerim. Adaleti sağlayacağınıza inanarak bu şikayeti açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/SsGwRn
https://hizliresim.com/foJMpk

https://hizliresim.com/IiKT7T - Gerard_Reedus kendilerinden uzaklaşma amacıyla Blade markalı aracına binip oradan Masimu ile uzaklaşmasına rağmen Cody'nin onların peşine düştüğünü görebilirsiniz. Komik olan şey ise tehtid ettiği kişilerin polis olması ve bulundukları bölgenin "Güvenli Bölge" olması.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 27.01.2021 14:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.01.2021 18:54
Merhaba, hemen konuya giriş sağlıyorum ss'lerin başlangıcı benim agresif rolüm başladıktan sonra başlamış. Gerard'ın gerçekten polis olduğunu bilemem, IC olarak anneme hakaret ettiği için bende ona hakaret savurdum sonuçta kişi sivil bir şekilde daha sonrasında araçlarına binip gittiler yanlarına gittiğimde umursamadan gittiler burada tehdit olarak neyi algıladı arkadaş onu anlamadım şahsen. Gerard gelip rozetini gösterseydi kişiye karşı agresiflik olmayacaktı, böyle çok kişiye rastladım kişi kendinin polis olduğunu söylüyor fakat polis çıkmıyor, ayrıca Masumi karakteri IC olarak arkadaşım onunla komik diyaloglar oluşturabilirim kendisi istemeseydi bana karşı bir sert tepki verebilirdi, Masumi karakterinin polis olduğunu biliyorum fakat karakteristik yapım komik olaylarla ilgili olduğu için birnevi dalga geçiyorum.
« Son Düzenleme: 27.01.2021 18:57 illeqal »

#3 - 27.01.2021 19:36
Gerard hakaret ettiyse ona da şikayet açmalıydın, bu güvenli bölge de hakaret etmen anlamına gelmez. İyi forumlar.

#4 - 27.01.2021 19:48
Gerard hakaret ettiyse ona da şikayet açmalıydın, bu güvenli bölge de hakaret etmen anlamına gelmez. İyi forumlar.

O başlattıysa ben rolümü devam ettirdim,  herşeye şikayet açma gibi hobim yok. Her neyse uzatmayalım, Yönetici en doğru kararı verecektir.

#5 - 29.01.2021 02:38
Agresif rolün tam olarak akıbeti olmaması üzerine işlem yapılmayacaktır.