Konu: 27.01.2021 Renzo_Valentino  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2021 11:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Furkangz  Renzo_Valentino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
REfuse rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin mahallesinden araç çalıyorum hurdacıya gelip satıyorum oda beni takip ediyor sonra bana saldırıyor kişiyi dövüyorum ondan sonra kişiyinin anahtarlarını alarak diğer aracınıda çalmak istiyorum kişi role uymuyor değişik emoteler veriyor ondan sonra şikayet açacağım diyince aracı alıp duvara vuruyor canını azaltarak al kullan yiğen diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 28.01.2021 09:02
Öncelikle merhabalar, arkadaş araç çalma rolü yapıyor ve onu takip ediyorum. Beni düşürdükten sonra anahtarları almak istedi aracın ve araç anahtarları yatan karakterin altında olduğu için belirttim. Ondan sonra arkadaşa OOC yoldan sordum zaten ve bana baygınsın dedi bende bunun üzerine kapıyı açtım. Ancak arkadaşa söylememe rağmen neden bu kadar şikayet canlısı olduğunu onu anlayamadım. Bu konuyu bence OOC'den halledebilirdik. Bence abartılacak bir şey yok ben role uydum arkadaşa aracı verdim. Bir yanlışım olduysa özür dilerim. Dediğim gibi böyle şeyleri şikayet açmadan halletmek en doğrusu

#2 - 29.01.2021 18:27
Merhaba,

Ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere şikayeti açan taraf, role özen göstermeyip karşıdaki kişiye hiçbir fırsat tanımadan sormadan etmeden direkt aracı çalma/anahtarını alma emoteu veriyor. Şikayet edilen taraf ise karşı tarafın yaptığı gibi hatalı emote veriyor ve do kanalından spam atıyor. Neticede her iki tarafta hatalı. İlk ve son olması şartıyla bu seferliğine sadece uyarıda bulunacağım. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.