|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Lee Samuel_Chandles @ahmetcisee16 @bartaburesi Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2021. 02:50//03:00 suları |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Geçen gece yaşanan olaydan rahatsız olduğum için şikayet oluşturma kararı aldım. Bilindiği üzerine karakterim, Radmila karakteriyle aşk yaşıyor. Birnevi sevgili olduklarını söylemem mümkün. Dün gece suları gibi, karakterimin sevgilisi, karakterimi gezmek üzerine bir alana çağırıyor. Benim oğlanda ayran gönüllülüğü bilmez, haliyle de şıpşevdiliğinden dolayı gitti.
Buluşma yerine geldiği sırada, sevgilisinin yanındaki bir erkekle aynı motor kombinini yaptığını görünce, haliyle de kıskandı tabi. Kıskanma rolünü de, karakterim aşık olduğundan dolayı yapmak zorunda kaldım. Buraya kadar basit, sorun yok. Karakterim anlık sinir ve kıskançlık sebebiyle de olay yerinden uzaklaşıyor. Yapması gereken en iyi çözümün bu olduğunu düşünüyor. On ila on beş dakika gibi de, kız arkadaşı tarafından kovalanıyor. Sevgililer arası klasik peşleme durumu. Anlarsınız.
Kovalama bitti, karakterim evine gitti. Evindeyken hemen hemen bir kaç saat sonra kız arkadaşının da o an trafik kazası geçirdiğini öğreniyor. Öğrendiği gibi de, hastaneye koşuyor bizim oğlan. Hastaneye gittiğinde de, karakterin sevdiği kız olan Mila karakterinin elini de, Steven karakteri tuttuğu için, benim oğlanın morali daha çok bozuluyor. Olayı gördükten hemen sonra da hastaneden ayrılıyor.
Karakterim hastane olayından hemen sonra, Mila'nın arkadaşı ile beraber Mila karakterinin ilaçlarını almaya gidiyor. O sırada da korkutulmaya çalışılıp, tehditkar vaziyette konuşuluyor. Karakterimin de kaza ile bir durumu olmadığı, her şeyi sonradan öğrendiği aşikar. Bu durumda da kendisini kanıtlaması için direkt olarak bunlardan bahsediyor.
Neyse ki, o an bir şey yaşanmadı. Karakterim sağ salim eve geldi, bir kaç saat sonra da evine silahlı adamlar tarafından baskın yapıldı. Olay gerçekten güzelken, olaya DM girmesiydi benim canımı sıkan. Bu gibi rollerin baltalanması benim morallerimi alt üst ediyor. Rol görüntüleriyle beraberinde incelendiğinde İlgili kişi/ kişilerin, gerekli cezayı almalarını rica ediyorum. kaza ile hiç bir alakam yok kazayıda sonradan öğrendim direk hastaneye koştum kişiler dövmek veya göz korkutmak yerine direk olarak gece vakti evi basıp direk silah çekip vurmaları DM kapsamına giriyor diyeceklerim bu kadar.
((OOC yoğunluğumdan dolayı şoblonu yeni oluşturabildim))
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A