Konu: [25.01.2021] Tommy_Lee Samul_Chandles  (Okunma sayısı 322 defa)

#0 - 27.01.2021 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Lee  Samuel_Chandles  @ahmetcisee16 @bartaburesi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2021. 02:50//03:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba.  Geçen gece yaşanan olaydan rahatsız olduğum için  şikayet oluşturma kararı aldım. Bilindiği üzerine karakterim, Radmila karakteriyle aşk yaşıyor. Birnevi sevgili olduklarını söylemem mümkün.  Dün gece suları gibi,  karakterimin sevgilisi, karakterimi gezmek üzerine bir alana çağırıyor. Benim oğlanda ayran gönüllülüğü bilmez, haliyle de şıpşevdiliğinden dolayı gitti.

Buluşma yerine geldiği sırada, sevgilisinin yanındaki bir erkekle aynı motor kombinini yaptığını görünce, haliyle de kıskandı tabi. Kıskanma rolünü de, karakterim aşık olduğundan dolayı yapmak zorunda kaldım. Buraya kadar basit, sorun yok.   Karakterim anlık sinir ve kıskançlık sebebiyle de olay yerinden uzaklaşıyor. Yapması gereken en  iyi çözümün bu olduğunu düşünüyor. On ila on beş dakika gibi de, kız arkadaşı tarafından kovalanıyor.  Sevgililer arası klasik peşleme durumu. Anlarsınız.

Kovalama  bitti, karakterim evine gitti. Evindeyken hemen hemen bir kaç saat sonra kız arkadaşının da o an trafik kazası geçirdiğini öğreniyor.  Öğrendiği gibi de, hastaneye koşuyor bizim oğlan.  Hastaneye gittiğinde de, karakterin sevdiği kız olan Mila karakterinin elini de, Steven karakteri tuttuğu için, benim oğlanın morali daha çok bozuluyor.  Olayı gördükten hemen sonra da hastaneden ayrılıyor.

Karakterim hastane olayından hemen sonra,  Mila'nın arkadaşı ile beraber Mila karakterinin ilaçlarını almaya gidiyor.  O sırada da korkutulmaya çalışılıp, tehditkar vaziyette konuşuluyor. Karakterimin de kaza ile bir durumu olmadığı, her şeyi sonradan öğrendiği aşikar.  Bu durumda da kendisini kanıtlaması için direkt olarak bunlardan bahsediyor.

Neyse ki, o an bir şey yaşanmadı. Karakterim sağ salim eve geldi, bir kaç saat sonra da evine silahlı adamlar tarafından  baskın yapıldı. Olay gerçekten güzelken, olaya DM girmesiydi benim canımı sıkan. Bu gibi rollerin baltalanması benim morallerimi alt üst ediyor.   Rol görüntüleriyle beraberinde  incelendiğinde İlgili kişi/ kişilerin,  gerekli cezayı almalarını rica ediyorum. kaza ile hiç bir alakam yok kazayıda sonradan öğrendim direk hastaneye koştum kişiler dövmek veya göz korkutmak yerine direk olarak gece vakti evi basıp direk silah çekip vurmaları DM kapsamına giriyor diyeceklerim bu kadar.
((OOC yoğunluğumdan dolayı şoblonu yeni oluşturabildim))

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 29.01.2021 02:54 hankmoody »

#1 - 28.01.2021 01:09
Selamlar, olayın içerisindeki kilit karakterlerden biri olduğum için ve diğer kısmın da rollerinin çoğuna tanıklık ettiğim için bu yazıyı yazmak istiyorum. Dennix karakterinin belirttiği gibi, kovalamaca durumu yaşanıyor Güney, Sahil gişelerinden geçtikten sonra sola doğru karakterler dönüş sağlıyor ve motor virajları daha iyi aldığı için hızlanarak Dennix'in önüne geçip dur işaretleri yapıyor. Oyunun hatası mıdır, yoksa internet problemi midir bilinmez böyle bir kaza yaşanıyor ve ben de rolün sıcaklığı ile bu kazayı es geçmek istemeyip kaza rolüne giriyorum. Dennix'in kıskandığı kişi, karakterimi bu haldeyken bulup paramedikleri arıyor ve o sırada panik içerisinde bir koşuşturmaca başlıyor. Hastaneye varıldığı zaman, karakterimin yakın arkadaşları en son Dennix'in peşinden gittiğini bildikleri için, onu kovalarken bu kazayı yapıp, Dennix'in ise umursamayarak devam ettiğini zannedip ona sinirleniyorlar, ölüme terk ettiğini sanıyorlar. Karakterim, ameliyattan çıkıp bilinci ilaç ile açıldıktan sonra Dennix'i aramalarını istiyor. Dennix, aranıyor ve geliyor ardından kıskandığı kişinin Radmila'nın elini tuttuğunu görünce hasta yatağında, yine sinirleniyor ve bir laf ediyor durum ile alakalı. O sırada karakterimin durumu şöyleydi;Sağ kolu yandığı için sargıda, yüzünün bilimum yerlerinde dikiş var, sol bacağı kalçasından itibaren alçıda, göğsünde ise ameliyattan yeni çıktığı için destekleyici bir giysi bulunuyor. Radmila'nın bu halde olmasına rağmen umursamayıp kıskançlık tribine girdiğini gören arkadaşları daha da sinirleniyor ve böyle bir yola başvuruyorlar. SS'lerde görüldüğü üzere "Radmila'ya, yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin."tarzı şeyler söylenmiş. Bunun sebebi kuvvetle muhtemel Dennix'in karakterimi ölüme terk ettiğini zannetmeleridir. Benim şahsi görüşüm, şu yöndedir. İC olarak, yanlış anlaşılmadan kaynaklı yaşanan talihsiz bir durum. Gerçek hayatta, yanlış anlaşılmadan dolayı vurulup öldürülen kişiler olduğunu biliyoruz. OOC'ye dökülmeseydi keşke  :'( 

#2 - 28.01.2021 02:02
Yorumun için teşekkür ederim hastaneye geldikten sonra doktorun yanımıza gelmesi sonucu ilaç almaya Mila'nın arkadaşı ile dışarı çıktık aramızda diyolog geçti Mila'nın kaza yaptığından haberim olmadığını ve haberim olsaydı hemen geleceğimi ve haberim olduktan sonra geldiğimi belirttim takip sırasında Mila karakteri benim aracımın arkasında gözüküyordu ve kaza yaptığını görmedim yanımdaki oyuncuya bütün her şeyi açıklamama rağmen hala ısrarcı tavır ile döveceğini zarar vereceğini bildirdi kazadan haberim olmadığını defalarca kez söylememe rağmen kişliler gece vakti evimin kilidini kırıp silah ile yaraladılar bu tamamen DM kapsamına alınması gereken bir durum.
 İyi roller iyi forumlar diliyorum.

#3 - 28.01.2021 03:30
Öncelikle selamlar, Steven_Beckham @Suki  karakteriyle yakın olduğumuz için bu durumlardan bahsetti ve bu konu üzerine bizden yardım istedi. SS'lerde göründüğü gibi Maske_17535 olan karakter benim ve Dennix Weizsacker karakterine sözlü laflarda bulunuyorum, silah kullanma DM gibi bir şeyle alakam yoktur. Gereken rol geçmişini ve olan olaylardan bahsedilmiş. İyi forumlar dilerim.

#4 - 28.01.2021 03:36
Yorumun için teşekkür ederim hastaneye geldikten sonra doktorun yanımıza gelmesi sonucu ilaç almaya Mila'nın arkadaşı ile dışarı çıktık aramızda diyolog geçti Mila'nın kaza yaptığından haberim olmadığını ve haberim olsaydı hemen geleceğimi ve haberim olduktan sonra geldiğimi belirttim takip sırasında Mila karakteri benim aracımın arkasında gözüküyordu ve kaza yaptığını görmedim yanımdaki oyuncuya bütün her şeyi açıklamama rağmen hala ısrarcı tavır ile döveceğini zarar vereceğini bildirdi kazadan haberim olmadığını defalarca kez söylememe rağmen kişliler gece vakti evimin kilidini kırıp silah ile yaraladılar bu tamamen DM kapsamına alınması gereken bir durum.
 İyi roller iyi forumlar diliyorum.

DM kapsamına alınması saçma olur.. Çünkü karakterim arkadaşlarından yardım istiyor.. Evinin adresini veriyor hatta onları senin evinin önüne kadar getiriyor. Mila'nın çektiğinin daha fazlasını çekmesini istiyorum diyor.. Her şeyi roller yapıyoruz.. Sen karakterleri tanımıyor olabilirsin ama karakterlerin sana sıkmasında bir amaç var ve seni biliyorlar.. Radmila, Samuel ve Tommy karakterlerine fotoğrafını gösteriyor.. Steven onları senin evinin önüne kadar getiriyor.. Sana sıkan karakterlerin amacı ortada ve her şey usulunce.. Sen tanımıyorsun diye DM'e girdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.. Kimse sana kalkıp durduk yere sıkmadı, keyifli roller :)

#5 - 28.01.2021 13:06
Öncelikle selamlar, olay şu şekilde gelişti, biz Steven karakteri ile yakın arkadaş olduğumuz için  Steven Beckham Tommy Lee ve ben Ocean bar da rol yapıyorduk Steven Beckham Bize sizden birşey istiyebilir miyim dedi bizde onayladık bize benim için birini. İndirir misiniz? Dedi bizde neden sebepi nedir dedik yakın bir kız arkadaşımı ölüme itikledi arkadaşım artık yürüyemiyor vücudunun bir çok bölgesini kullanamıyor dedi bizde o kişinin bize o kişiyi evini arabasını göster dedik ve bize o kişinin evini gösterdi kişinin evde olduğunu söyledi bizde tamam dedik Tommy Lee ile evimize gidip kıyafetinizi değiştirdik maskemizi taktık ve kişinin evine gittik zile bastık kapıyı açmadı ev kilitliydi sonra maymuncuk ile kilidi kırıp eve girdik Emotemizi verip kişiye sıktık SS de görüldüğü gibi sıkmamızın sebepini belirttik. Söyliceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.

#6 - 28.01.2021 22:09
**Ölüme itikledi ne demek?"" Mila karakteri ic olarak beni kovalarken kaza yapıyor kaza yaptığından haberim olmuyor aradan bir kaç saat geçiyor ve kaza yaptığını öğrenir öğrenmez hastaneye koşuyorum kişiyi ölüme itiklemiş olsam niye hastaneye gideyim tekrar söylüyorum "KAZA YAPTIĞINDAN HABERİM YOKTU KAZAYA SEBEBİYET VERMEDİM "  bunu tekrar tekrar söylemek istemiyorum artık biraz geniş düşünün geniş kavrayın durumu. oldu arkadaşım kaza yapsın kaza yaptığı kişiyi bulayım evinin kilidini kırayım sonra silah çekeyim saçmalıkları kesin artık gerçekten can sıkan roller çeviriyorsunuz kendi halimde rol yapan birisiyim karakterim oldukça korkak ben bu tarz durumlardan yeterince sıkıldımmmmm.

#7 - 28.01.2021 22:32
**Ölüme itikledi ne demek?"" Mila karakteri ic olarak beni kovalarken kaza yapıyor kaza yaptığından haberim olmuyor aradan bir kaç saat geçiyor ve kaza yaptığını öğrenir öğrenmez hastaneye koşuyorum kişiyi ölüme itiklemiş olsam niye hastaneye gideyim tekrar söylüyorum "KAZA YAPTIĞINDAN HABERİM YOKTU KAZAYA SEBEBİYET VERMEDİM "  bunu tekrar tekrar söylemek istemiyorum artık biraz geniş düşünün geniş kavrayın durumu. oldu arkadaşım kaza yapsın kaza yaptığı kişiyi bulayım evinin kilidini kırayım sonra silah çekeyim saçmalıkları kesin artık gerçekten can sıkan roller çeviriyorsunuz kendi halimde rol yapan birisiyim karakterim oldukça korkak ben bu tarz durumlardan yeterince sıkıldımmmmm.
Steven Beckham karakteri size sıkmamız için kendisi ıc olarak silah kullanmadığı sevmediği için bizden rica ediyor sebepini soruyoruz bize bu cevabı veriyor bizde sıkı arkadaşımız olduğu için onu yarı yolda bırakmamk için adresini eşgalini arabanı istiyoruz ve bize evini gösteriyor evinin kilidini kırıp sana sıkıyoruz neden sıktığımızı belirtiyoruz ve olay bölgesinden uzaklaşıyoruz. Bu durumu sormadan olayın içine girmeden DM kural ihlalinden şikayet açman mantıksız, iyi günler dilerim.

#8 - 28.01.2021 23:43
Paralı asker rolü yaptınız yani, bu rol sunucuda yasak admin kararı bekleyelim. Daha fazla yorum yapmayacağım.

#9 - 29.01.2021 06:04
Paralı asker rolü yaptınız yani, bu rol sunucuda yasak admin kararı bekleyelim. Daha fazla yorum yapmayacağım.

Arkadaşlarının isteiğini yapmak ne zamandır paralı askere giriyor? :D