Konu: [26.10.2021 - Stewart Lee] Powergaming, Non-RP  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2021 15:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stewart Lee - @StewartLee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'lerde gözüken Death Row Brystal Mafia Bloods üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.00 - 15.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG, Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iyi forumlar diliyorum öncelikle. Karakterim birlikte outsider ve rütbeli yani insider bir adamdan ( @Orh4n ) görev aldı. Husumetli olduğumuz çete üyelerini dövmemizi istedi. Yanıma IC arkadaşım Callum_Quintet'i alıp takip ettik ve daha sonrasında dahil olan üyeler ile sıkıştırdık. Şahıs, IC sakat rolü yapıyor ve tekerlekli sandalyesi var. Atacağım 1. SS'te arkadaşın sakat rolü yapmayıp koştuğunu görüyoruz, 2. SS'te ise bizden kaçarken karşı tarafın IC arkadaşı Agustin_Littera, Buffalo aracı ile geliyor ve Stewart_Lee karakteri, "Sakat" rolü yapmadan araca bir anda biniyor. Normalde ayakları tutmayan bir kişi ayağa kalkamaz, yardım gerekir, değil mi? Ama arkadaşımız turp gibi (?) bir hal ile araca bir anda biniyor ve kaçıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunu 25.01.2021 tarihinde gerçekleşen brawl rolünde de defalarca tekrarladı ve uyardık, ancak devam edince rolümüzü baltalaması canımızı sıktı. Ceza almasını talep ediyoru(z).

#1 - 26.01.2021 15:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.01.2021 15:36

Kendini ele vermişsin orada gözüken, /me tekerlekli sandalyesini hızlıca döndürüp kaçar emotesini okumanı tavsiye ederim ayrıca araca binerkende /me vermiştim ama ss alamadım loglardan görebilir sayın yöneticiler.

Bir başka konu motor sürüşünüze geliyorum Non rp olarak aracın önüne kırıyorsunuz araç size çarpıp demirleri kırınca hiçbirşey olmamış gibi kalkıp biniyorsunuz, bence biraz kendi ihlallerinizle ilgilenin.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 26.01.2021 17:31

Kendini ele vermişsin orada gözüken, /me tekerlekli sandalyesini hızlıca döndürüp kaçar emotesini okumanı tavsiye ederim ayrıca araca binerkende /me vermiştim ama ss alamadım loglardan görebilir sayın yöneticiler.

Bir başka konu motor sürüşünüze geliyorum Non rp olarak aracın önüne kırıyorsunuz araç size çarpıp demirleri kırınca hiçbirşey olmamış gibi kalkıp biniyorsunuz, bence biraz kendi ihlallerinizle ilgilenin.

Spoiler: GösterGizle

Selamlar iyi forumlar. Demişsin ki "Non rp olarak aracın önüne kırıyorsunuz araç size çarpıp demirleri kırınca hiçbirşey olmamış gibi kalkıp biniyorsunuz". Canım, siz değil miydiniz Idlestack'te bana çarpıp hem kaza rolü yapmayıp hem de PM yolu ile "Size çarptık bi yaralı rolu yapsaydiniz ya." yazan? Non-RP şekilde araç önüne kırmak demişsin. Ben orada /me motoru adamların aracının önüne sürekli olarak kırmaya başlar. tarzı bir emote verene kadar siz Las Colinas'a kadar gitmiş olurdunuz ve bunu da şikayete eklerdim, ancak vermedim ve bunun Non-RP kapsamı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca siz, biz araçtan hasar almadan defalarca kez duvarlara çarptınız ve aracınız iki kat hasar aldı, siz de yaptınız ve biz araçların bize çarpmaması dışında hiçbir defa bir yere çarparak düşmedik. İkinci olarak /me tekerlekli sandalyesini hızlıca döndürüp kaçar. emoteni gördük, evet. Ancak bu araca binme emoten değil, sen koşarken arkandan koştuk ve "rol dahilinde olmadan" araca bindin ve uzaklaştın.

#4 - 26.01.2021 17:33
Alıntı
./me vermiştim ama ss alamadım loglardan görebilir sayın yöneticiler.
Zaten o mesafeden senin vereceğin herhangi bir ./me emotesi, mesafe yakınlığından dolayı görülebilir, araca bindiğinde dibindeydik.

#5 - 26.01.2021 19:07
Tamamdır yetkili açıklaması bekleyebiliriz.

#6 - 28.01.2021 20:18
Yetkili kararı bekliyoruz. Etiket için özür dilerim. @Thorin the dealer

#7 - 29.01.2021 19:09
Selamlar!

Tekerlekli sandalyeli rolü yapmanız çok hoş. Hatta bu kargaşalara katılmayıp sandalyeyle oradan kaçamasanız, dayak yeseniz daha hoş bir rol olurdu. Burada bir ihlal yolu tercih edilmiş.

* sandalyesinin tekerleklerini hızla iter ve eve kaçar.

Konusu pek uygun olmamış, tercih ettiğiniz rol konsepti güzel ama bu yapılan emote ve birden ayaklanıp kaçma durumu ihlal barındırıyor.

Cezai işlem görülecek, K&A.