Konu: [26.10.2021 - Petrov_Aztec] Retarded-RP, Türkçe Terim, Non-RP, Refuse-RP  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 26.01.2021 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Petrov Aztec - @Akay

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hades Marroquin - Leroyce Harden ( @hadesallen0 - @Yiğido )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.00 - 02.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded-RP, Türkçe Terim, Non-RP, Refuse-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim Idlewood'da bulunan Death Row Brystal birliğinde, orada rol yapıyorum. Bu öğlen saatlerinde Petrov karakteri sürekli köşemize dadandı, birkaç kez dayak yedi ve akıllanmadı. Daha sonrasında ben ve IC arkadaşlarım Hades - Leroyce, karakteri alıp çöllere götürdük. 3 kişiye 1 kişi olacak şekilde tehdit ettik, daha sonrasında karakteri rol dahilinde bir çukurumdan aşağı attık ve sistemsel düşmedi. Sistemsel düşmemekten yararlanarak zıpladı ve geri dağa tırmandı, rolü reddetti. Daha sonrasında sistemsel düşürürken IC olarak "ANANI SIKERIM" gibi bir Türkçe Terim kullanımında bulundu. Biz şikayet açmaktan yana olmadık ancak bir saat sonra sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi mahallemize gelip köşe tuttu. Kanıtlar aşağıda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bir daha rol bölgemize gelip rolümüzü baltalamaması için caydırıcı bir ceza almasını istiyoru(z).

« Son Düzenleme: 26.01.2021 03:14 Çaçakiri »

#1 - 26.01.2021 03:01

Öncellikle iyi geceler iyi forumlar;

Etiketlenen tüm ihlalleri uyguladığını doğruluyorum ve sana karşı yapılan tüm rollerden bir ders çıkarmayıp hala bu hataları yapmaya devam ediyorsun dostum. İki gündür seninle uğraşıyoruz gerçekten rolümüzü baltalamaktan, oyun zevkimizi yok etmekten başka bir şey yapmadın.Düşünüyor musun ben böyle salak saçma roller yapıyorum ama karşıdakilerin zevkini bozar mıyım? Seni kaç metrelik yerden atmışız ne bir yerim kırıldı rolü ne öldüm rolü ne bayıldım rolü hiçbir şey yapmadın ya kalktın saçma rolüne devam ettin hooda geldin? Cidden böyle roller yapmaktan mı zevk alıyorsun lütfen kendine çeki düzen ver buraya saatler harcayıp iyi kötü rol yapmaya çalışıyoruz ve senin gibilerle uğraşmak artık gerçekten sıktı. Bu cezayı umarım alırsın ve aklın biraz daha başına gelmiş olur, tekrardan iyi geceler iyi forumlar  :)

#2 - 26.01.2021 03:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 29.01.2021 19:10
@Akay 24 Saat içerisinde savunmanız bekleniyor.

#4 - 06.02.2021 09:22
Cezai işlem görecek.