Konu: Katarina_Romano [Güvenli Bölge İhlali]  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.01.2021 18:04
Gerçekten anlamıyorsun, anlatamıyorum sanırım. Yumruk atıyorsun y-u-m-r-u-k benim tehdit etmem mi sorun yaratıyor burada? Güvenli bölgede yumruk atıyorsun ve agresif rolü sen başlatıp küfürler savuruyorsun.
« Son Düzenleme: 19.01.2021 18:06 xVirtue »

#11 - 19.01.2021 18:10
"SS karşılaştırmaya  gerek yok dostum   Herşey baştan alınmış şeyler   "/timestamp'e" bakınıp görebilirsin.." aynen karnka, benim ssler gökten fırladı o zaman, tesadüfe bak gta sa'nın belgelerine inmiş.

#12 - 19.01.2021 18:11
Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, forum görevlisinin işini de zorlaştırmış oluyorsun aynı şeyleri tekrar tekrar yazarak. Savunman bittiyse belirtebilirsin dostum.

#13 - 19.01.2021 18:22
Ettiğim iki  kere "siktir git" dememe karşılık, ailevi küfürler , kışkırtmalar ve tehtitler dostumm   GB diyip beni kışkırtmaktan başka birşey yapmadın orda pm ve ic uyardığım halde...  Düzgünce çekil dediğim halde alaycı/kışkırtıcı konuşmalar sergilemen ve benim  "siktir git diyorum/Siktir git aptal evladı" dememle iyice kışkırtıp sonrasında tehtitler savurman.. GB dışı birşey olduğunu sanmıyorum bunun. Ah birde şey  o kadar kışkırtma ve hakaretten sonra inan ki   Gerçektede toplu bir yerde veya kameraların olduğu yerdede aynısını yaşarsın..   Gb diyip kışkırtıyorsun ve haraketler savuruyorsun, benden robot gibi durmamı beklemiyorsun umarım?  Şimdiye gelirsek, lütfen konuşma tarzını düzeltirsen sevinirim kışkırtıp, haraket edip kimsenin normal durmasını bekleme bence. Gerekli herşeyi açıkladığımıda düşünüyorum ah şey tekrarlıyım yine GB'de kışkırtıp hakaretler ettiğinin farkındasındır umarım.   Düşüncelerimi yetkiliye bırakıyorum.

#14 - 19.01.2021 18:31
Daha fazla yanıt vermiyorum çünkü kişi sürekli aynı şeyleri yazmakta ısrarcı, forum görevlisinin kararını bekliyorum.

#15 - 19.01.2021 18:34
Tekrarlamıyorum doğruları söylüyorum sadece,  çünkü aynı şeyi söyletmek zorunda kalıyorsun.. Yetkililere bırakıyorum iyi günler.

#16 - 29.01.2021 19:14
Merhaba,

Her ne olursa olsun, güvenli bölgelerde oyun kurallarında da belirtildiği gibi brawl rollerinde bulunamazsınız. Belki bir seferliğine tolerans gösterilebilirdi fakat Katarina'ın yaptığı ilk değil.
Bunun üzerine Katarina_Yoon karakteri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.