Hımm, Alaycı konuşmalar ve kışkırtıcı konuşmalardan sonra " Siktir git aptal evladı" kelimesi duyunca Bir çok küfürleri savuran kişi sensin, neyse başa dönelim. "Arkadaş kendi karakterinin agresif rol yaptığı yerleri ekran görüntüsüne almamış" dediğin yere mesela SS'ler baştan sona alınmış şeylerdir "/timestamp'e" bakılarak görülebilir, Yönetim ekibini kandırmaya çalışan ben değilim gibi kandırmayada hakkım yok zaten... Amacım tartışma çıkartmak değil doğruları açığa çıkartmak sadece. Diğer konuya geçelim mesela bir çok küfür var ve benim dediğim şey en hafifi, bu hafif küfüre karşılık kışkırtmaya ve küfür etmeye devam edende sensin dostumm hatırlatırım ki gbi diyip " Dışarıda görürsem anneni ayaklar altına alacağım orospu evladı, bütün zencilerin yarrağını amcığına sokacağım benimki de dahil"
Tehtitler savuran ben değildim. Bu ss'i yetkili isterse direk atabilirim. CK İzni olayına gelirsek sonuçta orada olumlu bir cevap versen orada edicem diye bir cevap yok sadece izin isteniyor, dediğim gibi sadece bir izin.. Karakterimi kışkırtıp " Siktir git aptal evladı" dedirten sensin ss'lerde de gözüktüğü gibi herşey baştan alınmış birşeydir..