Öncelikle Selam, bunun bir
SAMP BUGU olduğunu ve
THEO LORENTO adlı karakterin herhangi bir hile kullanmadığını açıklamak/göstermek için savunma yapma ihtiyacı duyuyorum.
Theo ile SAMP BUGUNU göstermek amaçlı karşılıklı bir video çektik video da görüldüğü gibi karşılıklı saldırmadan, ben vurduğumda o hamle yapmadığında canı gidiyor veya ben durduğumda, hamle yapmadığımda o bana vurduğunda benim canım gidiyor. Fakat, karşılıklı brawl atılınca ben onu yere vuruyorum, ekranımda yerden kalkmıyor, hep hep ben vuruyorum ama yine de canı gitmiyor, tam olarak onun ekranında da o size yerde vururken sizin canınız gitmemiş oluyor. Bunu belirtildiği gibi
SAMP BUGU olarak değerlendirebiliriz.
Bu video THEO LORENTO tarafından çekilmiştir, 5. saniyeye özellikle dikkat etmenizi istiyorum, beni yere düşürüyor, vuruyor ama canım gitmiyor. ( Theo'nun ekranında.)
Bu video ise RAGHNALL ROLLAND tarafından çekilmiştir, 35. saniyeye özellikle dikkat etmenizi istiyorum, onun ekranında o beni yerde vururken benim ekranımda ben onu yerde vuruyorum ve görüldüğü gibi canı gitmiyor. ( Raghnall'ın ekranında.)
Ek olarak söylemek istedeğim, belirttiğim saniyeler dışına da dikkatlice bakmanız dediğim gibi hamle karşı taraf hamle yapmadan ben vurduğumda karşı tarafın canı gidiyor fakat ben hamle yapmayıp karşı taraf vurduğunda benim canım gidiyor.
Sırf şikayet açmak için şikayet açmayalım, sunucuda 1000 kusür saatiniz bulunmakta ve söz konusu
SAMP BUGU'ndan bi haber olabileceğinizi sanmıyorum. İyi roller, iyi forumlar dilerim.