Konu: Dwayne Young / GBİ  (Okunma sayısı 176 defa)

#10 - 28.12.2020 18:39
Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine.
Ben seni uyardım, bunu uyarmadan bilmen gerekli. Madem rol desteğine ihtiyacın yok bunu bilmelisin o zaman.
  Bilmişlik taslamak yerine bazı konularda eksiğim olduğunu belirtiyorum dostum. Daha ayrıntılı incele bence.

#11 - 28.12.2020 18:41
Bence benim rolümü sorgulamayı bırakmalısın dostum, terimlerden ve rolün nasıl yapılacağını bildiğimiz için bu suncuuya geliyoruz başlıyalı bir hafta olmadan tüm kuralları bilemiyorum, insan dışı bir güç mevcut değil maalesef.

#12 - 28.12.2020 18:42
Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine.
Ben seni uyardım, bunu uyarmadan bilmen gerekli. Madem rol desteğine ihtiyacın yok bunu bilmelisin o zaman.
  Bilmişlik taslamak yerine bazı konularda eksiğim olduğunu belirtiyorum dostum. Daha ayrıntılı incele bence.
Eksiğin olabilir, rol desteğine ihtiyacın olmadığı için öğrenebilirdin. Sunucu Kuralları bölümünü daha ayrıntılı incele bence.

#13 - 28.12.2020 18:44
Bence benim rolümü sorgulamayı bırakmalısın dostum, terimlerden ve rolün nasıl yapılacağını bildiğimiz için bu suncuuya geliyoruz başlıyalı bir hafta olmadan tüm kuralları bilemiyorum, insan dışı bir güç mevcut değil maalesef.
Aynı durumları bu sunucularda yeniyken bende yaşadım ama maalesef hiçbir admin acımıyor kankam, bu yüzden maalesef ki bana nasıl şikayet açılıyorsa ve ben jail yiyorsam, sende jail yeme durumundasın kanka. En azından sadece bunu bilmiyordun öyle adamlar var ki tek yaptığı şey ooc kin tutup /b bölmek başka hiçbirşey yapmıyorlar.

#14 - 28.12.2020 18:45
Pekala dostum, tavsiyen için teşekkürler.

#15 - 29.12.2020 14:59
Merhaba,

Ekran görüntüsünde chatlog kısmına bakıldığı zaman, şikayeti açan taraf Pablo Suarez karakteri kişiyi kışkırtmış ve hakaretlerde bulunmuş. Güvenli bölgede brawl gibi roller yapabilmek için karşılıklı izin almanız gerekiyor. Lakin, güvenli bölge olduğu için karakterleri kışkırtıp karşılık vermemesini bekleyemezsiniz. Sonuç olarak ortada yapılan bir ihlal olsa bile, bu ihlale yol açan tarafın hareketleri hoş değil. Bu durumda herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Lütfen daha dikkatli olun. @vodexQ_

Şikayet kapatıldı.