Alıntı yapılan: vodexQ_ - 28.12.2020 18:35Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine. Ben seni uyardım, bunu uyarmadan bilmen gerekli. Madem rol desteğine ihtiyacın yok bunu bilmelisin o zaman.
Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine.
Alıntı yapılan: Thomp - 28.12.2020 18:36Alıntı yapılan: vodexQ_ - 28.12.2020 18:35Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine. Ben seni uyardım, bunu uyarmadan bilmen gerekli. Madem rol desteğine ihtiyacın yok bunu bilmelisin o zaman. Bilmişlik taslamak yerine bazı konularda eksiğim olduğunu belirtiyorum dostum. Daha ayrıntılı incele bence.
Bence benim rolümü sorgulamayı bırakmalısın dostum, terimlerden ve rolün nasıl yapılacağını bildiğimiz için bu suncuuya geliyoruz başlıyalı bir hafta olmadan tüm kuralları bilemiyorum, insan dışı bir güç mevcut değil maalesef.