Öncelikle selamlar, 28. Cadde - Güney yakası gençleri XIII oluşumunu kapatma duyurusu ile birlikteyim. Bu yola çıkarken yanımda duran tüm üyelere
@Flexman @Cross @Less'e teşekkür ederim. Birliği kapatma sebebim ekibimin dağılmasıdır, bu yola 5-7 kişi çıktık ve sadece ben kaldım. Tek başıma bir şeyler yapmaya çalıştım fakat yine emek verince yerin dibine battım, bundan sonra rollere pek ağırlık vermeyeceğim. Bizi takip eden arkadaşlara, forum konumuzu takip edenlere burdan özür diliyorum, sebebi ise verdiğim sözleri yerine getirememem, bunun için aktif bir üye gerekiyordu fakat üyelerin aktifliği gerçekten dibe batmıştı. Sureno rolleri gerçekten çok zor roller, bu kültürü size yansıttıysam ne mutlu bana, teşekkür ediyorum/iyi forumlar.
Kaliforniya'da çıkan savaşta Brown Side Locos 69 çeteleri Surenos'un çeşitli çetelerine büyük yara verdi ve bunlardan biri 28. sokaktı. 28. sokak bu olaylardan sonra çok üye kaybetti ve yerin dibine battı. Mahalle sakinleri kızgın, sinirli ve istekleri yerine getirilmiyor diye sinirden sokağı kaldıracaklardı. Bu durumda mahalleliler Benedicto'yu uzun bir süre izledi ve bir şey yapamayınca mahallelilerin Carlos Castiel'den izin almalarından sonra sokakta bir evin çatısında asılarak öldürüldü. Joaquin Cespedes, Marco Pliego'da Benedicto'yu yanlız bırakmayacağını söyleyince mahalleliler tarafından asılarak öldürüldüler. Bu sebeple Surenos'un Vice City'de bulunan ayakcı takımı 28. sokak gençleri çöktü. İlerleyen zamanlarda Carlos Castiel sokağı başkalarına emanet edebilir.CK rolü:Hepinizi seviyorum, 40 kişi ile başladık ve 3 kişiye kadar düştük. 3 kişi ile CK rolümüzü yaptık, iyi forumlar. K&A