Konu: /q problem  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#10 - 25.11.2020 11:23
Silinmiş bir ileti bulunuyor. Yetkililerin dikkatine.

#11 - 25.11.2020 13:10
Konu nereden nereye gelmiş?
Ben gördüğümü anlattım, herhangi bir suçlama yapmıyorum ki siz tamamen kendinizi koruma/kurtarma girişiminde bulunup konu gereksiz yönde ilerlemiş.
Şikayette ne bulunuyorsa o, diyelim ki q atmadınız ama yine de karakterinizin o kadar yüksekten atlayıp bir şey olmamış halde koşması ve kaçması burada bir ihlal olduğunu gösteriyor. Bunu da siz kendiniz dile getirmişsiniz zaten, bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Karakterinizin dayanıklılığı 20 vs de olsa bunun rolünü yapmadınız ve yolunuza belki de bunny yaparak devam ettiniz.
Powergame ihlali bu yönde gelişiyor. Buna bağlı olarak da zaten anayola atlamanız ve birşey olmamış gibi, arabayı çalarken yapmadığınız "rol" gibi.
Saygılarımla.
Aşşağıya atladığımı söylemiyorum ben, herhangi bir şekilde aşşağıya atladığımın bir fotoğrafını göremiyorum. Gözünüzün önünden sol çimenliklerin arasından devam ettim, aktif rol yapılan bir yerde /b üzerinden konuşmanızda garip. Hiç bir fotoğrafınız olmadan şikayet açıyorsunuz, bir ihlal yaptığımı düşünüyorsanız bunu fotoğraflamanız gerekiyor veya video almanız lazım. Bunu bildğinizi düşünüyorum fakat hala yaptığımı söylüyorsunuz. Ben diyorum ki size, sol taraftan gözününzün önünden ilerlerdim ve devam ettim, sanırım atladığımı görmüşsünüz. Fotoğrafınızı bekliyorum.  :)

#12 - 25.11.2020 13:52
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Kişinin /q attığına dair herhangi bir kanıt bulunmuyor. Aşağıya düştükten sonra koşup koşmadığı, powergaming yapıp yapmadığına dair kanıt olmadığı için şikayette herhangi bir yaptırım uygulanmayacak. Bildirim için teşekkürler.

Şikayet kapatıldı.