Konu: /q problem  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2020 16:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Leonardo_Jefferson   forum hesabı:fearwend N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Tommy_Visconzi N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:24/11/2020 01:13 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Leonardo_Jefferson adlı karakter ganton taraflarında sentinel marka aracımı çaldı ve bir kovalamaca başladı. Kovalamaca bittikten sonra bu adamı yakaladık. Yakaladıktan sonra bu arkadaş /q attı ve oyundan çıktı.  N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/lsPnBi   https://hizliresim.com/YfzTII N/A

Ek açıklamalar(varsa):  Önceki şikayetlerine baktığımız zamanda da Carl Jack yapıp  ceza yediğine bakabilirsiniz. N/A

#1 - 24.11.2020 16:10
@fearwend savunma yapın.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#2 - 24.11.2020 16:34
Tommy_Visconzi karakterinin sahibi olarak şahit olduğum kadarıyla birşeyler yazacağım.

Leonardo Jefferson karakteri bisikleti ile gelip emote vermeden olsa gerek çünkü kısa bir zamanlamaydı çünkü direk araca binerek gaza bastı gitti. Sonrasında Caitlin karakteri ile aracının geri almak için rollerde bulunduk. Her an F8 tuşuna basamadığım için çoğu rolde beraberdik.

Aracı Gantonda Binco'nun oraya bıraktığını kamerayı ufak çevirip beyaz arabayı gördüm arka kısmını, sonrasında ss'te bu belli oluyor zaten arabanın yanına gittiğimizde şahısa role girmeye çalıştık. Yanıt alamadan direk aracın önünde durduğu duvardan karakter boyunun bile yetişemediği yerden Emotesiz ve Rolsüz bir şekilde duvardan aşağıya atladı. Oyunda o bölgeye gidip yüksekliğe bakabilirsiniz, karakter ölümü gerçekleşmesi gerekirdi.

Diyeceklerim bu kadar.
Ek olarak; kişinin forum iletileri incelendiğinde hakkında bir sürü Car Jack yüzünden şikayet açıldığı görülebilir.

#3 - 24.11.2020 16:57
Tommy_Visconzi karakterinin sahibi olarak şahit olduğum kadarıyla birşeyler yazacağım.

Leonardo Jefferson karakteri bisikleti ile gelip emote vermeden olsa gerek çünkü kısa bir zamanlamaydı çünkü direk araca binerek gaza bastı gitti. Sonrasında Caitlin karakteri ile aracının geri almak için rollerde bulunduk. Her an F8 tuşuna basamadığım için çoğu rolde beraberdik.

Aracı Gantonda Binco'nun oraya bıraktığını kamerayı ufak çevirip beyaz arabayı gördüm arka kısmını, sonrasında ss'te bu belli oluyor zaten arabanın yanına gittiğimizde şahısa role girmeye çalıştık. Yanıt alamadan direk aracın önünde durduğu duvardan karakter boyunun bile yetişemediği yerden Emotesiz ve Rolsüz bir şekilde duvardan aşağıya atladı. Oyunda o bölgeye gidip yüksekliğe bakabilirsiniz, karakter ölümü gerçekleşmesi gerekirdi.

Diyeceklerim bu kadar.
Ek olarak; kişinin forum iletileri incelendiğinde hakkında bir sürü Car Jack yüzünden şikayet açıldığı görülebilir.
/q mu ciddi misiniz, gözününüzün önünde arkaya geçerek kaçıyorum. /b üzerinden zaten kaçtığımı söylüyorsunuz ardından /q'dan dolayı şikayet açıyorsunuz fotoğraflarda her hangi bir şekilde Car Jack, /q felan gözükmüyor zaten /q atsaydım text tarafında Kendi isteğiyle sunucudan ayrıldı. yazardı, böyle bir şey yok. Sanırım şey demişsiniz oradan atlasa karakter ölümü olabilrdi felan dediniz, oradan atladığımı söylüyorsunuz ardından /q attığımı söylüyorsunuz kendinizle çelişkiye giriyorsunuz. Her hangi bir /q attığıma dair fotoğrafınız yok ve atladığıma dair bir fotoğarfınızda yok gözünüzün önünde sola doğru çimenliklerden geçip gidiyorum. Car Jack kapsamında şikayet açıldığı söylüyorsunuz fakat hiç bir şekilde Car Jack tarafından jail yemedim görebilsiriniz. Boş yere yetkilileri uğraştırıyorsunuz, saçma.  :)

#4 - 24.11.2020 17:00

/q atmadığımı arkadaşında kabul ediyor, hala /q attığıma inanıyorsanız loglara bakılmasını istiyorum. Kendiniz söylüyorsunuz fakat ardından /q diyorsunuz, Non RP diyorsunuz Non RP'lik bir şey göremiyorum. /q'da göremiyorum  :)

#5 - 24.11.2020 17:09
Bu bir oyun buguda olabilir araçtan iner inmez gözümün önünde yok oldun. Aşağı atlamış da olabilirsin sadece o anda yok olur olmaz /q yaptın sandım. Kendimizle çelişkiye girmiyoruz bir bir ekip veya arkadaş değiliz o kendi gördüğünü söylüyor ben kendi gördüğümü söylüyorum. Ayrıca emote vermeden Carl Jack yapıp soygun yapmak nedir ya bruh.  ::)

#6 - 24.11.2020 17:23
Bu bir oyun buguda olabilir araçtan iner inmez gözümün önünde yok oldun. Aşağı atlamış da olabilirsin sadece o anda yok olur olmaz /q yaptın sandım. Kendimizle çelişkiye girmiyoruz bir bir ekip veya arkadaş değiliz o kendi gördüğünü söylüyor ben kendi gördüğümü söylüyorum. Ayrıca emote vermeden Carl Jack yapıp soygun yapmak nedir ya bruh.  ::)
Tekrardan merhaba, iğneleyeci kelimeler kullanmanız hiç hoş değil. Her hangi bir şekilde /q atsaydım sol üst tarafta yazardı Kendi isteğiyle oyundan ayarıldı. vb. Fakat sol taraftaki çalılıklara girip yoluma devam ediyorum, görmeyen sizsiniz tekrardan boş bir olay olduğunu söylüyorum, yetkilileri boş yere uğraştırıyorsunuz.  :)

#7 - 24.11.2020 18:07

Amacını daha yeni anladım, güzel ooc kin tutuyorsun teşekkür ederim arkadaşım.  :)

#8 - 24.11.2020 18:30
Bak bro anlamadığın bir şey var mesajın tamamını göstermiyorsun, yapma bunu gözünü seveyim. Bundan bahsetmiyorum. Ayrıca senin ismini yüzünü nereli olduğunu hiçbir şey hakkında bilgim yok. Sana neden durduk yere kin besleyeyim? PM den konuşmak isteyen sendin ve ben de düzgün bir şekilde konuştum. OOC kin diye diye bitirdin beni ya PM'den 20 kere mesaj attın sal beni sal. Kısacası mesajın tamamında OOC kin beslemediğimi belirttim ve bir çok kez söyledim. Attığın resmin tamamını gösterirsen sevinirim. İyi roller güzel kardeşim.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#9 - 24.11.2020 19:01
Konu nereden nereye gelmiş?
Ben gördüğümü anlattım, herhangi bir suçlama yapmıyorum ki siz tamamen kendinizi koruma/kurtarma girişiminde bulunup konu gereksiz yönde ilerlemiş.
Şikayette ne bulunuyorsa o, diyelim ki q atmadınız ama yine de karakterinizin o kadar yüksekten atlayıp bir şey olmamış halde koşması ve kaçması burada bir ihlal olduğunu gösteriyor. Bunu da siz kendiniz dile getirmişsiniz zaten, bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Karakterinizin dayanıklılığı 20 vs de olsa bunun rolünü yapmadınız ve yolunuza belki de bunny yaparak devam ettiniz.
Powergame ihlali bu yönde gelişiyor. Buna bağlı olarak da zaten anayola atlamanız ve birşey olmamış gibi, arabayı çalarken yapmadığınız "rol" gibi.
Saygılarımla.