Konu: 15.11.2020 Sam Rogers [/b-]  (Okunma sayısı 270 defa)

#10 - 16.11.2020 00:56
RK'lı olduğumu düşünmüşsünüz can barımdan bu şekilde düşünmeniz normal bir şey demiyorum hakkınız.
Spoiler: GösterGizle

Bug sonucu bayıldım gerekli raporumu attım ve rolde beraber gittiğimiz yere Paprika Santana beni ışınladı olayların devamında o can barıyla savaşı sürdürdüm ve düşmedim.
Kovalama esnasında kayalıklardan denize atladın bunu ben dahil orada bulunan üyeler rahatlıkla görmüştür. Bulunduğun yeri daire içinde belirttim zaten gayet açık.

Devamında iki seçeneğin var ya karşı iskeleye ya da yanındakine gideceksin orada göremediğimiz için diğerine koşuyoruz.

Herhangi bir üstünlük sağlayıcı mod kullanmıyorum oyunum genel olarak default ayarlarda.
Ek olarak benim RK'lı olduğumu tahmin ettiğin bir ss paylaşmışsın, evet orada RK'ya düştüm ancak sizden sonra ki bir saldırı da RK'ya düştüm.
(*pm konuşmaları yetkililer tarafından istenirse özelden iletirim herhangi bir mix yoktur*)

Benim vurulduğum saat 22:56
Sizi vurduğum saat 22:27
Kanıt niteliği olarak belirttiğin rol saati 23:38
*Ek olarak birlik R19'unuz olan Lisa karakterine yapılan ihlalleri pm kanalından ileterek söyledim ve üyelerini uyardı şikayet oluşturarak açık aramaya gerek yok.Bana rahatsız olduğunuz konuları özelden iletseydiniz size aynen bu şekilde detaylı anlatırdım.Ancak kendi adınıza açılan bir şikayette beni suçlamayın şikayet açın bu savunmanın aynısını alıntılıyarak oraya atarım.

#11 - 16.11.2020 00:58
Açıkçası söylemek istediğim çok gereksiz bir şikayet burada bir kural ihlali olduğu ap açık ortada [Mixing] adamın mix yapmadım dağın tepesinden denizdeki yüzen adamları gördüm diyor bu cevabın ciddiye alınmayarak verdiğini düşünüyorum mantığa sığan bir cevap değildir adam denizde adam yüzüyordu ama adam gözükmüyordu yüzme köpükleri vardı oradan gördük koşarak yanlarına gittik diyor,bence güldürücü kural ihlali olduğu ap açık ortada ben RK'mın iptal edilmesini rica ediyorum,bu arada adamlar bug yapıyor noramlden daha hızlı yüzüyor belirtmek istedim,teşekkürler.

#12 - 16.11.2020 01:00
Eğlemek istediğim bir şey daha var benim orada olduğumu nereden biliyorsunuz kos kocaman dağın altına pusmuş bir şekilde bekliyorum Wall hack olduğu buradan belli oluyor zaten adam bana doğru koşuyormuş nereden gördüyse artık beni görüncede ss almış gerçekten gülüyorum böyle yanıtları görünce "TEKRARDAN SÖYLÜYORUM KURAL İHLALİ VAR RK MİN İPTALİNİ RİCA EDİYORUM"

#13 - 16.11.2020 01:01
Aklımdaki soru işaretleri net bir şekilde gitti, tezlerim hakkında kaldığınız zan için özür dilerim. @PorsukBey

/b konusunda ise 2-3 dakikalık bir kesinti oldu savunmamı yaptım.Eğer ceza uygulanacaksa razıyım.

#14 - 16.11.2020 01:04
Eğlemek istediğim bir şey daha var benim orada olduğumu nereden biliyorsunuz kos kocaman dağın altına pusmuş bir şekilde bekliyorum Wall hack olduğu buradan belli oluyor zaten adam bana doğru koşuyormuş nereden gördüyse artık beni görüncede ss almış gerçekten gülüyorum böyle yanıtları görünce "TEKRARDAN SÖYLÜYORUM KURAL İHLALİ VAR RK MİN İPTALİNİ RİCA EDİYORUM"
Arkadaşım mix diye birşey yok Corrado ve ben yan yanayız ve sslerde göründüğü gibi yüzme izinizde var yüzünüzde var. Bunda xor olan birşey yok mixde yok!

#15 - 16.11.2020 01:11
Açıkçası söylemek istediğim çok gereksiz bir şikayet burada bir kural ihlali olduğu ap açık ortada [Mixing] adamın mix yapmadım dağın tepesinden denizdeki yüzen adamları gördüm diyor bu cevabın ciddiye alınmayarak verdiğini düşünüyorum mantığa sığan bir cevap değildir adam denizde adam yüzüyordu ama adam gözükmüyordu yüzme köpükleri vardı oradan gördük koşarak yanlarına gittik diyor,bence güldürücü kural ihlali olduğu ap açık ortada ben RK'mın iptal edilmesini rica ediyorum,bu arada adamlar bug yapıyor noramlden daha hızlı yüzüyor belirtmek istedim,teşekkürler.
Bug değil, A ya bir parmak W ye bir parmak S ye bie parmak D ye bir parmak koyunca baş parmak açıkta kalıyor. O baş parmaj ile koştuğun tuşa hızlı hızlı basarsan daha hızlı gidersin. Bu bug değil PD bile bunu kullanıyor bilginde bulunsun.

#16 - 16.11.2020 01:17

[Mixing] adamın mix yapmadım dağın tepesinden denizdeki yüzen adamları gördüm diyor bu cevabın ciddiye alınmayarak verdiğini düşünüyorum mantığa sığan bir cevap değildir adam denizde adam yüzüyordu ama adam gözükmüyordu yüzme köpükleri vardı oradan gördük koşarak yanlarına gittik diyor,

Alıntı
bu arada adamlar bug yapıyor noramlden daha hızlı yüzüyor belirtmek istedim,teşekkürler.
-Bu konuya daha fazla savunma yapmayacağım şikayetiniz varsa açarsınız.Güzel dille olanları size aktardım bulunduğunuz yerde iki tane çıkış noktası var onlarda iskele, yüzdüğünüz yer plaj değil her gün oraya gidip yüzüyor musun sen? Savaş esnasında bir adam denize atlıyor ve deniz yüzeyinde bana yansıyan izler beliriyor elbette gider kontrol ederim.

Bug yapmıyorum Space tuşuna basılı tuttuğunda karakterin bas çek yaparak yaptığın sprintten daha yavaş koşar ya da yüzer bu bug değil oyun dinamiklerinde bulunan bir şey.
Artık cevap vermiycem savunmam bu kadar rahatsız olduğunuz yer varsa şikayet açarsınız savunmamı yaparım.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 01:20 PorsukBey »

#17 - 17.11.2020 03:04
/b kanalını aktif roldeyken kullanmanız hatalı. Bir ihlal olsa da Sürekli Roleplay'a uymalı, rolü bölmemelisiniz. Tekrarlamayın @Forza, @PorsukBey. Ceza verilmeyecek.