Konu: 15.11.2020 Brian Porter {DM}  (Okunma sayısı 257 defa)

#10 - 16.11.2020 16:20
Kardeşim önceki açıklamalarda da belirttim, BİZ SİZİN GİBİ KÖTÜ NİYETLE HERŞEYİ SS ALMIYORUZ AMA SENİN O AİLEDEN OLDUĞUNU KARAKTER BİLİYOR. Admin kararı bekleyin.....

#11 - 16.11.2020 19:00
ARKADAŞIM KÖTÜ NİYETİM YOK! Rol zevkimizi bozuyorsun demekle olmuyor kanıt lazım bu işlerde! Ben o karakteri görmedim GÖRMEDİM kanıt nerde gördüğüne dair! Üslubunu koru şurada!

Sizin düşünce tarzınıza bir örneklendirme yapayım. Ben süpermen'im, öyleyim. Kanıtım yok ama ben süpermenim. Kanıt yok ama olsun ben süpermen'im. tarzı birşey bu. Kanıtınız varsa paylaşında bilgilenelim.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 19:11 incryz »

#12 - 16.11.2020 20:16
Bende sana örnek vereyim canım benim, Çavuş Webster sen onu Malibuda görünce yanına Çavuş diye gidersin kardeşim, Ben Wheeler ailesendenim sistemsel deüil rolsel söylüyorum neden beb Wheeler Bulvarında takılıyorum Wheeler ailesiyle çalışıyorum anladın ama yok admin kararı.....(HER GÖRDÜĞÜMÜZÜ SENİ TANIYORUM DİYE SS ALCAZ DEĞİLİZ)

#13 - 16.11.2020 23:49
Bende sana örnek vereyim canım benim, Çavuş Webster sen onu Malibuda görünce yanına Çavuş diye gidersin kardeşim, Ben Wheeler ailesendenim sistemsel deüil rolsel söylüyorum neden beb Wheeler Bulvarında takılıyorum Wheeler ailesiyle çalışıyorum anladın ama yok admin kararı.....(HER GÖRDÜĞÜMÜZÜ SENİ TANIYORUM DİYE SS ALCAZ DEĞİLİZ)
  "Çavuş Webster sen onu Malibuda görünce yanına Çavuş diye gidersin kardeşim," Çavuş Webster'i görmüyorum tanımıyorum şehirde yeniyim yaptığım tek şey balık tutmak, senide tanımıyorum Wheeler'ide tanımıyorum bunların hepsi İC ve bunların yanınada GİT MEM! Eğerki "yaparsın" dersen bir kesinlik bildirmiyorsun, o halde bana göre sende herkese DM atarsın desem doğru bir cümle olur mu sence? Suçunu kabul et artık yeter, yaptığın hata ha ta. Yaparsın dediğin şey bir suç, yapmadım yapmamda eğerki yaptın diyorsan SS al ss almak bir kötü birşey değil şunu anlayın lütfen. SS almak işini güvenceye almak demektir yarın bir gün sana bir şikayet açsalar belki en yakın arkadaşın açar o şikayeti. Senin bir kanıtın olur böyle asılsız suçlamalar yapmazsın. Bana denilen "Castucci kaçırıldı" araca bindim sonra yolu Buffalo kesti, çatışmayada girmedim çatışılan bir adamda(Sam Rogers ve yanındaki 1 kişi hariç) gör me di m! (PARANTEZ AÇIP LAF SOKMA USLÜBUNU KORU!)
« Son Düzenleme: 17.11.2020 00:04 incryz »

#14 - 17.11.2020 00:20
Merhaba,

Öncelikle her iki tarafta üslubunu düzeltmeli, şikayeti inceleyecek olan yetkilinin işini zorlaştırmamak adına savunmanız bittiyse lütfen belirtin, ikili tartışmalara girmekten kaçının. Devam edildiği taktirde ağır yaptırımlar uygulanabilir.

#15 - 17.11.2020 02:26
Bilgi için teşekkürler, savunmam benim bitti.

#16 - 17.11.2020 02:54
Birlikler arası savaş durumunda bu mümkün. DM bulunmuyor. MG olduğuna dair kesin bir kanıt yok. Sorun yok.