Konu: The Buffalo Soul 1%er - Outlaw Motorcycle Club  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2020 16:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silas_Isiah/@santet
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lieto_Massari
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.10.2020/15:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
RetartedRP, Deathmach

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22.10.2020 tarihinde, saat 15.50 civarında The Buffalo Soul 1%er - Outlaw Motorcycle Club birliğinin hood alanında normal bir şekilde role girdim arkadaşlar ile. Fakat tamir fiyatını normalden fazla söyleyince güdlüm ve aracının sürücü koltuğuna geçer diye emotemi verdim ve aracıma geçiyordum. Arkamdan küfür etti, bende kendisine döndüm on saniye içerisinde gitmemizi falan söyledi hood onaylı olduğu için onaylayıp aracıma gidiyordum. Önce hood bölgesinde olan arkadaşımı sonra hood bölgesinden çıktıktan sonra gelip beni vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/747581528476745749/768822998885990400/sa-mp-336.png / Arkadaşımın hood bölgesinde düşürüldüğü ss
https://cdn.discordapp.com/attachments/747581528476745749/768821973756674048/sa-mp-142.png / Hood bölgesinin dışında düştüğüm ss
https://cdn.discordapp.com/attachments/763528576049741824/768822832192028712/unknown.png / Bu ss'i videodan aldım hood bölgesinin dışında sıktığını dair ss

#1 - 22.10.2020 17:19
Öncelikle selamlar. Bu şikayetin açılacağından çok emindim ve bunu bekliyordum. Keşke olayları kendi tarafından anlatmayıp, sadece objektif davransaydın.

Olayları bütün şeffaflığı ile anlatalım ki, ortada hiçbir şekilde yanlış olmasın.

Gelelim şikayete. Karakterim ile tamirhanemin önünde şarkı dinliyordum ve bir anda siz geldiniz. Siz geldiğiniz esnada, Jack Holmes karakteride geldi. Benimle role girdiniz, "Bu araçlar sizin mi?" diye soru sordunuz ve ben de "Burada gördüğünüz her şey bizim." dedim. Hemen ardından tamir fiyatını sordunuz, size tamir fiyatıyla birlikte parça fiyatlarını da söyledim. Bunu söyledim diye sadece tamir fiyatını sormuştum dedin ve dalga geçtin. Bununla kalmayıp 150$ tamir fiyatını duyunca kahkaha atmaya başladın. Ben de sana komik mi diye sordum. Bu kadar saygısızlık yetmezmiş gibi, "Fazlasıyla, böyle devam edebilirsiniz." dedin. Doğal olarak ben de sizi gönderdim ve küfür ettim. Hiçbir şekilde FEAR-RP yapmadınız, bununla kalmayıp HOOD bölgesinin sahibi gibi rol yapıp;"Silas'a gel işareti yapar." diye emote verdin. Ben de geldim ve 10 saniye içinde gitmezsen, olacaklardan sorumlu değilim dedim. Seni uyarmama rağmen yine dalga geçer gibi "Tamam, aferin." dedin. Bunun üzerine emote verip silahım ile sizi vurdum.

Şimdi gelelim bir diğer konuya, Lieto Massari karakteri yerde yaralı yatarken;"Lieto'yu yakasından kavrar ve sürüklemeye başlar." diye emote veriyorum, bunun üzerine /do kanalından belirtiyorum. Arkadaş sistemsel yerden kalkıyor ve bunny-hop atarak kaçmaya başlıyor.

Kanıtlar;

Bütün söyleyeceklerim bu kadar, yetkili kararı beklemekteyim. İyi forumlar dilerim.

#2 - 22.10.2020 18:02
Hood böglesinin sahibi gibi rol yapan kişi ben değilim, emote takibi yaparsanız kimin ne yazıp yazmadığını görürsünüz. Normal bir şekilde verdiğiniz fiyatı beğenmedim ve gülüp aracıma geçiyordum arkamdan küfür ediyorsun ve sana dönüyorum. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. On saniye diyorsun ve tamam diyip aracıma gitmeye devam ediyorum. Ardından silahını çıkartıp ateş ediyorsun, sencede saçma değil mi? Ayrıca hood bölgesinden çıktıktan sonra sıkmaya başlıyorsun ve haklıymışsın gibi ateş açmanı savunuyorsun. O sırada kavga edebilirdik, küfürleşip ayrılabilirdik. Tamir fiyatını beğenmediğim için gülüp geçerken ateş açıyorsun. Gerçekten roleplay kavramlarını ne kadar iyi bildiğini açıklamışsın savunmanda. Ayrıca hood onayın var diye her önüne gelip her istediğini yapmayanı vuramazsın.
Ayrıca sunduğun kanıtların çoğu olay sonrası kanıtlar buraya chat ss'leri değil o anın kanıtlarını atarsan daha iyi açıklarsın kendini.

#3 - 22.10.2020 19:09
Bir diğer konuysa, şikayeti oluşum olarak açmışsın. Ortada oluşumluk bir şey yok. İyi forumlar dilerim.

#4 - 23.10.2020 03:03
Asıl olay oluşumda, hood onayı var diye her gülene sıkamazsın biraz realistik düşünürsen eğer böyle bir şey yapmanın gerçek hayatta ne kadar saçma olduğunu anlarsın. Ayrıca oluşumda en üst yetkide olanlardan birisin. Oluşumda yetkili olman, saygın karakter rolü yapman hood onayı içerisinde kişi/kişiler'e sıkma hakkı sunmuyor.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 23.10.2020 11:54
Asıl olay oluşumda, hood onayı var diye her gülene sıkamazsın biraz realistik düşünürsen eğer böyle bir şey yapmanın gerçek hayatta ne kadar saçma olduğunu anlarsın. Ayrıca oluşumda en üst yetkide olanlardan birisin. Oluşumda yetkili olman, saygın karakter rolü yapman hood onayı içerisinde kişi/kişiler'e sıkma hakkı sunmuyor.

Demek asıl olay oluşumda? O zaman şöyle düşünelim. Hood bölgesindesin, her an her noktadan adam çıkabilir ve sen geliyorsun benim karşımda;"Kahkaha atıyorsun, dalga geçiyorsun, saygısızlık yapıyorsun vs." Bu da demek oluyor ki çoktan realistik olarak ölmüşsündür. Başka bir yanıt vermeyeceğim, admin kararı bekliyorum.

#6 - 23.10.2020 16:13

Demek asıl olay oluşumda? O zaman şöyle düşünelim. Hood bölgesindesin, her an her noktadan adam çıkabilir ve sen geliyorsun benim karşımda;"Kahkaha atıyorsun, dalga geçiyorsun, saygısızlık yapıyorsun vs." Bu da demek oluyor ki çoktan realistik olarak ölmüşsündür. Başka bir yanıt vermeyeceğim, admin kararı bekliyorum.
güldü diye ölüyür ilginç

#7 - 02.11.2020 18:51
Oluşum şikayeti ile alakası yok, konu doğru yere taşındı.

#8 - 13.11.2020 21:33
Merhaba, @rip141

Konu başlığı ve içeriğini şablona uygun bir şekilde düzenlemeniz gerekmektedir.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0
« Son Düzenleme: 13.11.2020 21:43 Flexman »

#9 - 14.11.2020 18:50
Şablona uygun bir şekilde tekrardan şikayet konusu oluşturabilirsiniz, K&A.