Konu: ARŞİV  (Okunma sayısı 559 defa)

#20 - 19.10.2020 21:38
Benim sıkıp sıkmayacağıma sen değilde bırak yetkililer karar versin. @Magnentius

#21 - 20.10.2020 00:43
Bu şikayetin bir an önce sonuçlanmasını bekleyip kimin haklı kimin haksız olduğunu öğrenmek için can atıyorum. Oluşumumdaki kardeşlerime başka birşey yazmamalarını istiyorum çünkü sürekli olarak bir konu tekrarlanıyor. Söylediğim gibi olan rollere dayanarak CK'sını talep ediyorum eğer yöneticilerimiz bunu uygun görmeyip cezalandıracaksa. Kendisinin yaptığı ihlaller konusunda "emotesiz silah, Fear Rp, Retarded Rp ve PG" üzerinden ceza almasını talep ediyor ve bunlarin gözden kaymaması için tekrar vurguluyorum. Iyi forumlar.

#22 - 20.10.2020 00:55
@Crown_Jhonson Pilot/Örnek Oluşumlar arasında bulunan bir oluşumdasın. Birlik liderlerinin sana bu durumu açıklamaması üzücü.
Olay senin orada Luciano_Martelli'yi vurman değil, vurabilirsin ama 30 tane silahlı adamın yanında patronların yerde yatarken seni fark etmedik diye kaçmak yerine, silahını çıkartıp korkusuzca Luciano_Martelli'yi vurursan o zaman karakterinin ölüm iznini vermen gerekir ya da fear-rp ihlali yaptığın için ceza alman gerekir, bu kadar basit.
Luciano Martelli'ye SIKMAYACAKSIN, fark edilmediysen KAÇACAKSIN! Eğer sıkarsan fear-rp ihlali olur.
Sıkarım çünkü benim bir sıkma sebebim var.

#23 - 20.10.2020 02:32
@incryz lütfen şikayete müdahale etme. Oluşumumdaki hiçkimse veya dışardan kimse yanıtlamasın! Konu çok uzadı ben şikayeti yazdım o ise savunmasını. Yönetim karar verecek bundan sonra lütfen.

#24 - 20.10.2020 14:56
Selamlar. Olayın sıcaklığı ile patronlarımın vurulduğunu gördüm ve ermeni olmadığım, onlara benzemediğim için beni vurmadınız. Ben çaktırmadan kalabalıktan yararlanarak Ghugas'ın yanına gittim ve Luciano Martelli'yi vurmamı istedi. Ben de Luciano Martelli'yi vurdum ve kaçmayı denedim, bunun sonucunda karakterim ağır yaralandı. Olay esnasında CK iznimi istemediniz, sormadınız. Rapor atmadınız yetkili tarafından ck iznimi almak için. Olay bitmiş, olan olmuş ve şuan ck ck diye ısrar ediyorsunuz. Bunları olay esnasında yapmalıydınız, olay bitiminde değil. Savunmam bu kadar gerekli kararı yönetim verebilir. Bu son ve açıklayıcı savunmamdı @Heavenly yönetim kararını bekliyorum.

#25 - 21.10.2020 10:24
Selamlar. Olayın sıcaklığı ile patronlarımın vurulduğunu gördüm ve ermeni olmadığım, onlara benzemediğim için beni vurmadınız. Ben çaktırmadan kalabalıktan yararlanarak Ghugas'ın yanına gittim ve Luciano Martelli'yi vurmamı istedi. Ben de Luciano Martelli'yi vurdum ve kaçmayı denedim, bunun sonucunda karakterim ağır yaralandı. Olay esnasında CK iznimi istemediniz, sormadınız. Rapor atmadınız yetkili tarafından ck iznimi almak için. Olay bitmiş, olan olmuş ve şuan ck ck diye ısrar ediyorsunuz. Bunları olay esnasında yapmalıydınız, olay bitiminde değil. Savunmam bu kadar gerekli kararı yönetim verebilir. Bu son ve açıklayıcı savunmamdı @Heavenly yönetim kararını bekliyorum.
Şikayeti yeni fark ettim. Tüm mesajları okudum da, ilk yazdığın ile son yazdığın savunma arasında büyük fark görüyorum. Kime yazdırdıysan bana göre yetersiz kaldı. Herkes sana olayı anlatmış ve anlamamışsın, ben anlatsam da anlamazsın. Herşey açık bir şekilde ortada, daha fazla şikayete ileti gönderip konunun uzamasına gerek yok. Boş yere vakit kaybı.

#26 - 24.10.2020 15:25
@akaGrower Thomas_Alonso karakterimi ck etmiş gibi devam edebilirsiniz, iyi roller dilerim.  :)

#27 - 24.10.2020 15:31
@akaGrower Thomas_Alonso karakterimi ck etmiş gibi devam edebilirsiniz, iyi roller dilerim.  :)
Guest-RP olarak gerçekleştireceğiz, teşekkürler. İyi roller.

#28 - 24.10.2020 15:34
@Crown_Jhonson Teşekür ederim. Şikayetimi geri çekiyorum iyi forumlar diliyorum.

KİLİT :)

#29 - 06.11.2020 09:31
Tarafların anlaşmasıyla birlikte K&A.