Konu: Soygunu 10 Araç Basmak - İşsiz Polis Problemi  (Okunma sayısı 1448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#70 - 16.11.2020 18:41
Üzgünüm ama bir polisin görevi zaten bu? Şehrin ortasında çatışma çıkarıp yakalanan kusura bakmayın x süre beklemeyi göze alıyor demek zaten. Siz ne sanıyordunuz polisi? Çatışma gördüğümüz yerde görmezden gelip devam etmemizi falan mı? Veya nitro kullanan bir kişiyi çevirmemeyi mi? Yanlış anlamışsınız.

Komut kullanmak yerine rol yapmak olabilir beklentim. VCPD'n görevi /cuff /hapseat mı? nitro kullanan birisini nasıl anlıyorsunuz? yanık nitro kokusu mu geliyor burnunuza?

edit: Oyunu nasıl bir hırs ve bir şeyler başarma duygusu ile oynuyorsan çok fena kasılmışsın. Sana ithamda bulunmadığım halde savunmaya geçiyorsun. Üstüne birde reaksiyon eklemişsin. :o 8) hawli

Dostum, karakterinin suçlu olduğunu düşündüğümüzde en fazla ne rolü yapmamızı bekliyorsun? Taleplerin okunuyor, avukat istersen ona göre rol yapılıyor, istemezsen ve ifadelik/sorguluk bir durum yoksa işlemlerin yapılıyor. Bu oluşumda ic disiplinin yanı sıra ooc bir disiplin de var. Bazı rolleri yaparken "Birinin raporunu girmeyi unutmayayım, kimse mağdur olmasın." kafasında oynuyoruz ve ooc baskı bile hissedebiliyoruz. Zaten böyle bir mağduriyet yaşanırsa ilk olarak oluşum yönetiminden tepki görüyoruz.
Kimsenin rol zevkiyle sorunumuz yok, bütün sorunumuz ic. Ama siz bunu anlamakta sorun çekiyorsunuz. Kamera kayıtlarını kullanma rolü, sivil karakterlerden ifade almalar vb. bir çok rolü zevkle yapıp suçlu karakterlerinizi yakalıyoruz ve sonunda tepkiniz "Kardeşim, bunlar rolümüzü baltalamaktan, hapis atmaktan zevk alıyor." oluyor.
Böyle bir üslupsuzluğu ben de size yapacak olsam derim ki "Sizin bütün işiniz de birilerini vurup bundan ooc tatmin elde etmek. Sonunda polise yakalanınca da 'rolümüz baltalanıyor diye ağlamak.' Birileriyle çatışıp sonuçlarına katlanmak istemiyorsanız Freeroam sunucularına gidin." Fakat ben böyle bir şey demiyorum, sadece saygılı bir şekilde cümlemi noktalıyorum.

Evet sampta adam vurup OOC tatmin oluyorum. VCPD circlejerk konusuna dönmüş burası. Bileğinize kuvvet.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#71 - 16.11.2020 18:45
Merhaba,

Konuyu gün boyu yetkili ekibi olarak takipteydik, genel sohbetteki özgür konuşmalara karışma gibi bir niyetimiz yok lakin üsluplar bozulmuş, kitleler arası bölünmeye, VCPD'yi iğnelemeye, fazlasıyla hatta fazlasıyla bize yakışmayacak şekilde genellemeler yapmaya dönmüş iş, anlaşılan bu konu böyle üslupsuzluklarla sürecek ve insanlar birbirlerini sinirlendirecek, o sebeple konuya kilit atıyoruz, bu tartışma konusunun ömrü bu kadarmış.

Ekstra bilgi, soygunu polisin on araçla basması kadar doğal bir şey olamaz, soygunun riski zaten bu. Call geliyor, polisler aralarında irtibat kurup belirli bölgede soygun olduğu ve destek ihtiyacı olduğu tespit ediliyor ve gidiliyor. Kimsenin bir suçu yok burada, birbirimizi sinirlendirmeyelim dostlar.

K&A.
100
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevzvt, TQD, egemenltnlmz, Klauf, zebercet, ble55phemy, Visionary,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok