Konu: Legal ortamda/partide silah kullanımı.  (Okunma sayısı 573 defa)

#20 - 29.09.2020 00:03
Selam, sizler cevap verdikçe bana da cevap hakkı doğuyor.

Şöyle söylemek istiyorum. Sizler mekana geliyorsunuz tamam locadan kovuluyorsunuz fakat, bu kadar adamın içerisinde bu tarz agresif rol yapmanız biraz saçma ve gereksiz benim görüşüm budur.

Şunu da söylemek isterim ki, bizler size gelip mekanımızda neden küfür ettiniz gibi bir şey söylemedik. Söylediysek eğer, lütfen buraya ekran görüntüsü bırakın.
/Biz savcı mıyız ki her şeyi belgeleyelim diye bir hitapta bulundunuz fakat, bizler video/ekran görüntüsünü anbean alıp paylaşıyoruz./ Bizler de savcı değiliz dostum.

Sizin orada, bizim mekanımızda adamımızın kafasına o şekilde şaplak atıp, rahat bir şekilde, dövülmeden/dayak yemeden çıkabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Orada adamlarımız sizlere yumruk ile saldırıyor, sizin de aynı şeyi yapmanız gerekiyordu. Üst kısımda Brawl rolü hakkında bir yazı bıraktım zaten.
Orada kesinlikle silah kullanmamalıydınız. Onu da geçtim, silah kullanıyorsunuz peki neden olayla alakası olmayan kişileri vuruyorsunuz? Mekanda ALT-TAB'da olan kişileri bile vuruyorsunuz. Örnek verecek olur isek. @Serenity buna örnek olarak gösterebileceğimiz kişidir.

Sizler bizim adamlarımız da, bizim mekanımız da o tarz bir emote/ensesine şaplak atar tarzında bir şey yaparsanız, tabii ki adamlarımız size yumruk atacaktır, saldıracaktır. Buna silah ile karşılık vermeniz DM ve Silah kural ihlalini kapsar.

Diğer mesajlarda da söylediğim gibi, Paddy karakterine orada hiçbir kimse ölüm ile tehdit etmiyordu, benimle çalışıyordu. Bunu da buraya bırakacağım ekran görüntülerinden anlayabilirsiniz.

Spoiler: GösterGizle

Söyleyeceklerim bu kadar, cevap verdiğiniz taktirde cevap hakkım doğacaktır.
« Son Düzenleme: 29.09.2020 00:20 Recoltt »

#21 - 29.09.2020 00:19
Tekrar selam. Sorun yok, karşılıklı konuşarak birbirimizi anlayacağız. Sizi çok iyi anlıyorum mekan sahibi olarak rolünüz baltalanmış gibi hissediyorsunuz, uğraştığınız bir şey maalesef kötü sonla bitti. Ama bu olması gereken bir şeydi. Her rolün bir karşılığı var. Biz demiyoruz ki silah çektiğimiz için çok haklıyız. Ama işler bu raddeye geldi. Rol planımda olmayan bir şeye bulaştığım için bile zaten çok keyifli değilim bu konu hakkında. Ama olan oldu, siz vuruldunuz belki de Zahid vurulmaktan beter olacak, kim bilir?

Brawl konusuna gelirsek. Biz oraya brawl atmaya gelmedik, o kural brawl kuralları için geçerli. Zaten dövüşeceğimiz belli olsa ben silah çekmek yerine yumruklarımla saldırırdım. Ama olay orada tamamen kendimi ve dostlarımı en kısa, en atik bir biçimde korumaktı. Silah çekmek için emote gerekiyor, ateşlemek için gerekmiyor. Ayrıca videonuzda görüldüğü üzere içeriye girip Reina katliamcısı gibi herkesi vurarak gezmiyorum. Tek amacım Paddy çıkabilecek kadar içeride kalmak ve korku salmaktı, onu da başardım.

Kaldı ki karakterim bu olaydan pişman ve şu anki rol planında ise düzeltmek var. Ben size düzeltelim diye geldiğimde karakterimi vurduğunuzda şikayet açmayacağım gibi, sizin de olayın tamamen rastgele ortaya çıkan bir rol olduğunu kabul edip şikayetten vazgeçmenizi tavsiye ederim.

#22 - 29.09.2020 00:25
@Rosato Üst kısımda SP eklediğim bölüme gelirseniz, Paddy karakteri orada zorla tutulmuyor ve hiçbir kimse onu tehdit etmiyor, aksine benim ile birlikte iş yapıyor.

#23 - 29.09.2020 01:13
@Recoltt Öyle olsaydı kahramanlığa soyunmazdım, kendisi de buradan yazabilir.

#24 - 29.09.2020 01:51
Alıntı
Ben size düzeltelim diye geldiğimde karakterimi vurduğunuzda şikayet açmayacağım gibi, sizin de olayın tamamen rastgele ortaya çıkan bir rol olduğunu kabul edip şikayetten vazgeçmenizi tavsiye ederim.

Şikayetimi geri çekiyorum, IC yollar ile bu durumu çözeceğim.

#25 - 29.09.2020 03:12
Saygılar. :o

#26 - 29.09.2020 03:38
Anlaşmaya varıldığına göre K & A.