selamun aleyküm
ilk olarak bu çatışma rolüne girmeyeceğimi, sonradan oradaki çoğunluğun brawl rolünde olan insanlar olduğu görünce fikrimin değiştiğini de belirtmek istiyorum. ihlal eden başka bir oyuncu vardır yada yoktur ama ben sizin yaptığınız rollere ve daha önce adınızın karıştığı şeylere dayanaraktan ihlal ettiğinizi düşündüm, bu tamamen sizin oluşturduğunuz kasparov profiliyle alakalı olsa gerek. ilk olarak bana ateş açan da sizin birliğinizden Davyon muydu neydi öyle bir karakter. ben karşılık vermedim, madem ortada bir kural var ve size ateş etmeyeceğimi biliyorsunuz. siz neden ateş ediyorsunuz, bunu açıklayabilir misiniz?
aynısını siz yapmış olabilirsiniz, kendi yaptığınız ihlali tabiki de sizden açmanızı beklemiyorum, kanıtlarım da yok sizinle uğraşmam da.
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.
ihlal olarak gösterdiğiniz şeylerde bir sıkıntı yok. 4 saat geçmeden brawl atmadım. çatışmadan önceki 8 saat içinde de çatışmada bulunmadım. burada brawl attıktan sonra çatışmaya girilmeyeceği yazmıyor. size tavsiyem biraz sakin olun. atın şu gerginliği üzerinizden kanka bi.
ve sana yardımcı olayım, şikayeti yaralı kural ihlaline çevirirsen belki beni ooc jaile attırma hevesine kavuşabilirsin. görüşürüz
yönetim detaylı şekilde inceleyecekse bu olan rolleri, tabi ki şahsi olarak konuşmuyorum iki birlik arasında olduğu için. brawlda düşmüş olan arkadaşların ss'leri mevcut, ateş ederlerken değil de çatışma rollerinin içerisindeyken o arkadaşların ssleri mevcut. aldıkları bir hasar veya verdikleri bir hasar varsa incelenebilir loglar.