Konu: [13.08.20] Joshua Haines - Ortak Nezaket - GB'de Tahrik  (Okunma sayısı 243 defa)

#10 - 13.08.2020 20:16
Selamlar, yaptığın ihlalleri şikayet arşivinden görüntüleyebilirsin. OOC Sicilinde bulunan cezaları ayırt edebilmek çok zor değil, üstelik çoğu kişinin rolünü baltalayarak provoke ediyorsun, normalde bu kadar ihlal gerçekleştiren biri yüksek ihtimal yasaklanma cezası alabilir. Sadece savunma yapıyorum ama siz konu ile alakasız şekilde savunmanıza devam ediyorsunuz.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 20:23 howard »

#11 - 13.08.2020 20:33
Selamlar, yaptığın ihlalleri şikayet arşivinden görüntüleyebilirsin. OOC Sicilinde bulunan cezaları ayırt edebilmek çok zor değil, üstelik çoğu kişinin rolünü baltalayarak provoke ediyorsun, normalde bu kadar ihlal gerçekleştiren biri yüksek ihtimal yasaklanma cezası alabilir. Sadece savunma yapıyorum ama siz konu ile alakasız şekilde savunmanıza devam ediyorsunuz.

Sayın yönetim , şahıs çirkin ooc yakıştırmalara ve aşağılayıcı iftiralara(çoğu kişinin rolünü baltalamak - proveke etmek[nerde ne zaman gördü kaç kişi gördü bu kadar saatlik oyun hayatımda , ve geniş zaman kullanarak sürekli yanımdaymış beni izliyormuş gibi net bir iftira])  devam etmekte ve benim zaten cezasını çektiğim ceza kayıtlarımı gereksiz bir şekilde burda alakasızca konu etmekte , değerlendirilmesini arz ederim
« Son Düzenleme: 13.08.2020 20:37 Dmitri »

#12 - 13.08.2020 21:05
Merhaba, daha fazla yanıt vermeyeceğim, gerektiği kadar savunmamı yaptım, gerisi yetkili ekibinde.

#13 - 16.08.2020 07:33
Arkadaşlar büyütülecek bir şey yok. Tam olarak Güvenli Bölge İhlali yok, karşılıklı atışmalar yapılmış. Ortak nezaketten yana da sorun yok fakat PM attıktan sonra "pm atmayın, rahatsız ediyorsunuz" demeniz tahrik edici. Bunu tekrarlamayın. İkili olarak birbirinizle IC/OOC rol yapmayın, görüşmeyin. İkinizin de hareketleriyle rol büyümüş sadece.