Konu: [13.08.20] Joshua Haines - Ortak Nezaket - GB'de Tahrik  (Okunma sayısı 247 defa)

#0 - 13.08.2020 14:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua_Haines @howard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs daha önce sorun yaşamamıza rağmen gelip güvenli bölgede daha önce de yaptığı gibi kışkırtıp bana ihlal yaptırmaya çalışıyor. 2 saattir çalıştığım gymin ön platformunun yanına gelmiş bekliyordu ben de arka platformdaki bir kişiyle konuştuktan sonra ön platforma geçip tekrar normal bir şekilde çalışmaya başladım , sanki kendisi çalışıyormuş da dövüp bayıltmışım da elinden almışım gibi ters ters konuşmaya başladı , pm atıp şikayet acılacak dedi , sorunun ne ne şikayeti dedim , kışkırtıcı ve nezaketsizce "pm atma rahatsız ediyorsun" dedi dalga geçer gibi. Sonrasında da ic olarak kışkırtmaya devam etti sslerde görüldüğü gibi(insan gibi kullan , hayvan gibi mi kullanıyoruma bak nasılda biliyor kendisini , seni dışarda görücem illaki vs) , defalarca "benimle muhattap olma dememe" rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Kişi ceza almadığı için aynı hareketlerine özgürce ve özgüvenli bir şekilde umursamazca devam ediyor. Hala ciddi bir ceza almayacak mı?

@Thorin  @kaostan besleniyorum
« Son Düzenleme: 13.08.2020 15:59 Dmitri »

#1 - 13.08.2020 18:35
Selam, burada şikayetlik bir durum olduğunu göremiyorum, üstelik benimde elimde kanıtlarım var, tam spora başlayacaktım /gym calis ile önüme geçip komutu blokladın, çalışmaya devam ettin. Tahrik vesayre göremiyorum, ortak nezaketlik bir olayda göremiyorum, pm üzerinden seni uyardım, sen aksine provoke edermiş gibi bir yanıt verdin, üstelik bir ceza yedin diye peşimden koşmana gerek yok. Gerisini yetkili ekibi karar verir, savunma istenirse kanıtlarım ile tam şekilde yaparım, bir çok cezan olduğu için yaranı kapatmaya çalışıp millete şikayet açıyorsun ama, Aşşağıya birkaç gerçek kanıtları bırakıyorum, haksızken haklı duruma gelmek için şikayet açan Dmitri_Ivanov karakterinin ihlalleri:
(Burada görmüş olduğunuz screenshot'da beni gördüğü gibi birden önüme gelerek /gym calis yapıyor, sporuna devam ediyor.)
(Uyardığım gibi /pm üzerinden kışkırtmalı bir tarzda cevap alıyorum, hatasını söylediğim için kötü bir tavırla yanıt veriyor.)
(Burada görmüş olduğunuz gibi, uyarmama ve sakin bir tavırla anlatımıma rağmen şahısın bana verdiği agresif cevap.)
(Görmüş olduğunuz 3 ssin devamı.)
(Burada gördüğünüz gibi, agresif role giriş sağlıyor, üstelik ooc sicilindeki kaçıncı ceza geçmişinden sonra hala AGRESİF ROL.)
(Burada gördüğünüz gibi, türkçe terim kullanıyor. "şükür" kelimesi arapça kökenli bir kelime, ingilizcede kullanılmıyor.
(Burada sade ve güzel bir tavır ile uyarıyorum, hala provoke etmeye devam ediyor.)
(Burada bildiğiniz yüzüme karşı "SEN HAYVANSIN" demeye çalışıyor, say üzerinden görebiliyoruz.)
(Burada gördüğünüz üzere, agresif rol tarzında bir şeyler söylüyor, gereksiz tersliyor.)
(Bu kanıtda gördüğünüz, rolün tam olarak sonlandığı screenshot.)

Kısacası şikayet açacağımı şahısa belirttiğim için ihlallerine perde örtmek istiyor, bu yüzden benden hızlı davranarak şikayet açıp beni bastırmaya çalışıyor, ama paylaşmadığı kanıtlar burada, iyice incelemenizi tavsiye ederim, birden fazla ihlali söz konusu.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 21:03 howard »

#2 - 13.08.2020 18:50
Senin /gym calis yazmakta olduğun bana vahiy ile bildirilmiyor. Çalışmadığın ve yanda durduğun sürece istediğim gibi gelir çalışmaya başlarım. Tahriklerde sste gayet net gözüküyor. Ceza yedim diye peşinde koşmuyorum , gelip beni ihlale sürüklemeye çalışan sensin görüldüğü gibi. Yetkili kararı bekliyorum her şey net.

Not : Şahsın sonradan mesajına eklediği sslerde benim yüklediğim sslerde görülmeyen hiç bir şey yok neredeyse. Sadece ilk ss benim yüklediğim ssler arasında yok , kişi platformun tam ortasında bile olmadan kenarında durarak bekliyordu yan tarafa bakarak , çalışacak mı çalışmayacak mı ne yapacak afk mi değil mi bir şey belli değildi ama buna rağmen sanki çalışıyormuş gibi "ben çalışıyordum" diye yalan söyleyerek devamında tahrik edip kışkırtmaya başladı sslerde çok net görüldüğü gibi. Nazikçe , kibarca uyardım diyip , attığı pmye "sorunun ne" dediğim için "pm atma rahatsız ediyorsun" diyip nezaketsizlik yapıp dalga geçen ta kendisi. Kişinin yönetimi kandırma çabasında 2. volume.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 19:02 Dmitri »

#3 - 13.08.2020 19:00
Merhaba dostum, tartışma yaratmayı pek sevmem. Ama kendimi haklı bulduğum konularda kanıtlarımı ortaya koyar, kendimi savunurum. Sana söz hakkı vererek konuşuyorum farkındaysan, ama yaptığın ihlaller üst konumda ortada, bunları bir tahrik olarak görüyorsan, hayatın boyunca rol yapmamışsındır, veya yaptığın rolden zevk almamışsındır. OOC Sicilimi tehlikeye sokmak istediğini anlıyorum, ooc kin tuttuğunda biliyorum. Bunların hepsine göz yumdum, yumarım ama yapmadığım ihlallerden beni sorumlu tutabilmen mümkün olmaz, sana şikayet açacağımı söylediğim için hızlı davranıp kendini arşa çıkarman doğru değil. Burada kendine şikayet açmış gibi oldun aslında, türkçe terim ve dahasını kullandığın zaten kanıtlarımda gözüküyor. Son söz yetkili ekibinde, benim kanıtlarım gayet net, seninle tartışma yaratmayacağım ne dersem anlamıyorsun, ters taraflı davranıyorsun hatalarını örtmeye çalışıyorsun, bu yüzden son sözü yetkililere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 19:07 howard »

#4 - 13.08.2020 19:11
Merhaba dostum, tartışma yaratmayı pek sevmem. Ama kendimi haklı bulduğum konularda kanıtlarımı ortaya koyar, kendimi savunurum. Sana söz hakkı vererek konuşuyorum farkındaysan, ama yaptığın ihlaller üst konumda ortada, bunları bir tahrik olarak görüyorsan, hayatın boyunca rol yapmamışsındır, veya yaptığın rolden zevk almamışsındır. OOC Sicilimi tehlikeye sokmak istediğini anlıyorum, ooc kin tuttuğunda biliyorum. Bunların hepsine göz yumdum, yumarım ama yapmadığım ihlallerden beni sorumlu tutabilmen mümkün olmaz, sana şikayet açacağımı söylediğim için hızlı davranıp kendini arşa çıkarman doğru değil. Burada kendine şikayet açmış gibi oldun aslında, türkçe terim ve dahasını kullandığın zaten kanıtlarımda gözüküyor. Son söz yetkili ekibinde, benim kanıtlarım gayet net, seninle tartışma yaratmayacağım ne dersem anlamıyorsun, ters taraflı davranıyorsun hatalarını örtmeye çalışıyorsun, bu yüzden son sözü yetkililere bırakıyorum.

Bu konuyu inceleyecek "YETKİLİLERE SESLENİYORUM", kişinin bana şuan ooc olarak forum üzerinden nasıl yakıştırmalar ve ithamlarda bulunduğunu görün lütfen.

#5 - 13.08.2020 19:17
Senin /gym calis yazmakta olduğun bana vahiy ile bildirilmiyor. Çalışmadığın ve yanda durduğun sürece istediğim gibi gelir çalışmaya başlarım. Tahriklerde sste gayet net gözüküyor. Ceza yedim diye peşinde koşmuyorum , gelip beni ihlale sürüklemeye çalışan sensin görüldüğü gibi. Yetkili kararı bekliyorum her şey net.

Not : Şahsın sonradan mesajına eklediği sslerde benim yüklediğim sslerde görülmeyen hiç bir şey yok neredeyse. Sadece ilk ss benim yüklediğim ssler arasında yok , kişi platformun tam ortasında bile olmadan kenarında durarak bekliyordu yan tarafa bakarak , çalışacak mı çalışmayacak mı ne yapacak afk mi değil mi bir şey belli değildi ama buna rağmen sanki çalışıyormuş gibi "ben çalışıyordum" diye yalan söyleyerek devamında tahrik edip kışkırtmaya başladı sslerde çok net görüldüğü gibi. Nazikçe , kibarca uyardım diyip , attığı pmye "sorunun ne" dediğim için "pm atma rahatsız ediyorsun" diyip nezaketsizlik yapıp dalga geçen ta kendisi. Kişinin yönetimi kandırma çabasında 2. volume.

Yaptığın ihlalleri söylüyorum, yanlış söylüyorsam screenshotlar var onlara bakabilirsin, asıl siz şikayet konusunu bu kadar tutarsız ve dalgalı biçimde yazmamalısınız.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 19:19 howard »

#6 - 13.08.2020 19:28
Dostum adam orda normal bir rol çıkartıyor, sen direk atarlanıyorsun neresi tahrik?

#7 - 13.08.2020 19:41
Dostum adam orda normal bir rol çıkartıyor, sen direk atarlanıyorsun neresi tahrik?

Yetkililere : konuda adı geçmeyip yorum yazan bu kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Konuda adın geçmemesine rağmen yorum atıyorsun. Şahıs arkadaşın ya da oyunda şahsın sevgilisisin diye burda ooc ic karıştırıp "neresi tahrik" falan diyip arkadaşını haksız olmasına rağmen savunmaya çalışıyorsun , güzel. Yapılan tahrikler paylasımda gözüküyor sana öyle gelmesine gerek yok yetkililer değerlendirecek. Ayrıca karakterinle de az önce gelip yine ic ooc karıştırıp ic sorman gereken "sabahtan beri kas çalışıyorsun sıkılmadın mı" sorusunu pmden sorup yine  pmden kışkırtıcı bir şekilde bot ithamında bulundun. Güzel, yaptıklarınızı gösteriyorsunuz.

« Son Düzenleme: 13.08.2020 19:45 Dmitri »

#8 - 13.08.2020 19:58
Gerçekten çok mantıksız cevaplar veriyor, üstelik şikayetin konusunda ortak nezaket yazıyor, bu şikayetin neresinde ortak nezaket var? İnsanlarla iletişim kuramıyorsanız /pmkapat özelliğini kullanmanızı öneririm, gelen özel mesajların %90'ını agresif veya tersleyerek cevaplıyorsunuz, şuana kadar düzgün role girdiğinizide görmedim, sürekli gym'de aynı konumda birileriyle tartışıyorsunuz, sonu şikayet oluyor. Hatalarınız bariz ortada, yapılanlar tek kişi ağızından söylenmiyor, bu tavırlarınızdan ve sergilediğiniz rolden herkes şikayetçi, üstelik bunları bile isteye sürekli tekrarlamışsınız, ooc siciliniz neredeyse agresif rol, gbi ihlallerinden oluşuyor, haklıyım diye kendimi övmeyeceğim bunu zaten yetkililer görebiliyor, kendinizde hata aramalısınız.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 20:01 howard »

#9 - 13.08.2020 20:08
Gerçekten çok mantıksız cevaplar veriyor, üstelik şikayetin konusunda ortak nezaket yazıyor, bu şikayetin neresinde ortak nezaket var? İnsanlarla iletişim kuramıyorsanız /pmkapat özelliğini kullanmanızı öneririm, gelen özel mesajların %90'ını agresif veya tersleyerek cevaplıyorsunuz, şuana kadar düzgün role girdiğinizide görmedim, sürekli gym'de aynı konumda birileriyle tartışıyorsunuz, sonu şikayet oluyor. Hatalarınız bariz ortada, yapılanlar tek kişi ağızından söylenmiyor, bu tavırlarınızdan ve sergilediğiniz rolden herkes şikayetçi, üstelik bunları bile isteye sürekli tekrarlamışsınız, ooc siciliniz neredeyse agresif rol, gbi ihlallerinden oluşuyor, haklıyım diye kendimi övmeyeceğim bunu zaten yetkililer görebiliyor, kendinizde hata aramalısınız.

Sayın yönetim , kişi bana hala yakıştırma (herkesle böylesin , düzgün role girdiğini görmedim [görmesi mi gerekiyor*aşağılama*] %90 agresif [loglarıma mı baktı] , sürekli aynı konumda tartışma [sürekli yanımda mı gymde mi nerede , nereden biliyor [iftira?]) ve ithamlarına devam ediyor , görmenizi arz ediyorum.

Ayrıca , konuda ismi geçmeyip yorum yazan woantee2 forum kullanıcı nickli şahıs tarafımdan "ismin yer almıyor yinede atıyorsun" uyarısı almasına rağmen attığı yorumu sürekli güncelleyip yorum yazmaya devam ediyor , sadece 2 yorum atmış gözüksün diye bunu yapıyor. Bunun da değerlendirilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 20:14 Dmitri »