Konu: Yazdığım denemeler ve kitaplar  (Okunma sayısı 312 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vor

*
v2 Oyuncusu
#10 - 16.07.2020 22:50
Güzel yorumlarınız için çok mutlu oldum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 16.07.2020 23:02
Yazdıklarından Varoluşçuluk, Mitoloji ve Ulusu okudum. Diğerlerine de ufak ufak baktım, aralarından en çok sevdiğim tamamen okuduklarım oldu. Başkalarının fikirlerine yer vermiş olman ve kendi fikrin ile karşılaştırmış olmanı beğendim. Olayları anlatma tarzın, cümleye dökme şeklin öz ve  sade olmuş. Başarılarının devamını dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

vor

*
v2 Oyuncusu
#12 - 16.07.2020 23:17
Yazdıklarından Varoluşçuluk, Mitoloji ve Ulusu okudum. Diğerlerine de ufak ufak baktım, aralarından en çok sevdiğim tamamen okuduklarım oldu. Başkalarının fikirlerine yer vermiş olman ve kendi fikrin ile karşılaştırmış olmanı beğendim. Olayları anlatma tarzın, cümleye dökme şeklin öz ve  sade olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür ederim. Şuanki basılan eserlerim ve denemelerim aslında şuanki yazı şeklime çok benzemiyor. Biraz sadece yazdığım bu eserler okunabilmesi kolay şekilde dizayn edildi. Şuanki yazdığım tragedyalarım ve felsefi metinli kitaplarıma anlatın katmayı seviyorum, cümleleri süslemeyi. Örneğin araya latince, farsça kelimeler katmayı çok seviyorum. Yakın zamanda amazonda çıkacak kitabımda bunu sık sık kullandım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 16.07.2020 23:22

Teşekkür ederim. Şuanki basılan eserlerim ve denemelerim aslında şuanki yazı şeklime çok benzemiyor. Biraz sadece yazdığım bu eserler okunabilmesi kolay şekilde dizayn edildi. Şuanki yazdığım tragedyalarım ve felsefi metinli kitaplarıma anlatın katmayı seviyorum, cümleleri süslemeyi. Örneğin araya latince, farsça kelimeler katmayı çok seviyorum. Yakın zamanda amazonda çıkacak kitabımda bunu sık sık kullandım.

Anlattığın tarzın da güzel olduğunu düşünüyorum(tabi öğrenmek isteyene). Ben de yazı yazdığım zaman ek kelimeler katarak süslemeyi sevenlerdenim. Sonuç olarak bakıldığında söylediğin tarzda latince, farsça kelimeleri görüp bir şekilde akılda anlamına göre kalıcı olması hoş bir olay. Süslemeyi çok abartmadığın sürece her iki şekilde de hoş olacağı yönündeyim. Tabi ne olursa olsun senin kitabında senin tarzın ve fikirlerin geçerlidir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

vor

*
v2 Oyuncusu
#14 - 16.07.2020 23:25
teşekkür ederim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

vor

*
v2 Oyuncusu
#15 - 17.07.2020 21:31
Bir sıkıntı çıkmazsa, Sokratik - Mitoloji Üzerine Diyaloglar - Kitabım 2-3 hafta içinde çıkacak. Kitap tür ve konsept olarak türkiyede ilk olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 17.07.2020 23:41
Yazdıklarının çoğunu okudum ve ben de kendi aklımdan geçen düşünceleri(çoğunlukla hayal gücümün getirisiyle olan karakteristik kuruntularım ve kendi çapımda kurduğum hayaller ve karakterler) bir yazıya döküyorum ve halihazırda basılması için can attığım, tamamıyla hazır olan bir kitabım var ve kısmi bir şekilde düşünce tarzına tıpatıp uyan bir şekilde kitabımda konuşmalar bulunuyor. Anlayamadığım olay felsefik-dini-mitolojik yazıları okuyabilecek insan sayısı bu kadar az iken bu kadar fazla tepki toplamanın nedeni nedir? Üstelik yazdığın yazılarda abartılacak düzeyde, hatta neredeyse hiçbir protest/propaganda durumu da yok ve genel bir düşünce tarzı öngörülüyor.

Ellerine sağlık bu arada, umarım çok daha iyi yerlere gelirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

vor

*
v2 Oyuncusu
#17 - 18.07.2020 02:02
Yazdıklarının çoğunu okudum ve ben de kendi aklımdan geçen düşünceleri(çoğunlukla hayal gücümün getirisiyle olan karakteristik kuruntularım ve kendi çapımda kurduğum hayaller ve karakterler) bir yazıya döküyorum ve halihazırda basılması için can attığım, tamamıyla hazır olan bir kitabım var ve kısmi bir şekilde düşünce tarzına tıpatıp uyan bir şekilde kitabımda konuşmalar bulunuyor. Anlayamadığım olay felsefik-dini-mitolojik yazıları okuyabilecek insan sayısı bu kadar az iken bu kadar fazla tepki toplamanın nedeni nedir? Üstelik yazdığın yazılarda abartılacak düzeyde, hatta neredeyse hiçbir protest/propaganda durumu da yok ve genel bir düşünce tarzı öngörülüyor.

Ellerine sağlık bu arada, umarım çok daha iyi yerlere gelirsin.
kaderi yoksaymam, ilk iki kitabımda, tanrı kelimesini kullanmam görenlerde önyargıya sebep oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok