Konu: [20.07.2020] Fairfax_Gamba,Cody_Warrington,Leo_Ramirez,Emilio_Barenghi -GBI-  (Okunma sayısı 331 defa)

#10 - 20.07.2020 19:25
selam. fiona karakterine ters yaptın, fiona ve leo ic olarak yakın karakterler. işine bakmanı söylediğimde aldığım tek karşılık küfür oldu, ben de dozunda cevap verdim. etrafını üç kişi sarmışken hala küfretmeye devam ettin, bizim tarafımızdan yapılan bir ihlal yok.

Motorun sahibini bildirdiğin için teşekkürler , yetkililere log kaydı için sesleniyorum , Fiona adlı kadın karakteri ben buraya motor mu sokulur dediğimde nasıl cevap vermiş inceleyin lütfen. Leo ile aramdaki ilk küfürde kendisinden çıktı , LOG KAYITLARIna rağmen hala yalan söylüyorlar , çünkü log diye bir şeyden haberleri yok sadece ss var sanıyorlar.

ic küfrettik diye mi şikayetçisin yani bu mu olay :D

#11 - 20.07.2020 23:38
Kişiyi güvenli bölgede düşürme sebebim güvenli bölge olmasına güvenip o kadar kişiye diklenmes, benim karakterimi güvenli bölgede kışkırtıyor tamam kavga rolü istemiyorsun, güvenli bölge olduğunu biliyorsun o zaman gelip laf atma.

#12 - 21.07.2020 00:05
Kişiyi güvenli bölgede düşürme sebebim güvenli bölge olmasına güvenip o kadar kişiye diklenmes, benim karakterimi güvenli bölgede kışkırtıyor tamam kavga rolü istemiyorsun, güvenli bölge olduğunu biliyorsun o zaman gelip laf atma.

3 kişinin güvenli bölgede etrafımı sardığını tehdit ettiğini görmene rağmen , onların ihlal içinde olduğunu görmene rağmen Helenin gazına gelip ikiniz yan yana durup benim etrafımı saranlara tezahurat yapmaya basladınız , "Şuna 10 bin basıyorum ,dövün hadi" gibi kışkırtmalarda bulundun , utanmadan gelip ,"gelip laf atma" mı diyorsun şimdi? Oyunun kayıtlarından çok rahat görecektir yetkililer , eminim şuanda gerekli incelemeler yapılıyor , biraz daha yalan söylemeye inkar etmeye devam edin.

NOT : Üstelik bunu daha önce 5 kişi etrafımı gbde sarıp "hiç bir şey yokken hemde" düşürdüğünde sana yapılan uyarıya rağmen tekrarladın. Kuralların tarafından hiçe sayıldığı gereken yerlere iletiliyor.
« Son Düzenleme: 21.07.2020 00:07 Dmitri »

#13 - 21.07.2020 01:17
Alıntı
biraz daha yalan söylemeye inkar etmeye devam edin.
dostum benim ve Rosenrot'un bir şeyi inkar ettiği yok. gerekli açıklamalarımızı yaptık, Güvenli Bölge İhlaline de biz karışmıyoruz çünkü sadece laf dalaşına girdik, senin karakterini biz düşürmedik.

#14 - 21.07.2020 16:02
Merhaba, şikayeti inceledim.

Fairfax Gamba güvenli bölge ihlalinden cezalandırılacak, güvenli bölge sınırları içerisinde saldıramazsınız.
Dmitri Ivanov ise Fear-RP ihlalinden cezalandırılacak. Bir yerin güvenli bölge olduğunu bilerek sizi sarmış üç adama karşı korkusuz davranmanız role uygun değil.
Orada başka oyuncular olduğunu da görüyorum, Cody Warrington, Leo Ramirez ve Emilio Barenghi de /b kanalını karşı tarafı kışkırtacak şekilde alaycı bir tavırla kullandıklarından dolayı cezalandırılacak.

Keyifli roller diliyorum.