Konu: Bir Çok Kişi - GBİ, EMOTESİZ SALDIRI, YARALI KURAL İHLALi  (Okunma sayısı 428 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.05.2020 04:15
Merhabalar.

Lütfen konu başlığını yetkililerin incelemesi adına uygun hale getiriniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#11 - 01.06.2020 06:03
Şikayet detaylıca incelendi.

Crockett adına konuşuyorum sayı üstünlükleri olmasına rağmen "Sizi bayları biraz erkekliğe davet edeyim ha?" "Biraz dışarıya çıkalım?" "Çikolatalar" diyerek bu tutumda olmasaydınız evet haklı durumdaydınız, kaldı ki bunları söyledikten sonra dışarı çıkıp tekrar içeri dönüş yapıyorsunuz, olayın devam etmesine sebep oluyor bu da. Bu ofansiflikten sonra adamlar size /do'dan "Güvenli bölgede kavga izni?" diye sorsa evet demek zorunda kalacağınız bir duruma sokmuşsunuz kendinizi, tutumunuz gereğinden fazla cesurca. Arkadaşınız Varlot ise /c'den "Ellerim kaşınıyordu, önemli değil." diyor. Bu durumda önce davranıp siz saldıracakmışsınız bariz bir şekilde belli ama olmamış ve şikayet açmışsınız. Bu çıkarımı yapmamın sebebi dışarı çıkıp onların da çıkmasını bir süre beklemeniz, ardından tekrar içeri giriş yapmanız. Çıktıklarında onlara bekleme süresinde vurabilirdiniz, yoksa niye adamlara böyle diyip dışarıya davet edesiniz ki? - Amerikada siyahi bir vatandaşa bir beyaz olarak "çikolata" dediğin zaman bunun sonuçlarına katlanırsın. Kaldı ki sayı fazlalıkları var. Sizi daha önceden de bu ve benzeri ofansif rollerden dolayı yönetim olarak uyarmıştık ve takibinde olacağını bildirmiştik, bu konuda bir cezai işlem de uygulandı yakın zamanda.

Emotesiz saldırı mevcut değil, kişilerin attığı logda verdikleri emoteları görüyoruz, şikayette kırpılma var, o kısımları atmamışsınız ve yokmuş gibi ifade etmişsiniz, karşı taraf savunmasında logları atmasa durum öyle görünecekti.

Crockett karakteri bu ardı arkası kesilmez ofansiflikten dolayı tekrar uyarıyorum, yukarıda yazılan paragrafı iyice, alınmadan tarafsız okumanızı ve sonraki rollerinize bu bağlamda devam etmenizi öneriyorum, takibinde olacağız.

Diğer taraf için,

Kişi size herhangi bir cevap vermedi diye üstelemenize gerek yokmuş en başta, burada biraz aksiyon aradığınızı seziyorum fakat size karşı yukarıda yazdığım durumlar işi buraya götürmüş. Sayı üstünlüğünüzün olmasıyla bir gaz alıp devam etmeyin, bu konuya dikkat edin. Bir ceza uygulanmayacak, savunmalar yeterli bulundu.

İki taraf da lütfen hakkında yazılanları üstüne alınıp sonraki rollerini bu bağlamda, daha ağırdan alarak, ihlale yol açan bu aksiyon isteğinden/ofansifliklerden uzak durarak devam ettirmeli, önceden de söylenildiği şekilde, takibinde olacağız.
« Son Düzenleme: 01.06.2020 06:07 Thorin »