Konu: Oyuncu Şikayeti Isiah Chuevas - Isael Demian - Gustavo Estavez - Alves Barro  (Okunma sayısı 788 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 24.05.2020 03:44
@Roseven "çünkü yerde tekmelenerek kafa travması bile geçirtebilirsiniz" demiş lakin sistemsel olarak kafa travması yok sadece bunun rolünü yapabilirsin bende "rol" yaparak mermi kafama gelmiştir emotesi verdim ve bu emoteyi reddettiniz bende bu kafa travması olayını reddediyorum işinize gelince her şeyi yapıyonuz karşı taraf yaptığı zaman sistemsel böyle bi olay yok diyonuz
Rol ile ilgisi olmayan kişiler yanıt göndermezse sevinirim. :)

#31 - 24.05.2020 03:46
@Roseven "çünkü yerde tekmelenerek kafa travması bile geçirtebilirsiniz" demiş lakin sistemsel olarak kafa travması yok sadece bunun rolünü yapabilirsin bende "rol" yaparak mermi kafama gelmiştir emotesi verdim ve bu emoteyi reddettiniz bende bu kafa travması olayını reddediyorum işinize gelince her şeyi yapıyonuz karşı taraf yaptığı zaman sistemsel böyle bi olay yok diyonuz
Rol ile ilgisi olmayan kişiler yanıt göndermezse sevinirim. :)
Rolün içinde olan adama da bunu yazmazsın

#32 - 24.05.2020 03:46
Yeterli.

#33 - 24.05.2020 06:34
Lütfen aranızdaki saçma tartışmaları bırakın ve asıl konuda kalın. @Roseven videonun tam hali elinde bulunuyorsa parça parça hale getirilmemiş, tam halini paylaşman daha doğru olur. Bu yüzden şikayeti bir süre daha bekletiyorum. Tartışmalar ve atışmalara devam edilirse işlem uygulayacağım.

#34 - 24.05.2020 20:09
Log kayıtları, yaklaşık 40 dakikalık video kayıtları incelendi.

Görülen o ki iki tarafta da büyük hatalar var. Bu konuda ilk olarak PD tarafındaki arkadaşlara iğneyi batırmak istiyorum. @AT EFENDI , Omar Kareem PM'lerde karşı taraf için bazı cümleler kurmuş. Hiçbirimizin görmek istemeyeceği bu cümleler yüzünden kendisi ceza alacak. @Roseven Calvert Redcliff karakteri ise iki saniye önce sistemsel düşmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi rol yapmış, hatta tekrar kavgaya girerek hataya hatayla karşılık vermiş. Kelepçeli birine taser kullanmış, taser spamlamış. Bu yüzden de gereken cezayı alacak. PD'nin ise mahalleye girip herkesi araması yanlış bir hareket olmuş, Fourth Amendment'e karşı gelinmiş. Bu konu hakkında IC işlemler yapılacak.

Karşı taraf için görülen birçok ihlal var ve bu neredeyse trolling denebilecek seviyeye gelmiş. PD belki iyi rol sergileyememiş veya yasalarca hakkınızı gasp etmiş olabilir. Bu durumda karşı tarafı bezdirmemeniz gerekiyor, yöneticilerle iletişime geçebilirsiniz. Hatta dava oluşturup hakkınızı savunabilirsiniz. İlk olarak gördüğüm şey karakterinizi CK etmek istiyorsanız taserin sıkıldığı nokta daha mantıklı olabilirdi sizin için. VCPD içinde PD'nin üstün bulunduğu bir noktada PD'ye karşı Fear-RP uygulamanız sizin için daha doğru olurdu. Çünkü rolsel mantık dahilinde VCPD bünyesinde binlerce memur çalışıyor. Sonrasında taser sıkılmasına rağmen ve kelepçeli olmanız gibi bir etken de varken, bir anda ayağa kalkıp dövüşmeye devam ediyorsunuz. Sonra copla dövülüyorsunuz fakat iki dakika sonra tekrar kalkıp saldırıyorsunuz. Size silah doğrultuluyor ama hala koşup vuruyorsunuz. Yakın mesafeden beanbag sıkılmış, yine bir hata fakat siz yine bir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz. Yakın mesafeden beanbagin oluşturabileceği durumları hiç düşünmeden. /Hasarlar ve karşı tarafın sizi vurduğu yeri hiç düşünmeden kendinizi kafanızdan vurulmuş gibi gösterip CK etmeniz de yanlış bir hareket olmuş.

Kısaca iki tarafın da birçok hatası var. İki taraf da hataya hatayla karşılık vermiş ve bunun için gerekli cezalar verilecek. Lütfen saçma tavırlarınızı kenara bırakın ve şikayetlerde anlaşmaya yönelik olmaya çalışın. PD tarafında bu rollere karışmış arkadaşlar hem IC hem OOC yaptırımlar alacaklar.  İyi akşamlar ve iyi roller.