Konu: [17.05.2020]Mary Elfreda, Katarina Parsov [RETARDED-RP]  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.05.2020 18:27
Ya arkadaşım sana güzel dille anlatmaya çalışırken sen anlamak istemiyorsun. Rol doğaçlama yapılan bir şeydir. Ben seninle diyaloğa girmeyeceğim diye bir kural var diyen ilk sensin bu arada. Ayrıca ben o tehtitten dolayı şikayet alacaksam @Barzini 'de alacak. Gelip o da bana karşı böyle konuşuyor ve ayrıca rol esnasında PM konuşmalarınız MİX'e giriyor. MİX + G.B.İ'dan @Barzini sen ise MİX'ten ceza al o zaman. Daha da savunma yapmayı düşünmüyorum, admin kararını beklemek istiyorum. İyi roller.
Yanlız orada herhangi bir IC olayı OOC'ye taşımıyoruz sadece ss al felan diyoruz bu mixe girmez ve GB alanda sizin gibi bir tehdit etmedim ki ben? Sadece küfür ettim o kadar.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 18:31 Barzini »

#11 - 17.05.2020 18:34
Ben adamın kolundan tuttum diye G.B.İ'den yedim kankam. O da G.B.İ'a giriyor.

#12 - 17.05.2020 19:56
Ya arkadaşım sana güzel dille anlatmaya çalışırken sen anlamak istemiyorsun. Rol doğaçlama yapılan bir şeydir. Ben seninle diyaloğa girmeyeceğim diye bir kural var diyen ilk sensin bu arada. Ayrıca ben o tehtitten dolayı şikayet alacaksam @Barzini 'de alacak. Gelip o da bana karşı böyle konuşuyor ve ayrıca rol esnasında PM konuşmalarınız MİX'e giriyor. MİX + G.B.İ'dan @Barzini sen ise MİX'ten ceza al o zaman. Daha da savunma yapmayı düşünmüyorum, admin kararını beklemek istiyorum. İyi roller.

Güzel kardeşim benim... @Barzini ile aramızda olan "SS aldın mı?" muhabbeti mixinge girmez.. Şuanda alakasız şeyler söylüyorsun kendimi savunacağım diye. Ha eğer elinde IC bir şeyi OOC'den yaptığım bir delil varsa, buyur koy konuya. IC kanalla bana "SS aldın mı?" diye soracak hali yok, değil mi?

#13 - 18.05.2020 13:36
Aynen arkadaşlar, bir tek siz haklısınız.

Daha da savunma yapmıyorum, iyi roller dilerim. :)

#14 - 18.05.2020 22:43
Son bir şey, Mary Elfreda karakterim CK'.

#15 - 19.05.2020 06:21
Mikhail karakteri de "salak" diyerek kışkırtmış, karşılıklı bir atışmaya dönüşmüş sonrasında. Mary Elfrada için sorun yok (Ekran görüntülerine göre yazılıyor, loglar kanıt niteliği taşımaz). Katarina Parsov'u da MetaGame yaptığı için uyarıyorum. Tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanacak.

Kısacası Mary Elfrada karakteri kendi kendine kışkırtmaya başlamıyor. Öncesinde Mikhail karakteri "salak", Daria karakteri de "işine baksana" diyor.