Konu: [17.05.2020]Mary Elfreda, Katarina Parsov [RETARDED-RP]  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2020 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Mary Elfreda @berkcankayarr Katarina Parsov @tamanakke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daria Olena @sqrhat

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 17.00 cıvarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarded-RP ve IC bir olayı OOC'ye taşıma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle biz Daria Olena adlı karakterle birlikte konuşurken, birden durduk yere Mary diye birisi geldi saçma sapan rol yaparak bize sataşıyor ve daha sonrasında arkadaşı gelip GB'de tehdit ediyor üstelik kız karakterle bir illegal rol sergileyen erkeği tehdit ediyor. IC ben çıkmayınca PM'den IC olayı OOC'ye taşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Burada IC olayı OOC'ye taşıyor.

GB alanda kadın karakter olmasına rağmen(üstelik hiç bi illegal birliktede bulunmuyor) illegal bir erkeği tehdit ediyor.

Oyun içerisinden SS'i alamadım, fakat chatlogu alabildim.

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir ceza alsınlar.

« Son Düzenleme: 17.05.2020 17:55 Barzini »

#1 - 17.05.2020 17:31
Daria Olena olarak şahitliğimi onaylıyorum.

Kişiler biz aramızda konuşurken RetardetRP uygulayarak sataşmaya başladılar SS'lerde görüldüğü üzere. Sonrasında Mikhail adlı şahısı güvenli bölgede tehdit ederek yine bir illegal kural ihlaline girmişlerdir.

#2 - 17.05.2020 17:53
Öncelikle selam.

Biz boş yere agresif bir rol sergilemedik, tehtid etmedik.

Sen gelip benim anama bacıma küfür edip, ''sizi sikicem anneniz evde bekliyor, annenin dildosunu kullan'' vb. tabirlerde bulunursan -ki sadece bizim laf ettiğimiz yerleri koymuşsun- ben de gerekli agresif rolümü gerçekleştiririm. Sana bir kere bile vurmadım. Ayrıca Retarded-RP'lik bir durum yok. IC'yi OOC'ye taşımak diye gerekli screenshot'unu inceledim biraz, orada PM'leşmeyi sen başlatmışsın. O da cevap verince Mixing olmuyor açıkçası. Rol esnasında bana attığın PM'de mi mixing oluyor dostum, biraz akıllı düşünelim. Ve lütfen şikayet açmak için şikayet açmayalım.

Herkese iyi günler, iyi roller ve oyunlar... :)

#3 - 17.05.2020 18:01
Öncelikle selam.

Sen gelip benim anama bacıma küfür edip, ''sizi sikicem anneniz evde bekliyor, annenin dildosunu kullan'' vb. tabirlerde bulunursan -ki sadece bizim laf ettiğimiz yerleri koymuşsun- ben de gerekli agresif rolümü gerçekleştiririm. Sana bir kere bile vurmadım. Ayrıca Retarded-RP'lik bir durum yok. IC'yi OOC'ye taşımak diye gerekli screenshot'unu inceledim biraz, orada PM'leşmeyi sen başlatmışsın. O da cevap verince Mixing olmuyor açıkçası. Rol esnasında bana attığın PM'de mi mixing oluyor dostum, biraz akıllı düşünelim. Ve lütfen şikayet açmak için şikayet açmayalım.

Agresif rol sergilemediniz tamamda Retarded-RP yaptığınız belli durduk yere "OFF YETER LAN SUSUN" felan diyorsun sana hiç birşey demedik ve sen bana küfür ettikten sonra ben sana küfür etmeye başladım, cevap verince mixing felan diyorsun. Orayı iyi ve iyi okumuşsundur inşallah uşağım. Orada bak PM'den "Gelsene sen dışarı." diyor, diyen kişide kadın karakter ve herhangi bi illegal birliktede bulunmuyor. Biz Daria'yla kendi aramızda konuşuyoruz, seni ezecek ve ya aşşağlayacak bir durum yok burada.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 18:09 Barzini »

#4 - 17.05.2020 18:02
  İlk olarak Berkcanyakarr diyeceklerimi özetlemiş bile ama bende bir şeyler ekliyeyim sen bana retarted yapıyorsun diye pm atınca bende dedim ki dışaı gel diyorum gelmiyorsun" diyorum ve üzerimde silah olabilir? ve kadın karakter olmam agresif rol yapamayacağım anlamına gelmez kadınlar da psikopat çıkabiliyor iyi oyunlar  :)

#5 - 17.05.2020 18:04
İlk olarak Berkcanyakarr diyeceklerimi özetlemiş bile ama bende bir şeyler ekliyeyim sen bana retarted yapıyorsun diye pm atınca bende dedim ki dışaı gel diyorum gelmiyorsun" diyorum ve üzerimde silah olabilir? ve kadın karakter olmam agresif rol yapamayacağım anlamına gelmez kadınlar da psikopat çıkabiliyor iyi oyunlar  :)
IC demen gerekirken PM'den diyorsun ve sen üstelik illegal birlikte bulunmadan illegal erkeği tehdit ediyorsun ve gidip GB alanda tehdit ediyorsun.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 18:08 Barzini »

#6 - 17.05.2020 18:08
Öncelikle selam.

Agresif rol sergilemediniz tamamda Retarded-RP yaptığınız belli durduk yere "OFF YETER LAN SUSUN" felan diyorsun sana hiç birşey demedik ve sen bana küfür ettikten sonra ben sana küfür etmeye başladım, cevap verince mixing felan diyorsun. Orayı iyi ve iyi okumuşsundur inşallah uşağım. Orada bak PM'den "Gelsene sen dışarı." diyor, diyen kişide kadın karakter ve herhangi bi illegal birliktede bulunmuyor. Bizim laf ettiğimiz yerleri koymuşsun diyor xD biz Daria'yla kendi aramızda konuşuyoruz, seni ezecek ve ya aşşağlayacak bir durum yok burada.

''OFF YETER LAN SUSUN'' diye bir tabiri söylemem, sadece SUSUN ARTIK dedim ve bu bir Retarded-RP kural ihlali değildir. İyi roller dilerim. :)

#7 - 17.05.2020 18:13
Öncelikle selam.

Agresif rol sergilemediniz tamamda Retarded-RP yaptığınız belli durduk yere "OFF YETER LAN SUSUN" felan diyorsun sana hiç birşey demedik ve sen bana küfür ettikten sonra ben sana küfür etmeye başladım, cevap verince mixing felan diyorsun. Orayı iyi ve iyi okumuşsundur inşallah uşağım. Orada bak PM'den "Gelsene sen dışarı." diyor, diyen kişide kadın karakter ve herhangi bi illegal birliktede bulunmuyor. Bizim laf ettiğimiz yerleri koymuşsun diyor xD biz Daria'yla kendi aramızda konuşuyoruz, seni ezecek ve ya aşşağlayacak bir durum yok burada.

''OFF YETER LAN SUSUN'' diye bir tabiri söylemem, sadece SUSUN ARTIK dedim ve bu bir Retarded-RP kural ihlali değildir. İyi roller dilerim. :)

Tamamdır kanka, bu senin görüşün. Eğer savunmayı yaptıysanız konu kilitliyorum, gereken açıklamayı adminlere bırakıyorum o zaman.

#8 - 17.05.2020 18:15
Sandığınızın aksine, yaptığınız RetardetRP aramızda hiçbir husumet olmamasına rağmen, bizim diyaloğumuza karışmanızdır. Ve yaptığınız illegal rol ihlali de güvenli bölgede tehditdir. Şahısların bu suçlardan dolayı gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#9 - 17.05.2020 18:18
Ya arkadaşım sana güzel dille anlatmaya çalışırken sen anlamak istemiyorsun. Rol doğaçlama yapılan bir şeydir. Ben seninle diyaloğa girmeyeceğim diye bir kural var diyen ilk sensin bu arada. Ayrıca ben o tehtitten dolayı şikayet alacaksam @Barzini 'de alacak. Gelip o da bana karşı böyle konuşuyor ve ayrıca rol esnasında PM konuşmalarınız MİX'e giriyor. MİX + G.B.İ'dan @Barzini sen ise MİX'ten ceza al o zaman. Daha da savunma yapmayı düşünmüyorum, admin kararını beklemek istiyorum. İyi roller.