Konu: [02.05.2020]Darrell Marshall  (Okunma sayısı 413 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.05.2020 20:30
Uzatmaya gerek yok, ne yaptığınız net olarak savunmamda belli hiç sağa sola çekmeye çalışma işi. Yok senin arkadaşını tehdit etmişim, göz korkutmuşum ne diyorsun? Oyunda sen yoktun Santorolardan birisine eğer bu şikayette siz ceza almazsanız 10 günlük birlik kuralı ihlalinden ek şikayet açıcam haberiniz olsun dedim sadece. Olayı çarpıtma, yalan söylemeyi acilen bırak. Kim olduğumuzu karakterin çok iyi biliyor ki rolde zaten bizim geldiğimizi söylüyorsun Tommy'lere, bizi tanımıyorsan nasıl biliyorsun kimin geldiğini? :D Bırak bu yalan dolan işlerini dostum, lütfen. Şurada oyun oynuyoruz hala kendi yaptığın şeyleri inkâr ediyorsun, diyecek birşey yok. Herşey açık.

Aynen öyle kralsın kardeşim benim. Videoyu birdaha izlemeni öneririm. Gerçekten OOC olarak tartışmak veya kırmak istemiyorum seni fakat hala bana karşı sallıyorsun.. Sorun yok yetkililer karar verir. İyi forumlar.

#11 - 09.05.2020 19:28
Bir oyun için kimsenin birbirini kırmasına gerek yok. Fakat şikayet üzerindeki genel üsluba bakıldığında söylediğimden yana olmadığınızı görüyorum. Bir daha olması tekrarında bu durumun sonu yasaklanmaya kadar gidebilir.

@Peritovski Söylediklerinizin bir çoğunda haklı olabilirsiniz fakat "ihlale ihlalle" karşılık vermeniz sizi de suçlu durumuna düşürür. Böyle bir durumla karşılaşınca ihlal yaparak karşılık vermek yerine şikayet oluşturabilirsiniz. Bir seferlik sizi uyarıyorum.

@Sidelya Her birlik lideri kendi üyelerinden, üyelerinin yaptıklarından sorumludur. Birlik içerisinde bulunan üyelerin ne yaptığı sizi de ilgilendiriyor.
Yapılmış olan birlik kural ihlalleri FM ekibine bildirilecek.

Savunma yeterli görüldü.