Öncelikle merhaba. Bu konuda bir şikayet yiyeceğimi net şekilde biliyordum çünkü "Harlem Ekibi" sürekli olarak şuan çatışma halinde olduğumuz birlik ile hiç de saklamadığı bir ittifak içerisindedir. Sadece ittifak olsa, dostları olsaydı eğer kesinlikle böyle birşey yapmazdım, şahısların birliğinin 10 günü geçmediğini ben de biliyorum fakat aslında bu kuralı ihlal edenin siz olduğunuzu aşağıdaki gerek IC gerekse OOC görüntüler ile kanıtlayacağım.
29.04.2020 tarihinde 44th Undercover Corner Niggas birliği, yanına birliklerinin üyesi olmayan ve farklı sistemsel birliklere üye olan şahıslarla birlikte şuanki hood bölgemize girmiş ve etrafa ateş açmışlardı. Bu sırada aktif bir çatışma oldu ve şahıslar mahalleye güzel bir rol çerçevesinde zarar verip gittiler. Buraya kadar Harlem Ekibi'nin bize olan düşmanlığını ve 44th Undercover Corner Niggas birliğine olan yardımlarını görmüyorduk ki bu kişiler net bir şekilde bunu Vice Social, yani IC olan bir platformda, göstererek saflarını belli etmişlerdi.
(Harlem Ekibi'nin olay gecesi Vice Social gönderileri)Olay gecesi tüm Santoro ailesi bu postu paylaşmıştı. Karakterim bunu görerek net şekilde Santoro soyadlı bu şahısların, yani Harlem Ekibi'nin mahallemize ateş eden ve düşmanımız olan 44th Undercover Corner Niggas isimli birlik ile bir ittifak içinde olduğunu görebildi. Sadece bir ittifak ve olaydan uzakta kalarak onların yanında olduklarını belirtmek olsaydı yine birşey yapmazdık, yapabilirdik ama yapmadık.
Olayın ilk yaşandığı gece yani mahallemize ilk ateş açılan gece Santorolar, bisikletleri ile etrafta dolanıyordu sürekli olarak 44th Undercover Corner Niggas birliğine bir bilgi akışı sağlıyorlardı.
Birliğimizin bir üyesi olan Keefe Clifford yani
@Nraxy dostumun o geceyi video kayıt almasında herşey görünüyordu. Aşağıda atacağım videonun 1.15 dakikası, şahısların mahalleyi basma zamanı. Ve videoyu dikkatli incelerseniz Santorolar yine orada dolanıyor, bir bilgi akışı sağlıyorlar. (1:15:35'de Carius Santoro'yu bisiklet ile geçerken görüyoruz)
Bunlar elbette yine Santoro ailesini düşman olarak görüp, benim bu şikayeti oluşturan atışı yapmam için yeterli sebep değil. Ama yüzlerini ve kimliklerini net şekilde Vice Social üzerinden bildiğimiz Santoro ailesi, ne zaman 44th Undercover Corner Niggas ile bir çatışma olsa orada oluyorlar. Ya araçlar ile bize çarpıyorlar, ya bisikletler ile gözcülük yapıyorlar ya da bize ateş ediyorlar. Buraya birlik yetkilileri olan
@nimphelos @Oggy ve
@sofa king kullanıcılarını bu ifademe şahitlik etmeleri için etiketliyorum. Santoro ailesi sürekli olarak, çatışma içerisinde olduğumuz 44th Undercover Niggas'a destek sağlıyor ve onları çatışmada üstün duruma getirecek yardımlar (gözcülük, araçla kovalarken bizim araçlarımıza PIT atmak) sağlıyorlar.
Hatta tüm bunları geçtim, daha birkaç gün önce Carius Santoro, mahallemize gelip birlik üyelerimizden birine "Shabazz'ın adamı mısın?" diyerek pompalı tüfeğini çıkartıp saldırmıştı. Siz neden 10 günlük agresif rolüne uymuyor da mahallemize gelip ateş ediyorsunuz? Son girdiğimiz ve
@Sidelya dostumun karakterini vurduğum olay da, 44th Undercover Corner Niggas birliğinin bölgesini bastığımız olaydan birkaç dakika sonra olmuştur. Olayda birlik üyeleri ile beraber (
@Oggy @nimphelos @Iraqwood Soldier) 44th'yi silahlarla bastık ve ne hikmetse Sullivan Santoro da oradaydı, bize ateş etti ve arkadaşlarının hepsi yaralı düşünce polis geldi ve oradan kaçtı. Ben de etrafta kaçanları ararken Sullivan Santoro'ya denk geldim ve onu sistemsel öldürdüm.
Burada özet olarak şunu söylemem gerek: Net bir şekilde 10 gün agresiflik kuralına sığınarak binbir türlü şey yapıyorsunuz ve size ateş edilince, bir zarar gelince bu bahaneyi sunuyorsunuz. Önce yaptıklarınıza bakın, sonra şikayet oluşturun.Edit: "
Torettolara ve Santorolara bulaşmanın sonu ölümdür." -Carius Santoro