Konu: [02.05.2020]Darrell Marshall  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2020 19:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Darrell Marshall @Peritovski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2020 18:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

2.) Artık yeni açılan oluşumlar, kuruldukları günden itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben polisten kaçmış bir şekilde saklanırken arkamdan gelip ateş açıldı.. Sebepsiz şekilde sebebini bilmediğim daha önce görmediğim karakter yüzü ve hiç karşılaşmadığımızı zannediyorum ki 10 günlük il-legal rol yasağı bulunduğunu belirttiğim halde farklı sebepler ortaya sundu DM atmadığına dair.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.05.2020 18:21
Öncelikle merhaba. Bu konuda bir şikayet yiyeceğimi net şekilde biliyordum çünkü "Harlem Ekibi" sürekli olarak şuan çatışma halinde olduğumuz birlik ile hiç de saklamadığı bir ittifak içerisindedir. Sadece ittifak olsa, dostları olsaydı eğer kesinlikle böyle birşey yapmazdım, şahısların birliğinin 10 günü geçmediğini ben de biliyorum fakat aslında bu kuralı ihlal edenin siz olduğunuzu aşağıdaki gerek IC gerekse OOC görüntüler ile kanıtlayacağım.

29.04.2020 tarihinde 44th Undercover Corner Niggas birliği, yanına birliklerinin üyesi olmayan ve farklı sistemsel birliklere üye olan şahıslarla birlikte şuanki hood bölgemize girmiş ve etrafa ateş açmışlardı. Bu sırada aktif bir çatışma oldu ve şahıslar mahalleye güzel bir rol çerçevesinde zarar verip gittiler. Buraya kadar Harlem Ekibi'nin bize olan düşmanlığını ve 44th Undercover Corner Niggas birliğine olan yardımlarını görmüyorduk ki bu kişiler net bir şekilde bunu Vice Social, yani IC olan bir platformda, göstererek saflarını belli etmişlerdi.

(Harlem Ekibi'nin olay gecesi Vice Social gönderileri)

Olay gecesi tüm Santoro ailesi bu postu paylaşmıştı. Karakterim bunu görerek net şekilde Santoro soyadlı bu şahısların, yani Harlem Ekibi'nin mahallemize ateş eden ve düşmanımız olan 44th Undercover Corner Niggas isimli birlik ile bir ittifak içinde olduğunu görebildi. Sadece bir ittifak ve olaydan uzakta kalarak onların yanında olduklarını belirtmek olsaydı yine birşey yapmazdık, yapabilirdik ama yapmadık.

Olayın ilk yaşandığı gece yani mahallemize ilk ateş açılan gece Santorolar, bisikletleri ile etrafta dolanıyordu sürekli olarak 44th Undercover Corner Niggas birliğine bir bilgi akışı sağlıyorlardı.

Birliğimizin bir üyesi olan Keefe Clifford yani @Nraxy dostumun o geceyi video kayıt almasında herşey görünüyordu. Aşağıda atacağım videonun 1.15 dakikası, şahısların mahalleyi basma zamanı. Ve videoyu dikkatli incelerseniz Santorolar yine orada dolanıyor, bir bilgi akışı sağlıyorlar. (1:15:35'de Carius Santoro'yu bisiklet ile geçerken görüyoruz)

Bunlar elbette yine Santoro ailesini düşman olarak görüp, benim bu şikayeti oluşturan atışı yapmam için yeterli sebep değil. Ama yüzlerini ve kimliklerini net şekilde Vice Social üzerinden bildiğimiz Santoro ailesi, ne zaman 44th Undercover Corner Niggas ile bir çatışma olsa orada oluyorlar. Ya araçlar ile bize çarpıyorlar, ya bisikletler ile gözcülük yapıyorlar ya da bize ateş ediyorlar. Buraya birlik yetkilileri olan @nimphelos @Oggy ve @sofa king kullanıcılarını bu ifademe şahitlik etmeleri için etiketliyorum. Santoro ailesi sürekli olarak, çatışma içerisinde olduğumuz 44th Undercover Niggas'a destek sağlıyor ve onları çatışmada üstün duruma getirecek yardımlar (gözcülük, araçla kovalarken bizim araçlarımıza PIT atmak) sağlıyorlar.

Hatta tüm bunları geçtim, daha birkaç gün önce Carius Santoro, mahallemize gelip birlik üyelerimizden birine "Shabazz'ın adamı mısın?" diyerek pompalı tüfeğini çıkartıp saldırmıştı. Siz neden 10 günlük agresif rolüne uymuyor da mahallemize gelip ateş ediyorsunuz?

Son girdiğimiz ve @Sidelya dostumun karakterini vurduğum olay da, 44th Undercover Corner Niggas birliğinin bölgesini bastığımız olaydan birkaç dakika sonra olmuştur. Olayda birlik üyeleri ile beraber ( @Oggy @nimphelos @Iraqwood Soldier) 44th'yi silahlarla bastık ve ne hikmetse Sullivan Santoro da oradaydı, bize ateş etti ve arkadaşlarının hepsi yaralı düşünce polis geldi ve oradan kaçtı. Ben de etrafta kaçanları ararken Sullivan Santoro'ya denk geldim ve onu sistemsel öldürdüm.

Burada özet olarak şunu söylemem gerek: Net bir şekilde 10 gün agresiflik kuralına sığınarak binbir türlü şey yapıyorsunuz ve size ateş edilince, bir zarar gelince bu bahaneyi sunuyorsunuz. Önce yaptıklarınıza bakın, sonra şikayet oluşturun.

Edit: "Torettolara ve Santorolara bulaşmanın sonu ölümdür." -Carius Santoro
« Son Düzenleme: 03.05.2020 18:33 Peritovski »

#2 - 03.05.2020 18:23
Harlem birliğinin ve Santoro soyisimli kişilerin kural ihlali yaptığına dair şahitliğimi onaylıyorum, karşı şikayet açacağımızı, özellikle eski karakteri Mary Elfrada olan şimdi ki karakteri Carius Santoro olan kişinin bıkkınlık getirdiğini bildirmek isterim, kolay gelsin.

Edit: Carius Santoro karakteriyle aramızda herhangi bir rol geçmişi, bağlantı ve düşmanlık olmamasına rağmen bir önceki karakteri Mary Elfrada ile ortamdan dışlandığı için isim değişikliği attıktan sonra zaman geçmeden bize düşman olmaya karar verdi, Santaro'lara bulaşmanın sonu ölümdür yazdığı SS'de Santaro'ların kim olduğuna dair rolsel olarak ne fikrimiz ne de bilgimiz var, tamamen mixing ve metagame kurallarını ihlal etmekte ve bu karakterin verdiğimiz kanıtlar dahilinde ceza almasını istiyoruz.
« Son Düzenleme: 03.05.2020 18:37 nimphelos »

#3 - 03.05.2020 18:31
Şahitliğimi onaylayarak, tüm yaptıkları ihlali destekliyor ve alta bir ek bırakıyorum. Biz bir şey yapmadık mottoları başladı yine. Sürekli hoodda ve peşimizde gezerek karşıt birliğe bilgi veriyorsunuz, çatışma alanında vurulunca kalkıp bir şey olmamış gibi yürüyorsunuz.

#4 - 03.05.2020 19:10
Öncelikle merhaba. Bu konuda bir şikayet yiyeceğimi net şekilde biliyordum çünkü "Harlem Ekibi" sürekli olarak şuan çatışma halinde olduğumuz birlik ile hiç de saklamadığı bir ittifak içerisindedir. Sadece ittifak olsa, dostları olsaydı eğer kesinlikle böyle birşey yapmazdım, şahısların birliğinin 10 günü geçmediğini ben de biliyorum fakat aslında bu kuralı ihlal edenin siz olduğunuzu aşağıdaki gerek IC gerekse OOC görüntüler ile kanıtlayacağım.

29.04.2020 tarihinde 44th Undercover Corner Niggas birliği, yanına birliklerinin üyesi olmayan ve farklı sistemsel birliklere üye olan şahıslarla birlikte şuanki hood bölgemize girmiş ve etrafa ateş açmışlardı. Bu sırada aktif bir çatışma oldu ve şahıslar mahalleye güzel bir rol çerçevesinde zarar verip gittiler. Buraya kadar Harlem Ekibi'nin bize olan düşmanlığını ve 44th Undercover Corner Niggas birliğine olan yardımlarını görmüyorduk ki bu kişiler net bir şekilde bunu Vice Social, yani IC olan bir platformda, göstererek saflarını belli etmişlerdi.

(Harlem Ekibi'nin olay gecesi Vice Social gönderileri)

Olay gecesi tüm Santoro ailesi bu postu paylaşmıştı. Karakterim bunu görerek net şekilde Santoro soyadlı bu şahısların, yani Harlem Ekibi'nin mahallemize ateş eden ve düşmanımız olan 44th Undercover Corner Niggas isimli birlik ile bir ittifak içinde olduğunu görebildi. Sadece bir ittifak ve olaydan uzakta kalarak onların yanında olduklarını belirtmek olsaydı yine birşey yapmazdık, yapabilirdik ama yapmadık.

Olayın ilk yaşandığı gece yani mahallemize ilk ateş açılan gece Santorolar, bisikletleri ile etrafta dolanıyordu sürekli olarak 44th Undercover Corner Niggas birliğine bir bilgi akışı sağlıyorlardı.

Birliğimizin bir üyesi olan Keefe Clifford yani @Nraxy dostumun o geceyi video kayıt almasında herşey görünüyordu. Aşağıda atacağım videonun 1.15 dakikası, şahısların mahalleyi basma zamanı. Ve videoyu dikkatli incelerseniz Santorolar yine orada dolanıyor, bir bilgi akışı sağlıyorlar. (1:15:35'de Carius Santoro'yu bisiklet ile geçerken görüyoruz)

Bunlar elbette yine Santoro ailesini düşman olarak görüp, benim bu şikayeti oluşturan atışı yapmam için yeterli sebep değil. Ama yüzlerini ve kimliklerini net şekilde Vice Social üzerinden bildiğimiz Santoro ailesi, ne zaman 44th Undercover Corner Niggas ile bir çatışma olsa orada oluyorlar. Ya araçlar ile bize çarpıyorlar, ya bisikletler ile gözcülük yapıyorlar ya da bize ateş ediyorlar. Buraya birlik yetkilileri olan @nimphelos @Oggy ve @sofa king kullanıcılarını bu ifademe şahitlik etmeleri için etiketliyorum. Santoro ailesi sürekli olarak, çatışma içerisinde olduğumuz 44th Undercover Niggas'a destek sağlıyor ve onları çatışmada üstün duruma getirecek yardımlar (gözcülük, araçla kovalarken bizim araçlarımıza PIT atmak) sağlıyorlar.

Hatta tüm bunları geçtim, daha birkaç gün önce Carius Santoro, mahallemize gelip birlik üyelerimizden birine "Shabazz'ın adamı mısın?" diyerek pompalı tüfeğini çıkartıp saldırmıştı. Siz neden 10 günlük agresif rolüne uymuyor da mahallemize gelip ateş ediyorsunuz?

Son girdiğimiz ve @Sidelya dostumun karakterini vurduğum olay da, 44th Undercover Corner Niggas birliğinin bölgesini bastığımız olaydan birkaç dakika sonra olmuştur. Olayda birlik üyeleri ile beraber ( @Oggy @nimphelos @Iraqwood Soldier) 44th'yi silahlarla bastık ve ne hikmetse Sullivan Santoro da oradaydı, bize ateş etti ve arkadaşlarının hepsi yaralı düşünce polis geldi ve oradan kaçtı. Ben de etrafta kaçanları ararken Sullivan Santoro'ya denk geldim ve onu sistemsel öldürdüm.

Burada özet olarak şunu söylemem gerek: Net bir şekilde 10 gün agresiflik kuralına sığınarak binbir türlü şey yapıyorsunuz ve size ateş edilince, bir zarar gelince bu bahaneyi sunuyorsunuz. Önce yaptıklarınıza bakın, sonra şikayet oluşturun.

Edit: "Torettolara ve Santorolara bulaşmanın sonu ölümdür." -Carius Santoro

Merhabalar, savunman için sana teşekkür ederim dostum. Ancak *Carius Santoro* isimli karakter aile üyesi değil yan safta takılan bir kişilikti ancak IC olarak anlaşmazlık ve yaptığı kural ihlallerinden dolayı bundan iki-üç gün önce birlikten atıldı. Üzerine birde IC olarak bir bağımız yok ve sürekli karalama gibi işler yapıyordu.. Sosyalde saçma saçma insanlara hakaret ediyor bizi düşmanlığa sürüklüyordu. Göz önünde bulundurularak şikayet açılacaktı ancak.. Manifesto isimli Yönetici tarafından sunucudan uzaklaştırıldı sizler gibi bizde rahat bir nefes aldık.. Bunun üzerine şöyle;
Alıntı
44th'yi silahlarla bastık ve ne hikmetse Sullivan Santoro da oradaydı, bize ateş etti ve arkadaşlarının hepsi yaralı düşünce polis geldi ve oradan kaçtı. Ben de etrafta kaçanları ararken Sullivan Santoro'ya denk geldim ve onu sistemsel öldürdüm.
Senin söylemine göre ben size ateş etmişim.. Aşşağıya bıraktığım kanıtta tüm olaylar anlaşılıyor.. Aracım bozulduğu için bisiklet ile oraya kadar gittim. Polisler tarafından arandığım için orada bulunan birisini "Alet Çantası" alması için gönderdim.. Daha sonra Toretto'ya ileride ki boş alanda iki-üç araç gördüğümü söyledim.. Çünkü 44th bölgesinde bulunan zenciler rol içerisinde o bölgeyi korumakla görevli bu neden ile ben 10 gün kuralını çiğneyecek birşey yapmadım.. Üzerine birde il-legal bir tutum sergilemeden mahalleleri ve can güvenliklerini korumalarını amaçlayarak telefonla arayıp birşeyler söylemem ne değiştirir ki? *Bu arada savunmada yapmış olduğun kural ihlalleri ; Yönetici yanıltmak için yapılan savunma.. Aşşağıda kanıtı mevcut.**

« Son Düzenleme: 03.05.2020 19:16 Sidelya »

#5 - 03.05.2020 19:23
Ben burada 10 gün kuralını ihlal edecek bir şey veya sıkman için bir sebep göremiyorum. Tommy arkadaşım ve onu arayarak sizin mahallelerine girdiğinizi söylüyorum.

#6 - 03.05.2020 19:38
Ben burada 10 gün kuralını ihlal edecek bir şey veya sıkman için bir sebep göremiyorum. Tommy arkadaşım ve onu arayarak sizin mahallelerine girdiğinizi söylüyorum.

Net bir şekilde birliğinizin bu konuda kural ihlali var ki zaten bunu benim savunmamı inceleyecek admin rahatlıkla anlayacaktır, şüphen olmasın.

Alıntı
Ancak *Carius Santoro* isimli karakter aile üyesi değil yan safta takılan bir kişilikti ancak IC olarak anlaşmazlık ve yaptığı kural ihlallerinden dolayı bundan iki-üç gün önce birlikten atıldı. Üzerine birde IC olarak bir bağımız yok ve sürekli karalama gibi işler yapıyordu.. Sosyalde saçma saçma insanlara hakaret ediyor bizi düşmanlığa sürüklüyordu. Göz önünde bulundurularak şikayet açılacaktı ancak.. Manifesto isimli Yönetici tarafından sunucudan uzaklaştırıldı sizler gibi bizde rahat bir nefes aldık

@Sidelya birliğinin üyelerinin yaptığı hatalardan sen de sorumlusun. "Birlik üyem yaptı beni bağlamaz." gibi bir mottodan bu işi yürütemezsin. Eğer senden habersiz gelip yaptıysa bunu cezalandırır, gelir bizden özür dilerdin ama yapmadın. 44th'nin yanında yer almaya devam ettin. Ben de seni bu yüzden vurdum. Sürekli olarak yaptığınız bu yardımın cevapsız kalmasını bekleyemezdin sanırım? Ek olarak, videoda neyin kanıtı var anlamadım? Benim dediklerim yer alıyor işte. Sürekli olarak aracınla bu olaydan önce takip eden bir Santoro vardı o da sendin büyük ihtimalle ki burda başka Santoro yok şuanda. O sırada senin olduğun bölgeden net atış aldım, daha sonra seni yukarıya kaçarken gördüm. Yani bu çatışma uzun bir çatışma, attığın video gibi saniyeler değil. Ateş etmemiş olabilirsin, o konuda emin değilim ama yaptığın yardımları tekrardan görüyoruz videoda. Eğer videolu kanıt atacaksan kırpmadan, olayın tamamını gösteren bir kanıt at. Sadece sana ateş edilen sahne sana bu noktada bir çıkış yolu sağlamıyor, anlamsız.
« Son Düzenleme: 03.05.2020 20:04 Peritovski »

#7 - 04.05.2020 06:30
Sen ne sıfatla benden özür bekliyorsun dostum? Daha seni tanımayı geç nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmiyorum. Ben kanıtı orada sen bize ateş ettin dediğin için attım. Sen beni kaç kere görmüşsün de bana karşı düşmancılık oynuyorsun.. Ben senin ile role girmeyi geç sokakta bile karşılaşmadım o güne kadar. Çok farklı kafa yapılarına sahibiz dostum. Benim arkadaşlarıma öyle ben bu şikayetten ceza alırsam size büyük şikayet açarım falan filan ayaklarını bırak. Çocuk değil karşında ki adamlar dalga geçiyorsun resmen adamlarla korkutma çabalarına giriyorsun falan.. Yanii böyle şeylere gerek yok anlatabiliyor muyum? Büyütmek gerekmiyor bazen bana özelden mesaj yolu ile dostum hatayı geç fark etmişim anlayışlı olalım deseydin zaten şikayeti çekerdim. Sen cezayı yatsan benim ne kazancım olacak alt tarafı yaptığın kural ihlaline uyarı olur. Sizin olduğunuzu bile söylememişim video kaydı içerisinde.. Sadece "İleride ki boş alanda iki üç araç var." Aynen baya sizi gambazlıyorum.. Shawn onların tayfası ile yakın arkadaş IC olarak bu onlara yardım etmeyeceği anlamına gelmez bunu anlaman gerekir. Biz sana veya size gelip il-legal rol yapmıyoruz.. Sizin ile role bile girmiyoruz ki bu yasağımız olduğu için agresif veya il-legal rollere girmiyoruz.

#8 - 04.05.2020 13:41
Uzatmaya gerek yok, ne yaptığınız net olarak savunmamda belli hiç sağa sola çekmeye çalışma işi. Yok senin arkadaşını tehdit etmişim, göz korkutmuşum ne diyorsun? Oyunda sen yoktun Santorolardan birisine eğer bu şikayette siz ceza almazsanız 10 günlük birlik kuralı ihlalinden ek şikayet açıcam haberiniz olsun dedim sadece. Olayı çarpıtma, yalan söylemeyi acilen bırak. Kim olduğumuzu karakterin çok iyi biliyor ki rolde zaten bizim geldiğimizi söylüyorsun Tommy'lere, bizi tanımıyorsan nasıl biliyorsun kimin geldiğini? :D Bırak bu yalan dolan işlerini dostum, lütfen. Şurada oyun oynuyoruz hala kendi yaptığın şeyleri inkâr ediyorsun, diyecek birşey yok. Herşey açık.

#9 - 04.05.2020 14:57
DİP NOT: Arkadaşlar bakın şunu anlamak istemiyorsunuz, Carius Santoro'nun soy adı SANTORO olabilir fakat bir HARLEM üyesi değildir. Ayrıca TheReaper hesabım banlandığı için buradan iletiyorum, Carius Santoro benim. Şikayette HARLEM'DE olarak GÖZÜKMESİN Carius Santoro. İyi roller dilerim. :)