Konu: [18/04/2020]Fyodor_Tolenka,Zlatan_Gavrilo,David_Quantin,Marko_Vassi  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2020 14:02
Bak dostum olayın kendi yüzü felan yok. Yaşın küçük belli Massaka filan zaten fail bir çocuksun. Yuksek ihtimalle sen daha konuşamıyorken ben rol yapıyordum(mecazi değil). Forumda sorunlar böyle çözülebilir fakat discordda arkadaş demişki insan gibi rahat rahat konuşup çözelim demiş bu yanlış bir hareket değildir. Ortada Retarted Rp yok öyle bir anlattın ki olayı forumda boş kanıtlarla ya dostum hiçbir hata yok ya. Polisi cagirdik siz kaçınca sizi takip ettik sonra dövdük yani sizi dovdugumuzu her yerde yazdık zaten ortada hiçbir  yanlış durum yok olayı son  kez anlatıyorum yetkili nerede sıkıntı var karar versin.

4 Kişi ocean doksta bekliyorduk rol yapıyorduk. Konunun bu arkadaşla ilgisi bile yok Harvey Douglas kişisi gözümüzün önünde arkadaşımızın arabasını çalıyordu limuzin sonra hey ne yapıyorsun felan derken polisi aradık kişiye beklemesini söyledik sonra bir anda bu Miles Micholetti geldi(Mixing) bu adamı kaçırdı biz de takip ettik Zlatan Gavrilo olay anında motor üstündeydi o direk kovalamaya başladı Los Flores de araya girdiler Zlatan aranın girişinde bekliyordu sonrasında biz gelince hep beraber girdik ve şahıslar /b den rolü böldüler(Sürekli Rp ihlali) sonra bize Harvey Douglas olayın asıl sorumlusu vurdu emotesiz biz de ona rağmen emoteli karşılık verdik 4 kişiye kuytu arada saldırdılar hem de basta korkup kaçan adam(Fear Rp) sonrasında onlar öyle yapınca biz de karşılık verdik ve kaçtık olay yerinden çünkü birini gerçekte ağır döversen kaçarsın polis gelmesini beklemezsin sonra baktık Zlatan Gavrilo yok yanımızda ki daha Los Floresdeydik hemen geri gittik kimsenin çağırmasına gerek yok böyle bir durumda adam gelememiş belli yanımızda değil sonra baktık Zlatan kaçmayı başarmış biz de devam ettik kişiler bizi Pm den kışkırtınca arkadaşta sinirlenip küfür kullanmış kişi onun cezasına da razı hak etmediği yerde.

Kısaca olaylar böyle gelişirken her şey role uygunken biz size yaptığınız şeyler yüzünden bilmiyordur deyip gecistirdik ama siz ortada bir hata, yanlışlık yokken bir ton ihlal yazmışsın kendimizle çelistigimiz bir durum yok her yerde aynı şeyleri söyledik defalarca zaman akışı farklıdır takip et. Zaten sslerde kişilerin rolü böldüğü de gözüküyor bizim canlardan kavgayı baslattiklari da 4 kişiyiz benim canım hariç arkadaşlarımın 30 felan Miles Michelotti olayın başında hiç olmayan birisi aslında sslerde hiçbir şey de belli değil olayın öncesi var adamın kanıtı yok öncesine dair çünkü mixing yaparak geldi bölgeye. Rolsel olarak bir başarısız araba hırsızlığı yapman ya da dayak yemen sende bu kadar büyük etki bırakmamalı böyle oynayamazsın söyleyim.

#11 - 20.04.2020 14:59
Seni discorda çağırmamda ne gibi bir hata bulup şikayet sayfasına attığını bilmiyorum. Sana mesajda küfür veya hakaret etmedim. İnsan gibi konuşup halledelim bu şekilde sayfayı mesaj yığını yapmayalım dedim. Her yaptığımız hareketi şahsınıza küfür edilmiş gibi algılamayı kesin.

#12 - 26.04.2020 00:40
@CJNIDER ortak nezaketten forum içerisinde ceza alacaksınız, karşınızdaki kişilerle ortak nezakette ve saygılı konuşmak konusundaki sorunlarınızı çözmen gerek. 10 yada 20 yıldır rol yapıyor olabilirsin ancak bu kadar yılda öğrenmen gereken başka şeylerde vardı belli ki.

Savunmaların bir kısmı şikayetteki cevapları yanıtlamıyor, OOC küfür ve ortak nezaketten SS'teki kişiler ceza alacak. Tüm agresif ve illegal rol yapan birlikler (Grove) bu kural ihlalinden ceza alacak. Oluşum kurduysanız her türlü https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0 buradaki kurallara uymanız gerekiyor, bir dahaki şikayette bu yaptığınız DM olarak nitelendirilecek. Konuyu inceleyip lütfen kuralları gözden geçirin, aynı şey şikayetçi taraf için de geçerli.