Konu: [18/04/2020]Fyodor_Tolenka,Zlatan_Gavrilo,David_Quantin,Marko_Vassi  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 02:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Fyodor_Tolenka,Zlatan_Gavrilo,David_Quantin,Marko_Vassi @psirograpth  @vortiexx @raolex @CJNIDER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harvy_Douglas @Phanton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/04/2020 01:00 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
IC/OOC MIX - WALLHACK - DM - OOC KÜFÜR - NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler arkadaşımı sıkıştırdıklarını farkettim. Araba ile onu aralarından aldığımda ise takip etmeye başladılar bir süre kovaladıktan sonra kaybettiler ve bulamadılar. Arkamda onları görmeyince bir sokak arasına girdim girdiğim yer sunucunun en dar sokak aralarından en kuytu köşelerinden. Elleriyle koymuş gibi yerimizi buldular. Wall hack şüphelerim bu konuda sslerde bir süre yok olmalarına rağmen bir anda sanki elleriyle koymuş gibi buldular.
Sonrasında buldular ve gereksiz bir sebepten bize saldırmaya başladılar bizde doğal olarak kendimizi koruduk. Arkadaşımı sistemsel bayılttılar ve bana sıra geldiğinde sanırım aralarında bir kopukluk oldu durdular. Rolsüz bir şekilde gitmeye başladılar. Zlatan tek kalınca doğal olarak ona neden saldırdıklarını sordum.Kişiyi tutarken bir anda arkadaşları geri döndü. Anladığım kadarıyla Zlatan arkadaşlarına bir sesli programdan yada iletişim kanalından ulaştı çünkü hiçbir şekilde Ic yollarla arkadaşları gittikten sonra iletişime geçmedi. Gelen arkadaşları dm rolüne devam ederek emotesiz bir şekilde tekrar saldırdılar. Karşılık vermedim ve hiçbir rol dönmeden toplanıp gittiler. Hiçbir konuşma yapmadan yeri terkettiler. Ardından rol sonrası pmler ile arkadaşıma küfürler ediyor Zlatan karakteri. Kişilerin sistemsel bir birliği var "Grove four life" tanıtımları yok bu yüzden oluşum şikayeti oluşturmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Kaçtıktan sonra etrafımızda bir süre kimsenin olmamasının kanıtı ve kaçtığımız yer.
Spoiler: GösterGizle

Kişilerin Harvey'i dövdükten sonra gitmesi ve Zlatan ile yanlız kalmam.

Zlatan ile yanlız kaldığımda arkadaşlarının bir anda geri dönmesi. Ssler arasında hic bir sekilde ic sekilde arkadaslarıyla iletisime gecmedigi görülüyor mix kanıtı.

kişilerin olay olan yeri ic rolsüz terk etmesi.

ooc küfür zlatan

kişi üstteki sste birde dc gelin halledelim diyor yani kendileri de discord ortamında

Ek açıklamalar(varsa): Sunucunun iyliği adına erinmedim şikayete büyük bir vaktimi ayırdım. Bundan sonrada erineceğimi düşünmüyorum.

#1 - 18.04.2020 02:46
Arkadaşım benim adıma da kanıtları sunmuş. Discorda gelin dediği SS'i de ben ekleyeyim.

#2 - 18.04.2020 03:02
Merhabalar ben David Quantin kanıtların hepsi geçersiz ve hiçbir şeyi ispat edemez durumdadır. Öncelikle /pagesize 20 - /timestamp özellikleri uygulanmamıştır. Kişilerle geçen rolümüzü açıklıyorum kişi yolda bir limuzin düz kontak ediyordu ona bunun yanlış olduğunu söyledik sonrasında ansızın yanına Miles Micholetti denilen şahıs aldı ve biz de takip ettik durumun yanlış olduğunu şehirde böyle bir durumun hoşnut karşılanmayacağını söylemek amacıyla. Kişileri takip ettik kesinlikle bir 3.parti yazılım olmadan Las Colinasda o meşhur araya girdiler sonrasında biz rolle onlara yakınlaşırken kişiler /b den rolü bölüp wallhack gibi ithamlarda bulundular. Sanki orası çok gizli kimse bilmiyor onlar biliyormuş gibi. Sonrasında bir anda role dönüp /me girişir yazarak bize vurdular ve biz de onlara vurduk. Kavga sonrasında mekandan uzaklaşırken bir emote ya da bir şey söylemeye gerek yoktur. Zaten kavga çıkmış bitmiş ve kaçıyoruz işin en sonunda arkamı döndüğümde Zlatanın kişilerle konuştuğunu gördüm ve yalnız kalmasın diye yanına gittim. Orada Zlatan zaten gitmeye karar vermiş motoruna binmişti sslerde göründüğü gibi rol gereği kaçmak için onun yanına gittim. Bir olay sonrasında kaçan kişiler /me kaçar ya da /s Kaçıyoruzz! demezler.

Anlayışınız için teşekkür eder yazdıklarıma Marko Vassi, Zlatan Gavrilo, Fyodor Tolenka şahittir. Aynı zamanda ssler doğru incelendiğinde zaman kopuklukları olmuştur. /timestamp yok sslerde zamanları belli değil üst chatde /pagesize 20 olmadığı için kaymalar var. Olay tamamen çarptırılıyor ve  kanıtlarda benim anlattıklarımda uyuşuyor ama kişilerin anlattıklarında hem zaman kopuklugu var hem de uyuşmuyor. Kavga anında sonra kaçarken Zlatanı yanımızda görmeyince dönülmesi normal.

#3 - 18.04.2020 03:12
Merhabalar ben Zlatan Gavrilo arkadaşımın anlattıklarına aynen katılıyorum. Kişi düzkontak yapıp kaçtıktan sonra takip ettik burada bir wallhack kullanımı söz konusu değildir. Wallhack ne işimize yarasın bizim oyunda. Kişi beni motordan itti role uydum. Sonrasında arkadaşlarımla OOC bir iletişim halinde degildik. Dogal olarak beni yanlarında göremeyince geri döndüler ve olayın sıcaklığı ile kaçtık olay yerinden. Sonrasında bizi PM den taciz ettikleri için DC'ye girdik arkadaşlarımızla gelmeleri için ve normal, sakince konuşmak için çağırdık olayı kendi kendimize çözelim dedik. Belli ki onlar bizden biz onlardan şikayetçiydik çünkü kişiler PM den aynı ithamlarda bizi suçlayınca sinirlendim ve *** kelimesini istemsizce kendime yenik düşerek kullandım. Bu suçumu kabul ediyorum ama diğer suçların hiçbirini işlemedik. SSler tamamen gerçeği değil arkadaşımın dediği olayı yansıtıyor. Chat kaymış durumda ve sslerin ne aralıklar ile çekildigi belli degil.
Ek olarak biz orada polisi cagirdik kişiler bizden korkup kaçarken biz polise yerlerine bildirmek için takip ettik. Polis logları var ise bakılsın lütfen biz orada kahramanlık yapmıyoruz. Sadece takip edip polise ihbar ettik. Kişi zaten basta tekti sonradan Miles Michelotti sonradan geldi ve kaçırdı kişiyi biz de kalabalığız 4 kişiyiz diye takip ettik kişinin başta aracı çaldığı yer ortalıkta bi de ayrıca bizim birliği onaylatma gibi bir gayemiz yok sistemsel açılıyorsa açma hakkımızı kullandık.
« Son Düzenleme: 18.04.2020 03:21 raolex »

#4 - 18.04.2020 03:29
Merhabalar ben Fyodor Tolenka. Suçlamalar tamamen asılsız ve varsayımlar üzerinedir. Kişiyi düz kontak yaparken yakaladık ve olay anında polise haber verdik. Polis olay mahaline gelirken şahsı Miles Micholetti denilen kişi aldı ve kaçmaya başladılar. Biz de yerlerini kaybetmemek adına takip etmeye başladık. Arkadaşımın da dediği gibi  Las Colinasda o meşhur araya girdiler. O sırada hiç bir şey yokken ss almasından kendilerini sanki bizde Wall hack varmış gibi inandırdıkları da bariz bellidir. Yanlarına geldiğimizde PM den bizlere asılsız suçlamalar yaptılar. Bu olduğu için DC' ye sonradan girdik ve sakin bir şekilde çağırıp olayı halletmek istedik. Daha sonra /me girişir yazarak bize saldırdılar. Biz de karşılık verdik. Kavga sonunda da işimiz bittiği için herhangi bir emote vermeye gerek duymadan gittik. Ayrıca alınan SS'lerde chat kaymış durumda ve ne zaman SS alındığı belli değil.

#5 - 18.04.2020 12:31
ssler gayet acık ve net. wallhack bir şüphe belirttim. fakat ic ooc mix yaptıgınız belli oluyor. eğer kanıtlara yetersiz deniliyorsa o sıradaki log kontrolleri yapılabilir. kişiler hiçbir şekilde kendi aralarında role girmeyerek bir anda gidiyor bir an geliyor rolü yapıyorlar. burada mix olduğu kesin. meşhur ara dedikleri yer sunucunun en kuytu yeri dostum kendinizi kandırmayın + orası las colinas değil.

buna ek olarak kendileri itiraf ederek bir illegal birlik olmalarına rağmen polise şikayet edip polis için bizi kovalıyorlar sonrasındaysa araç benimdi diye dövüyorlar? anlamış değilim. böyle bir rolün olması zaten bütün şikayet suçlamalarından ayrı bir suçlama. Polise şikayet edip rolü bitirmen gerekli. Sizse araba sizin olmadığı halde bizim diyip bizi dövmeye kalkıyorsunuz emotelerde belli ilk saldıran sizsiniz. Böyle saçma bir rolü kendiniz itiraf ediyorsunuz birde. "Polise yerinizi bildirmek için takip ettik. Birde dövdük." Polise bildirmek için takip etmek nasıl bir mantık çerçevesinde bir birlik üyeleri tarafından yapılabilir aklım ermedi açıkcası.
« Son Düzenleme: 18.04.2020 12:36 HanSeoul »

#6 - 18.04.2020 16:08
İşte aklın ermemiş uzatma burada savunmamız orada orası Las Colinastır ve çevresi diye geçer mixing ne alaka orada kavga edilmiş ve arkadaşımız yok dönmemiz için başka ne sebep olabilir. O çalınan araba tanidigimizin gözümüzün önünde tamirciden kaçırdı gerçekte kim takip etmez polise yerini söylemez? Senin O kuytu gizli yer dediğin yer herkes tarafından bilinen Los Flores,Las Colinas hizalarindaki aralar kim bilmez dostum? Sırf bir araba çalmaya kalktınız sonra çalamadınız sonra sizi haklı yere takip edip konuşmak istedik. Ilk kavga emotesini vermek zorunludur siz emote vermeden vurdunuz biz ona rağmen emote verdik şimdi diyorsun ki emote vermişler ilk onlar vurdu. Biz arkadaşını dövmedik bile sana birkaç kere vurup yatırdık sonra doğal olarak kaçtık baktık arkadaşımız yok geri döndük döndüğümde Zlatan zaten motorla gidiyordu sslerde benim söylediğimin aksini gösteren bir delilin olmadığı için çok konuşuyorsun haklıysan sen şikayet açtın ben savunma yaptım daha ne yazıyorsun şikayet kurallarını oku.

Ayrıca biz Grove Four Life tarzında bir rol yapmıyoruz illegal rollerimiz dönmüyor sistemsel olarak böyle bir olay olduğunu gördük sonra unuttuk gitti onun hiçbir hükmü yoktur.

#7 - 20.04.2020 01:49
Laflarınıza üslubunuza dikkat edin. Arkadaşınız zaten küfürler ederek ne kadar saygısız olduğunuzu gösteriyor. Aklın ermemiş gibi söylemlerde bulunman beni rahatsız ediyor. O bölgenin adı las colinas değil bunu herkes biliyor. Rolsel olarak en kuytu köşelerden bilri o aralar. Dalga geçer gibi bunu tartışıyorsunuz. Hadi onu anlamadınız geçiyorum kendin itiraf ediyorsun. Arkadaşının arabası için bizi takip etmişsin. Sonrasında neden bizi dövüp gidiyorsun? Arkadaşının arabasını polise teslim etmiyorsun? Bu rolün dediğinle bir alakası yok. Geldiniz "ilk" emote vererek saldırdınız ve gittiniz. Araba arkadaşınızın olsaydı neden dovup bıraktınız bunun sebebi yok. Üstteki şikayet maddeleri hala gecerlidir.

#8 - 20.04.2020 02:44
Tartıştığımız konu oranın konumu değildir. Aklının ermediğini sen söyledin ben de destekledim. Araba arkadaşımızındı fakat çalınan araba Premier değil Streech idi. Onu zaten aldık sizi dövdükten sonra kaçmamız gerekliydi. Hala iftirada bulunuyorsun ilk siz saldırdınız biz konuşmaya geldik sizin ilk vurmanıza rağmen bekleyip emote verdik biz. O alana sizin girdiğinizi niye göremeyiz anlamadım sizi takip ettik ve o alana girdiniz yanınza hemen gelince Sürekli Rol Kuralı ilhali yaparak /b den böldünüz rolü. Buraya yorum atmamalısın şikayet konunu düzenle daha diyeceğin varsa buraya ben savunmamı yaptım. Her konuda suçlu olup rolsel olarak dayak yedikten sonra niye yediremedin bunu anlamadım. Olay tamamen arkdaşımın limuzinini çaldınız sizi takip ettik ve dövdük her şey yerli yerinde sonra arkadaşımızın yanında olmadığını görünce olay yerine dönüp onu alıp gittik. Olay bu kadar bunun neden şikayet edildigini anlamadım.

#9 - 20.04.2020 13:23
Kendi yorumlarınızda celisiyorsunuz, biriniz polise haber verecektik diyor biriniz sizi dövmeye geldik. retarted rp. Daha yorum yapmayacağım.

sunu da bırakıyorum discorda cagırma cabanızı cok merak ediyorum, sorun varsa bu sikayette cözülür role play sunucularında. Yeni başladığınızı fark edebiliyorum. yazmaya devam etmeniz benim için daha iyi oluyor olayın göremediğim yüzlerini kendi kendinize ortaya cıkarıyorsunuz.