Merhabalar ben David Quantin kanıtların hepsi geçersiz ve hiçbir şeyi ispat edemez durumdadır. Öncelikle /pagesize 20 - /timestamp özellikleri uygulanmamıştır. Kişilerle geçen rolümüzü açıklıyorum kişi yolda bir limuzin düz kontak ediyordu ona bunun yanlış olduğunu söyledik sonrasında ansızın yanına Miles Micholetti denilen şahıs aldı ve biz de takip ettik durumun yanlış olduğunu şehirde böyle bir durumun hoşnut karşılanmayacağını söylemek amacıyla. Kişileri takip ettik kesinlikle bir 3.parti yazılım olmadan Las Colinasda o meşhur araya girdiler sonrasında biz rolle onlara yakınlaşırken kişiler /b den rolü bölüp wallhack gibi ithamlarda bulundular. Sanki orası çok gizli kimse bilmiyor onlar biliyormuş gibi. Sonrasında bir anda role dönüp /me girişir yazarak bize vurdular ve biz de onlara vurduk. Kavga sonrasında mekandan uzaklaşırken bir emote ya da bir şey söylemeye gerek yoktur. Zaten kavga çıkmış bitmiş ve kaçıyoruz işin en sonunda arkamı döndüğümde Zlatanın kişilerle konuştuğunu gördüm ve yalnız kalmasın diye yanına gittim. Orada Zlatan zaten gitmeye karar vermiş motoruna binmişti sslerde göründüğü gibi rol gereği kaçmak için onun yanına gittim. Bir olay sonrasında kaçan kişiler /me kaçar ya da /s Kaçıyoruzz! demezler.
Anlayışınız için teşekkür eder yazdıklarıma Marko Vassi, Zlatan Gavrilo, Fyodor Tolenka şahittir. Aynı zamanda ssler doğru incelendiğinde zaman kopuklukları olmuştur. /timestamp yok sslerde zamanları belli değil üst chatde /pagesize 20 olmadığı için kaymalar var. Olay tamamen çarptırılıyor ve kanıtlarda benim anlattıklarımda uyuşuyor ama kişilerin anlattıklarında hem zaman kopuklugu var hem de uyuşmuyor. Kavga anında sonra kaçarken Zlatanı yanımızda görmeyince dönülmesi normal.