Arkadaşın birkaç rolden ötürü sokağımızı bastılar dediği şeyi açıklıyorum, uzun zamandır o mahellede yaşadığımız için ordaki arakdaşların yanına gidip yakın mahallelerde yaşadığımız için bir konuşma yapmak istedim, üstüne benim karakterime onun karakteri hakaret etti, üstüne ben de ettim ve sadece hakaret etmiş olmama rağmen beni orada silah çekip vurdular ki kurallarda bildiğim kadarıyla bu sebepler birini silah çekip vurmak için yeterli değil yani arkadaşlarım bu olaydan sonra mahalleyi bastılar lütfen bunları es geçmeyelim beni vuran karakterin adı da Quentill mi ne öyle bir şeydi şu an tam hatırlamıyorum, bu konuşmalardan hemen sonra crash yediğim için elimde ss leri bulunmuyor arkadaş da ona güvenerek öyle bir davranış yaptı sanırım....
Alıntı yapılan: Deleo666 - 18.02.2020 23:09Arkadaşın birkaç rolden ötürü sokağımızı bastılar dediği şeyi açıklıyorum, uzun zamandır o mahellede yaşadığımız için ordaki arakdaşların yanına gidip yakın mahallelerde yaşadığımız için bir konuşma yapmak istedim, üstüne benim karakterime onun karakteri hakaret etti, üstüne ben de ettim ve sadece hakaret etmiş olmama rağmen beni orada silah çekip vurdular ki kurallarda bildiğim kadarıyla bu sebepler birini silah çekip vurmak için yeterli değil yani arkadaşlarım bu olaydan sonra mahalleyi bastılar lütfen bunları es geçmeyelim beni vuran karakterin adı da Quentill mi ne öyle bir şeydi şu an tam hatırlamıyorum, bu konuşmalardan hemen sonra crash yediğim için elimde ss leri bulunmuyor arkadaş da ona güvenerek öyle bir davranış yaptı sanırım.... O konuya değinecek olursak Gantonda 1369 Blokları altında bir sokaktasın ve sokağın OG'sine gelip şişko gibi tabirlerde bulup laf sokma çabasına giriyorsunuz IC'de ve karşındaki adamın sokakta nasıl biri olduğunu bilmeden hareket ediyorsun selam verebilirsin ki selam verdiğinde seni terslemedik o sırada rol yaparken kendin geldin selam verdin ve bir kaç cümlende kendini sevmiyorsun şişko gibi hakaretlerde bulundun (Aklımda olanlar) sonrasında birbirimize hakaret ettik ve sana "oğlan" dedim diye benimle laf dalaşına girdikten sonra karakterimin sokaktaki saygınlığı ve senin üst sokakta oturuyorum burayı talan ederiz gibisinden konuştuğun için bunu yapmam normal bir şey orada yanımda iki tane abisine özenen siyahi var ve sen kalkıp o çocukların abisini aşağlıyorsun ve Quintrell karakterinin itibarını sokakta düşürüp çocuklara karşı adamı küçük düşürüyorsun. Bu konu hakkında şikayetin varsa açabilirsin fark ettiysen bendede ss yok ikimiz aynanda Crash yemiştik zaten. Dediğim gibi şikayet açabilirsin bu konuda savunmamı yaparım.