Esenlikler,
İlgili mülke hangi IC bilgiyle ulaşıldığı konusunda devam eden ayrı bir
şikâyet bulunmaktadır. Burada ise tarafımıza yöneltilen Yaralı Kural İhlali ve Refuse RP iddialarına ilişkin;
Gerold Foster karakterimle mülkte bulunduğum sırada AFK’ydım. Mülke ilk girişinizde gerçekleşen saldırı sırasında bilgisayar başında değildim; bu nedenle role karşılık veremedim. Hasar almamam da AFK durumum sırasında gerçekleşmiştir. Mülke birden fazla kez girip çıktığınız için, ilk girişinizdeki AFK durumumla daha sonra oyuna dönerek hareket ettiğim aşamanın birbirinden ayrılması gerekir.
Oyuna döndükten sonra size ateş açmadım; şikâyete konu ettiğim durum amacıyla kayıt aldım. Mülkten çıkmanızın ardından arkanızdan geldiğimi ve “Yine gelmiş…” şeklindeki ifadeyi kullandığımı inkâr etmiyorum. Bu söz, daha önce bölgeye gelerek başka karakterlerle yaşadığınız olaylara yönelik, IC bir tepkiydi.
Gonzales_Arboleda karakteri bakımından ise açıklamamız, sistemsel yaralı süresi ve devamındaki sekiz saatlik RK süresi boyunca herhangi bir role katılmadığı yönündedir. Bu süreçte yalnızca bir defa bilgisayar başına dönmüş, ardından tekrar ayrılmıştır.
İyi forumlar dilerim.