Konu: Bug abuse  (Okunma sayısı 478 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.02.2026 16:40
Sizden öncesini kenara atalım sizde olan süreçte pek farklı değil dün gece geldim arkadașım Andrew ile bir tanede sultanlı arkadaș orada bekliyordu arıyoruz açan yok biz orada senaryoyu görüpte kontakladık hurdalığa bakan aktif birisi var diye. Sorunsuz șekilde ișliyor dediğin sana söyledikleri șey sanırım, bu șekilde olursa millet açıkları zorlar afk bırakacaksanız senaryo atmayın gelince atın bizde müsaitlik yok diyip araba kontaklamayalım.

Senaryoyu yazan kişi benim yaşadığın sorun için öncelikle kusurumuza bakma. Sizin ve diğer insanlar gibi benimde oyun dışarısında özel bir hayatım var, çocuğum ağlıyordu ve sizin aradığınız zamanda çocuğumla ilgileniyordum ve senaryoyu kaldırmayı unutmuşum. Şikayete böyle bir kayıt atman çok saçma bence, açmadık diye çekici ile bug yapmamanız gerekiyor.

#11 - 20.02.2026 18:33
Sizden öncesini kenara atalım sizde olan süreçte pek farklı değil dün gece geldim arkadașım Andrew ile bir tanede sultanlı arkadaș orada bekliyordu arıyoruz açan yok biz orada senaryoyu görüpte kontakladık hurdalığa bakan aktif birisi var diye. Sorunsuz șekilde ișliyor dediğin sana söyledikleri șey sanırım, bu șekilde olursa millet açıkları zorlar afk bırakacaksanız senaryo atmayın gelince atın bizde müsaitlik yok diyip araba kontaklamayalım.

Senaryoyu yazan kişi benim yaşadığın sorun için öncelikle kusurumuza bakma. Sizin ve diğer insanlar gibi benimde oyun dışarısında özel bir hayatım var, çocuğum ağlıyordu ve sizin aradığınız zamanda çocuğumla ilgileniyordum ve senaryoyu kaldırmayı unutmuşum. Şikayete böyle bir kayıt atman çok saçma bence, açmadık diye çekici ile bug yapmamanız gerekiyor.
Sen kusurumuza bakma kral ben o yazıyı biz aldığımızdan beri sürekli sorunsuz șekilde ișliyor dendiği için attım,  en normal șey bu. Normalde laf etmem beklerim ama bende sabah ișe gideceğim için duramadım kapattım olabiliyor böyle șeyler. Tekrardan kusura bakma.

#12 - 20.02.2026 18:43
Daha fazla yazarak bizi rahatsız etme güzel kardeşim, Bizzat ben açtım ona o kapıyı. Bekleyeceksin. Burası istek kanalı değil kardeş. Yaptığın bug üzerine açılan şikayet. Şikayet harici yazma.
Șikayet açıyorsanız rahatsız olup olmayacağınızı hesaba katın kardeșim. Daha fazla olay devam etmesin herkes bunu istiyor gibi. Sonuçlanabilir. @Hammerlein

#13 - 20.02.2026 23:22
Şikayet incelendi. Kimse açmasa bile o şekilde bug yaparak kapıyı açamazsın, sistemin açığından yararlanamazsın, karakter cezalandırılacak.