Konu: Toplu ihlaller  (Okunma sayısı 503 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 07.01.2026 19:43
kanka savunmanızı yapmışsınız zaten 2 gün sonra gelipte jail yiyeceğinizi anlayınca konuyu sulandırmaya çalışmayın her şey açık bir şekilde ortada, bir kerede yaptığınız ihlali kabullenin
« Son Düzenleme: 07.01.2026 23:20 Carl_Green »

#21 - 07.01.2026 19:44
Video'u dinlersen oraya geldiğinizde mix meta yaptığınızdan bahsediyoruz yan yana nasıl mix meta yapabiliriz Mikaiel'in gördüğünü Lily görüyor.
Çatışma esnasında seste olduğunuzu itiraf ettiğinize göre bizim attığımız sesli kaydınızda doğrulanmış oldu. Daha fazla şikayetin uzamasına gerek yok.

Video da bu anlaşılıyor benim bunu yazdığım zaman anlamış olman üzücü bir durum. İc bir olay konuştuğumuzu sanmıyorum karakterlerimiz yan yana icde belirterek yapıyoruz rolü ucube gibi pmde kanka ic çözelim rolü yazmıyorum dostum sonuçlanmasını bekliyorum.
Bahsettiğin şeyi kimse yazmadı zaten kanka sakin olsana :D

Savunmanız ihlalinizden daha sıkıntı. Hadi bekleyek sonuçlansın.

#22 - 07.01.2026 23:19
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181616.0

Arkadaşların sunucuda ne amaçla bulunduğu ortada. Rastgele millete çarpıp ardından sıkıyorlar. Bu sunucu için uygun profiller değiller.

#23 - 07.01.2026 23:20
Arkadaşlar savunmayı yapmış, sonuçlanabilir.

#24 - 08.01.2026 05:24
Video'u dinlersen oraya geldiğinizde mix meta yaptığınızdan bahsediyoruz yan yana nasıl mix meta yapabiliriz Mikaiel'in gördüğünü Lily görüyor.
Çatışma esnasında seste olduğunuzu itiraf ettiğinize göre bizim attığımız sesli kaydınızda doğrulanmış oldu. Daha fazla şikayetin uzamasına gerek yok.

Video da bu anlaşılıyor benim bunu yazdığım zaman anlamış olman üzücü bir durum. İc bir olay konuştuğumuzu sanmıyorum karakterlerimiz yan yana icde belirterek yapıyoruz rolü ucube gibi pmde kanka ic çözelim rolü yazmıyorum dostum sonuçlanmasını bekliyorum.
Bahsettiğin şeyi kimse yazmadı zaten kanka sakin olsana :D

Savunmanız ihlalinizden daha sıkıntı. Hadi bekleyek sonuçlansın.
Bunu savunma olarak mı görüyorsun kardeşim?

#25 - 08.01.2026 08:20
Savunmayı yapan taraf biz değiliz, sizsiniz. bu kadar ihlale rağmen hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz komedi

#26 - 10.01.2026 20:34
Savunmayı yapan taraf biz değiliz, sizsiniz. bu kadar ihlale rağmen hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz komedi
Kanki ben seni rollerin hiç birinde görmedim sen niye ileti atıyorsun onu anlamadım avukat mısın

#27 - 26.01.2026 04:23
Selamlar, şikayet incelendi ve ihlal yapan karakter ceza alacak.

Lily_Foster mixing ve illegal kuralı ihlali üzerinden işlem görecek.
Mikaiel_Ispiryan mixing ve yaralı kural ihlali üzerinden işlem görecek.
Ayrıca forum üzerinden yapılan toxic&kışkıtırıcı iletiler üzerinden forum ceza puanı verilecek.