Konu: Toplu ihlaller  (Okunma sayısı 513 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.01.2026 00:14
Buna sadece güldüm, savunma yapmaya gerek bile duymuyorum ama yapayım ortada bir MG yok.

- Nitro konusunda sürdüğüme dair kanıt atın, zaten araca binip ctrl bastığımız zaman nitro otomatik açılıyor.

Birliğim kapatılmadı, R18 olarak duruyorum gördüğünüz gibi sadece birlik sahibimiz pasif.

- Yermak küfür etti diye vurduk diyorsunuz ama Yermak'ın küfür edipte vurulduğuna dair ortada bir kanıt yok, üç gündür kumarhaneme uğrayıp tehdit eden Yermak'ın böyle bir şey söylemeside sadece gülünç bir durum.

Tarafımdan başka savunma gelmeyecektir, yeterli olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.
Baya yeterli kanka. Adamı sen vurmuşsun biz vurulduğu kanıtı atmışız. Neden vurduğunun kanıtını da bizden bekliyon öyle mi?

Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir. Sözünde dur daha fazla ileti atma :D
Ben hiç bir şey diyemeyecek hale geldim artık, lütfen şunları okuyun lütfen.

Şikayeti açan ben miyim? Neden ben vurduğumun kanıtını atıyorum?

İyi forumlar, yoksa düşüp bayılacağım.  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Dalga mı geçiyon? Yoksa normal halin mi bu? Vurduğun ssi zaten biz atmışız ya kardeşim, sen neden vurduğunu atarak savunma yapacaksın. Sunucuya girerken başvuru formunu nasıl okudun cevapladında aldılar seni?

SS'imi tamamlaması gereken kişi sizsiniz. Benim gözlerim kör veya o ss'te bir küfür yok sadece vurulduğu var. Senaryo iyi bir uydurma, üç gün üst üste kumarhaneme gelip kışkırtma vs. saldırma yok kesinlikle.
Allah yardımcın olsun.
Adamı vurduğun ssi koymuşuz dm var burda demişiz. ''ama bi at bakim niye vurdum'' diyorsun. Savunmanıda mı biz yazak kardeşim? Tehdit etti beni diyon tehdite dair kanıt yok. Harbiden allah yardımcın olsun, allah sabır versin.
İyi forumlar, hiç bir ileti yapmayacağım.

#11 - 06.01.2026 00:16
Yaptığı hiçbir savunmada kanıtı yok. Kanıt atarsa ileti atarım. Arkadaş belli ki kafa bulandırarak şikayetten aklanmaya çalışıyor. Diğer seçeneği (kasıtlı olarak bunları yazdığı senaryoyu) düşünmek istemiyorum. Rahatsız ediyor beni.

#12 - 06.01.2026 09:11
Ben sana inaniyorum mert büyük adamsın yaparsın sen. :manifdog

#13 - 06.01.2026 15:31
Saçma bir şikayet Los Flores tarafında arkadaşının telefonu atılıyor biz telefonunu atıp gözünü bağladıktan sonra şehirde biraz dolanıyoruz ve Fort Carson'a gidiyoruz ne hikmetse siz bizi tak diye buluyorsunuz Allah kulağınıza fısıldamış galiba. Böyle bir role karşı rk'a uyacak değilim yaptığın rol değil her sste ccmy atmışsınız nedense kardeşim zaman israfısınız 2 3 çapulcuyla role giriyoruz yazık.

#14 - 06.01.2026 15:34
Ek olarak eski birliğini iyi hatırlıyorum çoğu adamının hileden ban yediğinide hatırlıyorum wallshotlar vs bahsetmeye gerek yok Meta ile bizi bulmadıysanız esp falan mı kullanıyorsunuz Los Flores tarafında sms atılıyor Fort Carson'a geliyorsunuz bunun bir açıklaması yok Meta veya esp açıklama yok.

#15 - 06.01.2026 15:37
Video'u dinlersen oraya geldiğinizde mix meta yaptığınızdan bahsediyoruz yan yana nasıl mix meta yapabiliriz Mikaiel'in gördüğünü Lily görüyor.

#16 - 06.01.2026 15:39
İhlale ihlal ile karşılık verdim diyorsun. Pekala.

Üslubu da hoşuma gitmedi, fazla sinirlenmiş. Sonuçlanabilir.

#17 - 06.01.2026 15:40
Video'u dinlersen oraya geldiğinizde mix meta yaptığınızdan bahsediyoruz yan yana nasıl mix meta yapabiliriz Mikaiel'in gördüğünü Lily görüyor.
Çatışma esnasında seste olduğunuzu itiraf ettiğinize göre bizim attığımız sesli kaydınızda doğrulanmış oldu. Daha fazla şikayetin uzamasına gerek yok.

#18 - 06.01.2026 16:33
Sonuçlanabilir.

#19 - 07.01.2026 16:54
Çatışma esnasında seste olduğunuzu itiraf ettiğinize göre bizim attığımız sesli kaydınızda doğrulanmış oldu. Daha fazla şikayetin uzamasına gerek yok.

Video da bu anlaşılıyor benim bunu yazdığım zaman anlamış olman üzücü bir durum. İc bir olay konuştuğumuzu sanmıyorum karakterlerimiz yan yana icde belirterek yapıyoruz rolü ucube gibi pmde kanka ic çözelim rolü yazmıyorum dostum sonuçlanmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 07.01.2026 16:56 tommyelchavo »