Konu: [05.11.2025] Powergame, Copbait - Margaret Perry  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2025 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Margaret Perry @Berlin034

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2025 21.30 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi çevremde çember çizerek copbait yapmasından sonra megafondan olan çağrılara kulak asmadığından ötürü kovalamacaya başlandı. Kovalamacanın sonunda kişi direğe çarpmasına rağmen "tüh" diyerek yaralı rolünü yapmadan motor sürmeye devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.11.2025 03:51
Açıklamanda yazdığın hiç bişey, videoda geçmiyor artı olarak. Videoda Copbait'e dair hiç bişey yok. Ne sözlü olarak kışkırtma nede eylemsel olarak, seni kışkırtıcak herhangi bir davranış yok. Bana göre saçmalık bir şikayet, başka açıklamam yoktur gerisini yetkili arkadaşlara bırakıyorum

#2 - 06.11.2025 04:06
Kaza rolü yapmıyor demişsin, zaten yirmiyle bile gitmiyorum çarparken, hemde kaza rolü yapmamakla Power Game'in olayını çözemedim. Şikayet açarken lütfen terimlere bir bak senden tek ricam bu olucak, kaza rolü yapmam için 100 le duvara çarpmam lazım. CopBait durumunu yukarıda açıkladım zaten seni kışkırtıcak bir haraketim yok orada. İYİ FORUMLAR!

#3 - 06.11.2025 08:23
Olaya Margaret Perry tarafında şahitim ekibimiz ile oradaydık Julia Perez ile alakamız yoktu motor ve araç yan yana durup normal şekilde sohbet ediyorduk video kesilmiştir. Normal şekilde sohbet ederken yolu kapattığımız için uyarıldık sonrasında durdurulmak istenince refleksle kaçmak istedi CopBait'lik bir durum söz konusu değildir, ayrıca o duvara yaklaşık kişinin dediği gibi 20 km hız ile falan çarpmıştır. Olay kısaca bundan ibaret olaya şahitlerimiz vardır.

#4 - 06.11.2025 15:44
yani copbait olmadığını söyleyip hem benim aklımla hem yönetimin aklıyla resmen alay ediyorsunuz başka bir açıklama yok, herhangi bir alakasının olmadığını söylemişler asıl olayla alakası olmayan ve polis aracı sürdüğüm için kışkırtılan tek kişi benim burada. polis cruiserının önünde sıfır çiziyorsun @Berlin034 , tekli devriye çıktığım için başta aksiyon almak istemedim hatanı görürsün ve devam etmezsin diye. yolu kapattığım için uyarıldık demişsin hayır öyle bir durum yok sen normal yoluna devam edene kadar durdurmadım, hatta kendi etrafımda kasksız bir şekilde çember çizene kadar harekete dahi geçmedim. copbaitlik bir durum sergilediğin için kenara çekmek ereğiyle artık kenara çekmek istedim. motoru duvara vurduktan sonra tüh demen olaya ciddiyetsiz ve taşak geçer gibi bir şekilde yaklaştığını gözler önüne seriyor. herhangi bir kalkma emotesi dahi atmadın.

kaza rolünü sergilemiyorsun ve bunun pg ile alakası olmadığını söylüyorsun. emniyet kemeri olmadan 10 km/h duvara çarpmayla alakalı bir test videosu atayım aradaki farkı gör istersen bir de videoda. bir de kask veya dizlik dirseklik olmadan duvara karşı tosluyorsun ve motor üstündesin, hatırlatma geçeyim.

olayla hiçbir alakası olmayan ve bunny atarak polis aracının yanına gelen ve aracın önüne atlayan, margaret perry ile sohbet etkileşimi olmayan jhon kevin karakter adlı arkadaşımız da kıçından senaryo uydurma girişiminde bulunmuş. sanki ben kişiyi kendim kovalamak istiyormuşum gibi anlatılmış ama videonun öncesini burada paylaşıyorum ve gördüğünüz üzere böyle bir olay yok. iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.11.2025 15:48 unknownbard200618 »

#5 - 06.11.2025 16:40
Ve hala videoda herhangi bir kışkırtma vesaire göremiyorum, sizinle alakamız yoktu bu rol içinde. Sözlü herhangi bir kışkırtma hala yok. Eylemsel yaptığım haraketler seni kışkırtıcak türden olmamalı...

#6 - 06.11.2025 16:56
Ve hala videoda herhangi bir kışkırtma vesaire göremiyorum, sizinle alakamız yoktu bu rol içinde. Sözlü herhangi bir kışkırtma hala yok. Eylemsel yaptığım haraketler seni kışkırtıcak türden olmamalı...
öyle düşünüyorsun ama yaptığın şeyi herhangi bir amerikan eyaletinde yapacak olsaydın florida eyalet yasasına göre 3 aydan 12 aya kadar hapsin vardı. -reckless driving olarak geçiyor yaptığın şey-  biz devriyeye çıktığımızda altını çiziyorum bu tarz kışkırtmalarla -beni yakala hadi kedi fare kovalamacası oynayalım kenara çekmemi iste ve kovalamaca başlasın- o kadar fazla karşılaşıyoruz ki artık roleplay evreni gerçekçiliğini yitiriyor çünkü illegal oyuncusu veya kovalamaca başlatacak kişi: "Ne olacak, altı üstü 180 dakika yatıp çıkarım." gibi düşünüyor bu kovalamacalara girerken. ayriyetten sergilediğin rol gerçekçiliğe uygun değil. duvara vurmana rağmen kaza rolü yapmayı reddediyorsun ve "yüz ile çarpsaydım kaza rolü yapardım" diyerek hala kaza rolü yapmaman gerektiğini savunuyorsun. gerçekleştirdiğin hatanın farkında değilsin.

#7 - 06.11.2025 18:33
Selamlar, şikayet incelendi.
Margaret_Perry karakteri Copbait ve NonRP kapsamında ceza alacak, ekstra olarak şikayetle alakası olmayan kişilerin forum hesaplarına ceza puanı eklenicek.