Konu: Arkell Dwainstar @Eswiper  (Okunma sayısı 610 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.09.2025 19:50
Jail uygulandı bundan dolayı, sana da uygulandı.

Daha ne kadar uygulanacak ki? Her yere düştüğünde /q Atan bir tiplemesin birader.

Yetkililer artık neyi bekliyor bilmiyorum adamın sicili ortada. Üç günde bir jail yemezse arkadaş gece rahat uyuyamaz.

Daha neyi bekliyoruz anlamış değilim..

#11 - 20.09.2025 20:01
sen dağda çomak koşturuyordun benim ilk jailim uygulandığında, kaç senedir oynuyorum sanane benim jaillerimden?
  Arkadaş manalı manalı konuşuyor sanki teröristim birader?? Kendisine artık işlem uygulanacak mı yani? Sınırlarını zorlayan küçükk bir kardeşimiz.

#12 - 20.09.2025 20:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Nash
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mikhail_Radkov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmaya girdik herifleri yatırdık hem /b bölerek Teleport kapat gibi saçma şeyler söylediler hemde god açtılar, Videoda mevcut Kişinin yasaklanmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu yasaklanmalı. Sicili cidden çok şişkin. Şikayet açtığım ve şehit eklediğim kişi dışında kimse ileti yollayarak konuyu şişirmesin, şişiren kişi/kişilere işlem uygulansın.

Kansız ve arsız bir herifsin, dalga geçtiğin şeylere bak. Bu harf ya da yazım hatası değil. Her şikayetinde anlamsız bir dil ile konuşup alttan alttan laf vurmaya devam et. Düzeltsen bile bunu gizleyemezsin.

Şu tarz muhabbetlerle gündeme gelmiş heriflere benden hiçbir hoşgörü bekleyemezsin, iyi forumlar. Şikayet sonuçlanabilir.

#13 - 20.09.2025 21:34

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmaya girdik herifleri yatırdık hem /b bölerek Teleport kapat gibi saçma şeyler söylediler hemde god açtılar, Videoda mevcut Kişinin yasaklanmasını istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu yasaklanmalı. Sicili cidden çok şişkin. Şikayet açtığım ve şehit eklediğim kişi dışında kimse ileti yollayarak konuyu şişirmesin, şişiren kişi/kişilere işlem uygulansın.

Kansız ve arsız bir herifsin, dalga geçtiğin şeylere bak. Bu harf ya da yazım hatası değil. Her şikayetinde anlamsız bir dil ile konuşup alttan alttan laf vurmaya devam et. Düzeltsen bile bunu gizleyemezsin.

Şu tarz muhabbetlerle gündeme gelmiş heriflere benden hiçbir hoşgörü bekleyemezsin, iyi forumlar. Şikayet sonuçlanabilir.
Kardeşim apacık belli degilmi oraya yanlışıkla şahit yerine şehit yazdıgı bunu Iq seviyesi 70 in altında olan bile anlayabilir diye düşünüyorum. Galiba sen biraz dışarıya oynamayı seven bir arkadaşımızsın.
« Son Düzenleme: 20.09.2025 21:39 ArthurGreat »

#14 - 20.09.2025 21:48

Kardeşim apacık belli degilmi oraya yanlışıkla şahit yerine şehit yazdıgı bunu Iq seviyesi 70 in altında olan bile anlayabilir diye düşünüyorum. Galiba sen biraz dışarıya oynamayı seven bir arkadaşımızsın.
IQ seviyesi 70'den yüksek olan bir eleman onu düzeltirdi her türlü. Konu altına 20 tane ileti gelipte değişmiyorsa vardır o elemanda bir kuyruk acısı.

#15 - 20.09.2025 22:39

IQ seviyesi 70'den yüksek olan bir eleman onu düzeltirdi her türlü. Konu altına 20 tane ileti gelipte değişmiyorsa vardır o elemanda bir kuyruk acısı.
Bu kadar yırtınman gerçekten agır bir karın agrını oldugunu gösteriyor  ::)  sana bir tavsiye bu kadar ciddi olma çatışmada düşüncede birdaha q atma :manifdog
« Son Düzenleme: 20.09.2025 22:47 ArthurGreat »

#16 - 21.09.2025 05:31
Şikayet incelendi.

İlk açılan şikayet konusunun değerlendirmesinde bahsedildiği üzere, kanıtların yetersiz olduğu tespitini eklemiştik. Bu şikayet üzerinde, yeni bir video geldiği ve kanıta sunulan video üzerinde anlık kişinin oyundan çıkış yaptığı gözlemlenmiştir. Buna bağlı olarak, karaktere bugün verilen jail ile alakası öğrenilecek ve buna göre işlemler sürecek. Şimdilik, bu şikayet üzerinden konuşacak olursak, Arkell karakterinin ihlali göz önünde bulundurulacaktır.

#17 - 14.10.2025 02:06
Bu şikayetin sonucu discord üzerinden de ısrarla diretildiği için oradan verdiğim cevabı buradan da ileteceğim platforma da genel bir bilgilendirme olsun. Öncelikle cevaplayan / yanıtlayan yöneticinin kararını beğenmiyorsanız forum ticket üzerinden Yönetici Şikayeti oluşturmalısınız. Vice'ın her platformunda bir tür "güçler ayrılığı" ilkesi bulunur. Benim bile(maalesef) zaman zaman hatalı ya da yanlış kararlarım diğer yönetici/genel yetkililer tarafından sorgulanır ki işler sağlıklı ilerleyebilsin. Bu yüzden adam kayırma, taraf tutma gibi şeyler asla olmaz, "hatalı karar" insanlık halidir, varsa da zaten dediğim gibi ticket açın, tekrar tekrar incelenir.

Gelelim buradaki cevabıma;
"Konuyu yönetici şikayeti olarak açmalısın detaylı incelensin istiyorsan ancak şikayete baktığımda yönetici bir karar vermiş ve ben de sorun görmüyorum. Şikayet - ceza geçmişi bazlı bakarsan da, aktif oynayan bir oyuncuya yılda 3-4 ceza artık normal. Eskiden ya da halen daha çok kısa süre içerisinde yüksek sayıda ceza alanları zaten uzaklaştırıyoruz / bir süre banlıyoruz(süreli ban gibi) ancak attığın profil 2021 kayıtlı, her yıl farklı cezalar almış, 70 seviye karakteri var. Hakkaniyetli düşünürsen 3 aylık profilin 4-5 cezası varsa bu adamda 15-20 ceza görmen farklı rollerde normal.

Bu yüzden bir sıkıntı görmüyorum, yine de bunun normalde burada yanıtlanmayıp kitlenmesi ve forumdan uygun şekilde konu açtığında yanıtlanması gerekiyordu ancak buradan yazmış olayım."