Bu şikayetin sonucu discord üzerinden de ısrarla diretildiği için oradan verdiğim cevabı buradan da ileteceğim platforma da genel bir bilgilendirme olsun. Öncelikle cevaplayan / yanıtlayan yöneticinin kararını beğenmiyorsanız forum ticket üzerinden Yönetici Şikayeti oluşturmalısınız. Vice'ın her platformunda bir tür "güçler ayrılığı" ilkesi bulunur. Benim bile(maalesef) zaman zaman hatalı ya da yanlış kararlarım diğer yönetici/genel yetkililer tarafından sorgulanır ki işler sağlıklı ilerleyebilsin. Bu yüzden adam kayırma, taraf tutma gibi şeyler asla olmaz, "hatalı karar" insanlık halidir, varsa da zaten dediğim gibi ticket açın, tekrar tekrar incelenir.
Gelelim buradaki cevabıma;
"Konuyu yönetici şikayeti olarak açmalısın detaylı incelensin istiyorsan ancak şikayete baktığımda yönetici bir karar vermiş ve ben de sorun görmüyorum. Şikayet - ceza geçmişi bazlı bakarsan da, aktif oynayan bir oyuncuya yılda 3-4 ceza artık normal. Eskiden ya da halen daha çok kısa süre içerisinde yüksek sayıda ceza alanları zaten uzaklaştırıyoruz / bir süre banlıyoruz(süreli ban gibi) ancak attığın profil 2021 kayıtlı, her yıl farklı cezalar almış, 70 seviye karakteri var. Hakkaniyetli düşünürsen 3 aylık profilin 4-5 cezası varsa bu adamda 15-20 ceza görmen farklı rollerde normal.
Bu yüzden bir sıkıntı görmüyorum, yine de bunun normalde burada yanıtlanmayıp kitlenmesi ve forumdan uygun şekilde konu açtığında yanıtlanması gerekiyordu ancak buradan yazmış olayım."