Konu: DM | Rowen_Sasilvia - @THORGUN  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.10.2025 12:05
Arkadaşım herhangi birlikte bulunmadığın bir karakterde sivilken bu şekilde kaza sonrası gidip tek başına bir karakter ile set hoodunda seti basıp, terör nasıl estiriyor olabilir karakterin? Şuan gözlemlediğim kadarıyla hala bir birliğin yok, zaten bir birlikten çıktıktan sonra sivil sayılırsın, bu tür rollerden kaçınman gerekiyor maâlesef, halihazırda sunucuda kaza sonrası Deathmatch atmak yasak, yaptığın rollerde kurallara uyulması gerekiyor.

Ayriyetten attığın screenshot da göründüğü gibi maske takma emoteu vermeden maske /masketak komudunu kullanıp maske takıyorsun,  buda powergaming kapsamına girer.

Threston_Hudson karakterinin ise patlar emoteunda anlaşılmayacak hiçbir şeyin olmadığı ortada, gülme mânasında patlar yazdığını herkesin anlayacağı aşikâr.

Aşağıda belirttiğim üzere "canından mı olmak istiyorsun" kelimesini set üyesi karakterim tehdit olarak algılayıp karşı tarafa bunu soruyor.
Alıntı
[23:01:31] Rowen Sasilvia: Canından mı olmak istiyorsun? Ben şahsen istemiyorum.
[23:01:54] Tremon Moody: Sen tehdit mi ediyorsun bizi?

Karakterlerimiz hooda kadar takip edip geldiğinde bile sana cevap vermemek için direniyor, hoodda aptal topluluğu vesayre diyip set üyelerine hâla karakterin laf atıyor, aşağıya zaten kanıtını bırakacağım. IC de çok fazla sınırları taşırdı karakterin, sokaktan gitmen için karakterine konuşulduğunda da çıkartıp silahını sıktın, bu tarz bir rol yaklaşımı olmaz arkadaşım, aşağıya kanıt bırakıyorum;
https://imgur.com/U0nDXbx

Sıktıktan bir vakit sonra sokağa gelip gidip hâla karakterin dalga geçiyor, tek başına sivil bir karakter ile bunları nasıl yapabiliyorsun, sistemsel silahlarımız bulunduğu hâlde silahlı herhangi bir role girişmedik seninle, yaptığın rollere dikkat etmen gerekiyor, her kazada birbirimize sıksaydık inan ne seyir zevki kalırdı, ne oyun zevki, aşağıya bir süre sonra tekrardan gelip karakterin tek başına setin sokağında set ile dalga geçtiğine dair kanıt bırakacağım, şikayette yalan beyanlara başvurmamanı tavsiye ederim, tüm gidişatın kanıtları mevut, bu şekilde de yalanını çürütmüş olalım arkadaşım.
https://imgur.com/ChiyMHQ
''Karakterlerimiz hooda kadar takip edip geldiğinde bile sana cevap vermemek için direniyor'' demişsin fakat hooda çağıran da sizsiniz, geldiğimde in ve gel diyen de sizsiniz?
''Sıktıktan bir vakit sonra sokağa gelip gidip hâla karakterin dalga geçiyor'' Dalga geçiyor demişsin fakat herhangi bir dalga geçecek/aşağılayacak bir cümle kurmamışım, sadece yanınıza gelip durdum birazdan geleceğimi söyledim? Konuşmak için de olabilir bu, sen ise burada heykel gibi durup cevap vermiyorsun. Verseydin konuşurduk emin olabilirsin.
Maske konusuna da gelirsek yeni uyanmıştım uyanır uyanmaz savunma ayarladığım için arkadaşın patlar emotu attığı için bir anlık dalgınlığıma gelmiş, onu da sizden sandım o konuda kusura bakmayın arkadaşlar. Onun haricinde ekleyeceğim başka bir şey bulunmuyor.

#11 - 26.10.2025 12:16
Arkadaşım yarım saat sonra gelip sıktığın adamlara gelip, "naber, çok sıkıldım" yazmak dalga geçmek değilde nedir acaba, bunun dalga konusu olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz, zaten şikayetle ilgilenen yetkili arkadaşımızda gözlemlediğinde bunun dalga geçmek amaçlı olduğunu anlayacaktır, aşikâr bir şey.

Ayriyeten heykel gibi durduğumuzu iddia etmişsin, tamamen rolde umursamaz hareketlerde bulunduğunun emoteunu verdim, tamamen rol ile alakâlı bir şey olduğundan dolayı rol ile alakalı herhangi bir durum için heykel gibi durdun diyemezsin, kanıdını da aşağı bırakıyorum.
https://imgur.com/esCsys4

#12 - 26.10.2025 12:18
Sonuçlanabilir, sorun değil yetkili arkadaş kararını verebilir.

#13 - 26.10.2025 12:52
Son olarak şunu da eklemek isterim, arkadaşların birliğinin il-legal yasağı daha bitmemişken böyle bir role girişip böyle agresif davranışlar sergilemekteler. Bunun da göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum, bunun için de ayrı bir şikayet açacağım.

#14 - 26.10.2025 13:03
Herhangi illegal bir role girişmedik, üzerimizde sistemsel silahlar bulunmasına rağmen, karakterin sivil olmasına rağmen ateş açtığında karşılık verilmedi, üstlelik ateşine karşılık da verilmedi. Tekrardan sokağa gelip karakterin dalga geçtiğinde de sivil karakterine ateş de açılmadı, sonuçta rol yapıyoruz karakterlerlerin duygularını davranışlarını belirtmek gerekir, normal bir biçimde tehdit algılayıp iki ağız yapıldı, herhangi bir illegal role dahil olunmadı birlik üyeleri tarafından, illegal bir role girişmemek adına da umursanmadığının emoteu da verilmişti hatırlarsan, yukarıdaki screenshotlarda yer alıyordu, diğer bahsettiğin konu hakkında dilediğin gibi farklı bir konuda şikayet açarsan onun savunmasını orada yapabilirim, şimdilik konumuz olan sivil bir karakter ile kaza rolünde takip edip, bir setin hoodunu basarak DM atmanı konu edelim. Savunman bittiyse yetkili kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 26.10.2025 13:07 edvinlocdup »

#15 - 26.10.2025 13:07
Herhangi illegal bir role girişmedik, üzerimizde sistemsel silahlar bulunmasına rağmen, karakterin sivil olmasına rağmen ateş açtığında karşılık verilmedi, üstlelik ateşine karşılık da verilmedi. Tekrardan sokağa gelip karakterin dalga geçtiğinde de sivil karakterine ateş de açılmadı, sonuçta rol yapıyoruz karakterlerlerin duygularını davranışlarını belirtmek gerekir, normal bir biçimde tehdit algılayıp iki ağız yapıldı, herhangi bir illegal role dahil olunmadı birlik üyeleri tarafından, bahsettiğin konu hakkında dilediğin gibi farklı bir konuda şikayet açarsan onun savunmasını orada yapabilirim, şimdilik konumuz olan sivil bir karakter ile kaza rolünde takip edip, bir setin hoodunu basarak DM atmanı konu edelim. Savunman bittiyse yetkili kararı bekleyelim.
İlk iletime gidersen agresif çıkışlarınıza bakıp mahallenizin konumunuzu söyleyip arkadaşını bırak da gel yazmalarınız herhangi bir agresiflik belirtmiyor yani? https://hizliresim.com/hsygtwk elini montunun cebine atar gibisinden emotlar falan neyse daha fazla ileti yollamayalım yetkili kararını versin.

#16 - 26.10.2025 13:09
Bahsi geçen emote da herhangi bir illegal kural ihlali görmüyorum, dediğin gibi şikayet sonuçlanabilir, ileti kirliliği yapmayalım.

#17 - 26.10.2025 16:32
Spoiler: GösterGizle
]

Arkadaş yaptığı mantıklı bir rol gibi üstüne bir de birkaç kez mahalleye gelip laf atıyor, arkadaşımız çok sıfır bir etkisinde kalmış.

#18 - 27.10.2025 23:45
Şikayet İncelendi. Rowen_Sasilvia karkakteri "Deatmatching & İllegal Kural İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

K&A