Bölgenize geldiğimiz de arkadaşınız arabamıza çarpıp onurumuza laf etti, üzerine mahalle konusunda yafta da bulundu. Arkadaşınıza bu yüzden onu bayıltamayacak derece de sıktık zaten arkadaşın bilerek kapının yanında bekleyerek ateş açtığımız anda içeriye ışınlanmış, bunu yaparken herhangi bir emote dahi kullanmamış, Aynı durumun daha beter halini "Sergo_Radkov" karakteri yapmış, bina içine girerek BUG ABUSE yapmış, devamında ise /bugkurtar komutu ile girdiği bugdan kurtulmuştur. Arkadaşın bug yaptığını attığımız kanıtlar içerisinde görebilirsiniz, /bugkurtar komutunu kullandığını ise kendi atmış olduğu kanıtlar içerisinde görebilirsiniz.
Kanıt: Arkadaşların emote kullanmadan içeriye kaçmaları ve Sergo karakterinin Bug Abuse kullanarak saklanması.,
Kanıt: Arkadaşın girdiği bugdan /bugkurtar komutu ile çıktığına dair chat kanıtı.,
Arkadaşlar onlara uzi ile sıktığımız günün ertesi sabahında, ekibimizden kimse yokken bölgemize gelip kendini savaşın galibi ilan etmiş olabilir fakat böyle bir durum gerçeği yansıtmamaktadır, oyun içinde 3 üyemiz varken bölgemize gelerek ortalığı kendilerince talan ederek kendi karakterimi yaralı duruma sokmuşlardır, bu konu da hem fikir olabiliriz. Karakterim yaralıydı, arkadaşların kanıtlarını incelediğimizde bölgeyi motorumu kullanarak terk ettiğime dair bir kanıt bulunmuyor, arkadaşlar bölgeyi terk ettikten sonra, karakterim bölgeden yaya şekilde kaçmış, motorunu da başkasına aldırtmış olabilir. Bunun haricinde DM söylemlerini kabul etmiyorum, ekipler arasında bir savaş var ayrıca arkadaşa gördüğüm herhangi bir yerde sıkmadım evden yaptığı bug abuse'u kullanmasının ardından evden çıkmasıyla beraber sıktım. Eğer burada bir DM şikayeti olacaksa, arkadaşların öğlen saatlerinde bölgemize gelerek bir anda her yeri taramasını farz alabiliriz.
Kanıt: Arkadaşların bölgeye gelerek çevreyi taraması:,
Ortamda savaş dönerken, bölgemize gelerek arkadaşların taramasının ardından biz onların bölgesine giderek arkadaşa sıktık. Benim hareketim DM durumunda sayılıyorsa, arkadaşı da Dm durumundan değerlendirmenizi arz ediyorum.