Konu: Kenichi Shino - DM  (Okunma sayısı 163 defa)

#10 - 26.04.2025 23:08
Olay sırasında ekibim ile oradaydık, rol içerisinde 15 kişilik motorcu ekibinin karşısında "çık amına koyayım önümden" gibi bir söz kullanmanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzerimizde ne olduğunu veya nasıl yaklaşacağımızı bilemezsin, Keinichi_Shino karakteri de rolü buna göre yönetti ve kişiye uzaklaşması uyarı ateşinde bulundu. DM rolü yapma amacı olsa orada sadece onda silah yok, hepimiz ateşli saldırı yapardık.
Ekibin içerisinde bende vardım, arkadaşım haklı. "Çık amına koyayım önümden" gibi bir sözün kullanıldığını bende duydum.
Değerli arkadaşlarım, birbirinize destek çıkarak şikayeti düşürmeye çalışıyorsunuz anlıyorum fakat olay "Çık amına koyayım önümden." demek değil, trafik kazası sonucunda kurallar gereği zaten silah çekemezsin. Kurallarda açık ve net bu yer alıyor, ayrıca trafik kazası sonucunda brawl atılır. Bunu da ekleyeyim.

#11 - 27.04.2025 01:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 27.04.2025 01:48
Her fırsatta silaha davranma olayları genel olarak hoşumuza gitmeyen olaylar arasında yer alıyor.

Olayların trafik kazası ve sözlü atışmayla geliştiğini göz önünde bulundurursak.

Kenichi Shino DM üzerinden ceza alacak.

Ek not: Forum üzerinde şikayete yorum atarken ortak nezaket kuralları çerçevesinde yorum yapalım.