Konu: Seth Segalowitch Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2024 01:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kohencan Seth Segalowitch
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @HUZURYOK31 @goodolddays
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, yapılan etkinlikte birçok brawl rolünde düşmediğini gördüm. Kendim de video alarak iletmek istedim, şüpheli.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): God olduğunu düşünüyorum, sadece düşünce. Eğer arkadaşımız yok diyecekse SAMP bugu diyecekse o bugu da kullanmak yasak. Sonuçta diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyor. İncelenebilir, iyi forumlar iyi akşamlar dilerim. Şüphelendiğim hileler: IUnfreeze, GOD diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 24.12.2024 01:36 Easthan »

#1 - 24.12.2024 01:46
Şahitliğimi onaylıyorum, aynı problemi bende yaşadım ve hile olduğunu düşünüyorum.

Buda benim kanıtım

#2 - 24.12.2024 01:48
@kohencan 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 24.12.2024 12:37
gencler sız vurdugunuzda adam yere gercekten dusse yerde yurume anımıne gıremez, sızden kaynaklı bunlar

#4 - 24.12.2024 16:02
Aynı şikayetleri neden yüzlerce kez açtınız anlamış değilim bir oyun için bu kadar kin beslemenize gerek yok aynı savunmam bu şikayet için de geçerlidir, ekstra bir şey yazmam gerekirse eğer Easthan'ın paylaştığı video da bana vuramadığı daha da bariz belli.

Şikayete bir arkadaş daha yazmış
gencler sız vurdugunuzda adam yere gercekten dusse yerde yurume anımıne gıremez, sızden kaynaklı bunlar
Benim anlatmak istediğimi anlayan biri sonunda çıkmış fakat size anlatmak gerçekten çok zor. Herhangi bir hile kullanmıyorum, önceki savunmaya yaptığım savunmayı buraya tekrar alıntılıyorum.

Diğer şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166743.0 (onu da incelerseniz beraber şekilde kapatabiliriz aynı kişiler şikayetçi nasıl olsa.)

Yaptığım savunma:

Başka bir kanıt göremediğim için goodolddays'in oluşturduğu GOD konusu ve attığı video kaydı üstüne değineceğim öncelikle selamlar ben de 20/20 bir karakterim ve canım 156 oluyor maksimum totalde 3-4 maç kazandım ve DaJuan Kingston karakterini de yenmiştim videoyu dikkatlice izlerseniz eğer herhangi bir god kullanmadığım bariz belli fakat yine de hileden anlamayacaklar aramızda olabileceği için detaylı bir analiz yorumumu buraya yapacağım. Öncelikle god diye şüphelenmen normal çok brawl atmayan biri olduğunu düşünerek ben de ilk brawl attığım zamanlar işte sene 2020 de falan bu bugla karşılaşınca karşı tarafın god olduğunu düşünüyorum lakin Vice'da hasar sistemi şöyle işliyor; senin ekranında vurduğun hasar değil benim ekranımda gözüken hasar bana işliyor yani sana şöyle söyleyeyim sen bana istediğin kadar vur sen bende yerdeyken hani sağ tık + f yapıp seni yere düşürüyorum ya hah o işte o animasyondayken bana ne kadar vurursan vur işlemez Vice'ın hasar sistemi böyle yapacak bir şey yok Flaviano ya da Vengeance'ye de sorabilirsiniz onlar da doğrulayacaktır. Bu hasar bugundan bahsettiğimize göre bir diğer konu benim yaptığım taktik ve uzun süren brawlın ardından seni kazanmam... Şimdi şöyle ki videoyu dikkatli izlediğiniz zaman ben yerdeyken kayıp bir anda geriye gidip tekrar saldırmaya devam ediyorum peki neden böyle görünüyor? Hile miyim? Hayır, ben sana sağ tık + f attığım an yere düşünce bana hasar veremeyeceğini bildiğim için (hasar sistemini biliyorum kayıt süreme bakabilirsiniz ben 5 senedir bu sunucuda oynuyorum) geriye çekilip tekrar sana saldırıyorum belki aramızda olan hasar bugu düzelir de ikimizde rahat bir şekilde brawlı devam ettirebiliriz diye. Aslında benim taktiğim karşı tarafın da işini kolaylaştırıyor çünkü habire aynı anda birbirimize karşı vuruşursak ikimiz de hasar almayız ve brawl sonsuza kadar devam eder, ben seni yere düşürdüğüm zaman sen bana vursan dahi benim ekranımda yerde olduğun için kolayklıkla geriye çekilip tekrar sana karşı saldırabiliyorum ve gardın kırılana kadar sen hasar alana kadar bunu devam ettiriyorum. Esasında maskeli şekilde dövüşseydik kaç canım kaldığını görebilecektiniz fakat god şüphesi uyandıracağım aklıma bile gelmedi inanın. Peki bir tüyo daha vereyim hani sen diyorsun ya hasar almıyorsun bu imkansız diye... Karşı tarafın hasar alıp almadığını anlamanız için karşı tarafa vurduğun zaman geriye gitmesi gerekiyor yani sağ tık + f attıktan sonra yerde tekmelerken eğer karşı taraf geriye doğru gidiyorsa onun ekranında da yumruk yiyorsun demek oluyor. (ekstra bir ipucu daha karşı taraf yerdeyken dahi sol tık ya da sağ tık + f atmaya devam ederse senin canın yine azalabilir çünkü senin ekranında yumruk yiyor olarak gözükürsün fakat burada böyle bir şey yaşanmamış bunu da açıklayayım dedim.) Senin attığın videoda bakarsak beni yerde tekmelerken hiç geriye gitmiyorum bu verdiğim örnek attığın videonun 2. dakikasında gerçekleşiyor ve 15-20 canım falan gidiyor kalıyor geriye 130 can hatırladığım kadarıyla o maç bittiğinde de 130 canım falan kalmıştı eğer loglarda görebiliyorsanız kontrol edebilirsiniz. Yaptığım maçlar boyu canımı maks 15-20 falan götürebildiler son yaptığım Ivan'la olan maçta canım epey düşmüştü o arkadaş zorlamıştı baya o da sanırım hasar bugunu biliyor ve geri çekilip saldırıyordu eğer onunda video kaydı varsa gönderebilir ya da Ivan'la olan maçımızın video kaydını alan varsa gönderebilir makbule geçer. Ekstra bir not bırakmışsın sampta ezelden beri hile yapmasıyla ünlü bir kişi diye fakat o bahsettiğin kişi ben değilim dostum senin dediğin kişi COHENTROLL ve benimle hiçbir şekilde alakası yok sadece nick benzerliği zaten COHENTROLL, Vice'da karalisteye alınmıştır zamanında çok saldırıda bulundu sunucuya emin ol dediğin kişi ya da dediğin kişi gibi biri olsaydım 5 sene barınamazdım bu sunucuda. Uzun lafın kısası bilgi eksikliğinden ötürü bir yanlış anlaşılma bu çok doğal ilk görüşte gerçekten godmode gibi gözükebiliyor ancak Vice'ın hasar sisteminden ötürü ring bugları oluşabiliyor bu sunucuda uzun yıllar brawl atmış kişiler bunu zaten biliyor çoğu tüyomu da metinde paylaştım zaten vur-kaç yöntemiyle basitçe düşürebiliyorum sen olduğun yerde yumruk atarken benim ekranımda yerde gözüküyorsun ve açığından yararlanarak kaçarak tekrar saldırıyorum, senin gardın ne zaman bozulursa o an benim yumruklarım işleyecek çünkü benim ekranımda full atak oynuyorum anlattıklarıma dayanarak hasar sistemini analiz edebilir ve videoya rahatlıkla yorum yapabilirsiniz. Gamespeed konusunda da şüphelenilmiş fakat yerde kaydığım için göz yanılması olabilir onun dışında codsmp üzerinden /model atarsanız eğer kendinize maccer kemiğiyle atamış oluyorsunuz (skinci arkadaşlar ya da codsmp kullanan dostlarımız bilir) maccerin avantajı ne diye soracaklarınız olur gerçekten çok yorucu bir metin oldu ama açıklayayım akıllarda soru işareti kalmasın. Maccer kemiği hızlı dönebilen bir kemik ve diğer skin kemiklerine göre hızıyla avantajlı bir kemik üstüme /model komutu vasıtasıyla model atayınca maccer kemiği kullanmış oluyorum lakin bu da yasaklı değildir diye düşünüyorum sonuçta bincoda da maccer skini bulunuyor her neyse söyleyeceklerim bu kadardı eğer başka şüpheleriniz ya da aklınıza takılan bir şey olursa şikayete bildirin müsaitliğimde seve seve cevaplarım ve tek isteğim gerçekten hasar sisteminden anlayan bir adminin şikayetle ilgilenmesi. Ortada hilelik bir şey bile yok yani sadece sunucu sisteminden ve samp fiziğinden anlayan biri olsanız dahi ortada bir problem olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz, kendi video kaydım yok fakat maç sonu zaten DaJuan Kingston karakteri bana saldırıp düşürüyor çok isterseniz o ssi paylaşırım ama onun da çok gereği yok gibi, maç esnasında bir görüntü almadım keşke alsaymışım canım vs. gözüküyordu fakat pmden beni uyarsaydınız işte insani bir şekilde hile misin ya da hile kullanıyor musun diye uyarsaydınız o anın ekran görüntüsünü atıp size iletirdim zaten, default skin kullanıyorum diye hileymişim gibi bir algı yaratmış olabilirim fakat ben de dün başlamadım uzun süredir bu sunucuda oynuyorum benden bu kadar Allah'a emanet, iyi forumlar.

Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): God olduğunu düşünüyorum, sadece düşünce. Eğer arkadaşımız yok diyecekse SAMP bugu diyecekse o bugu da kullanmak yasak. Sonuçta diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyor. İncelenebilir, iyi forumlar iyi akşamlar dilerim. Şüphelendiğim hileler: IUnfreeze, GOD diye düşünüyorum.

Easthan'ın yapmış olduğu ek açıklamaya da yorum yapayım, SAMP bugu kullanmak yasak demişsin bu sunucu içerisinde bulunan bir şey hasar sisteminde kendi ekranımızda vurduğumuz hasar değil karşı tarafın ekranında yediği yumruk işliyor bu Vice'ın hasar sistemi ama biz oyuncuların dilinde ring bugu diyoruz bunun benimle bir alakası yok developerlerin hasar sistemini düzenlemeleri gerekiyor fakat beni ille de cezalandırmak istiyorsanız ancak Bug Abuse'den cezalandırılabilirim fakat o da benimle ilgili bir şey değil söylediğim gibi sunucudaki hasar sistemi böyle işliyor bunu benim suçum gibi lanse edemezsiniz.

#5 - 24.12.2024 17:19
Dostum bir savunma üzerine kendini en haklısı ilan ediyorsun ben anlamış değilim ve tek olayın şu "Samp böyle" "Vice sunucusu böyle" "Yapacak bise yok" hani bütün olayların buna çıkıyor. Üstüne üstlük diyorsun ki "Ceza alırsam ancak bug abuseden alırım"  bro bunu sen ya da ben belirlemediğimiz için yönetim ekibi buluyor. Hem bug abuse'den yersem yerim diyorsun hem de benimle alakası yok diyorsun, ya zaten bunu yapmasan normal şartlarda dövüşler olmuş olacaktı sen bunu anlayamıyorsun ki. Orada kimse bug ya da hasar sisteminin açığını kovalamadan dövüşürken sen "oo ben biliyom, yapabiliyom" kafası ile hasar sisteminin açığından faydalanıyorsun.

Benim şikayetimde diyorsun ki o kadar moderatörsünüz söyleyin developer düzeltsin, zaten benim sana anlatmak istediğim olayda bu bro. Oyuncu profilin ile sende bunu ticket atarak, çeşitli videolar ve kanıtlar sunarak sende düzeltilmesi için bir şeyler yapabilirsin ama sen burada "nasıl olsa bunu bilen az, ben biliyorum" zihniyeti ile onu yapmak yerine bunu kullanıyorsun.

Madem hasarlar konusunda bu kadar bilgin var, madem 2020'den beri brawl atıyorsun e o zaman bu sistem hakkında gidip en doğrusunu yazsaydın? En eşit şekilde bu hasar sistemi olur deseydin? Neden bunu demek yerine bundan faydalanıyorsun ki? :)

#6 - 24.12.2024 17:33
Dostum bir savunma üzerine kendini en haklısı ilan ediyorsun ben anlamış değilim ve tek olayın şu "Samp böyle" "Vice sunucusu böyle" "Yapacak bise yok" hani bütün olayların buna çıkıyor. Üstüne üstlük diyorsun ki "Ceza alırsam ancak bug abuseden alırım"  bro bunu sen ya da ben belirlemediğimiz için yönetim ekibi buluyor. Hem bug abuse'den yersem yerim diyorsun hem de benimle alakası yok diyorsun, ya zaten bunu yapmasan normal şartlarda dövüşler olmuş olacaktı sen bunu anlayamıyorsun ki. Orada kimse bug ya da hasar sisteminin açığını kovalamadan dövüşürken sen "oo ben biliyom, yapabiliyom" kafası ile hasar sisteminin açığından faydalanıyorsun.

Benim şikayetimde diyorsun ki o kadar moderatörsünüz söyleyin developer düzeltsin, zaten benim sana anlatmak istediğim olayda bu bro. Oyuncu profilin ile sende bunu ticket atarak, çeşitli videolar ve kanıtlar sunarak sende düzeltilmesi için bir şeyler yapabilirsin ama sen burada "nasıl olsa bunu bilen az, ben biliyorum" zihniyeti ile onu yapmak yerine bunu kullanıyorsun.

Madem hasarlar konusunda bu kadar bilgin var, madem 2020'den beri brawl atıyorsun e o zaman bu sistem hakkında gidip en doğrusunu yazsaydın? En eşit şekilde bu hasar sistemi olur deseydin? Neden bunu demek yerine bundan faydalanıyorsun ki? :)

Bir savunma yapmam yeterliydi fakat siz uzattığınız için tekrar tekrar anlatmaya çalışıyorum vallahi günahımı alıyorsunuz, bug abuseden yersem yerim dedim çünkü bunun sunucudaki hasar sisteminden dolayı olduğunu anlatıyorum size. Sunucudaki hasar sistemi böyle yapılmış ben herhangi bir üstünlük kurmuyorum ben sadece bu hasar sistemini bildiğim için sağ tık + f atıp sen yerdeyken geriye kaçıyorum ve tekrar sana saldırıyorum bu sayede hızlı hızlı vur-kaç yaparak senin canını bi nebze de olsa götürmüş oluyorum olayım bu. Oyuncu profilimle tabii ki ticket açıp bu hasar sistemini düzelttirebilirim fakat bunu zaten developerler biliyor ve bir kere bu hasar sistemi değiştirildi fakat sebebini bilmiyorum ama yüksek ihtimalle uygun görülmediği için eski hasar sistemi (yani şu anki hasar sistemi)ne geçiş yapıldı bu ne demek oluyor? Demek ki developerler bu olayın farkında ve herhangi bir açık olmadığı için düzeltme gereği duymuyorlar inan ki bu bir açık olsaydı ve oyuncular arasında kaos yaratsaydı şimdiye kadar yüz kere değiştirilirdi, ben yüzlerce kez brawl attım ilk defa sizin kadar hile diyen insanlarla karşılaştım hani bir kere pm atar hilesin falan derlerdi şakasına ama siz yemin ederim bambaşka bir boyutsunuz. Bunu bilen az, ben biliyorum zihniyeti falan yok ortada sen bildiğini okumaya devam et ben ne kadar yazsam bile üşenip yazdıklarımı okumuyorsun tekrar tekrar yalan yanlış cümleler kurup yetkililerin vaktini çalmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Son olarak söylediğim gibi bir açıktan yararlanma gibi bir durum yok, hasar sistemini de herkes biliyor benim işte "bunu bilen az sadece ben biliyorum" gibi bir zihniyetim yok. Zaten hasar sistemi zamanında bir kere değiştirildi ve bilinmedik sebeplerden ötürü şu anki hasar sistemine geçiş yapıldı ben neden tekrar tekrar hasar sistemi için ar-ge açayım ki? Açıkçası öyle ar-ge açıp yetkililerle görüşüp sunucuda var olan hasar sistemini değiştirmekte her baba yiğidin harcı değil, çok vaktim de yok zaten buna gerek duymadım sebebini de her metnimde anlattım tek bir metnimi detaylıca okuyup şu an sorduğun tüm soruların cevabını orada bulabilirsin, tekrar tekrar yazman sadece şikayette bir karmaşa oluşturacak ve şikayetle ilgilenilmesini geciktirecek.

#7 - 24.12.2024 17:38
Şahitligimi onayliyorum

#8 - 04.01.2025 17:17
Karakter "Bug Abuse" kapsamında cezalandırılacak.