Dostum bir savunma üzerine kendini en haklısı ilan ediyorsun ben anlamış değilim ve tek olayın şu
"Samp böyle" "Vice sunucusu böyle" "Yapacak bise yok" hani bütün olayların buna çıkıyor. Üstüne üstlük diyorsun ki
"Ceza alırsam ancak bug abuseden alırım" bro bunu sen ya da ben belirlemediğimiz için yönetim ekibi buluyor. Hem bug abuse'den yersem yerim diyorsun hem de benimle alakası yok diyorsun, ya zaten bunu yapmasan normal şartlarda dövüşler olmuş olacaktı sen bunu anlayamıyorsun ki. Orada kimse bug ya da hasar sisteminin açığını kovalamadan dövüşürken sen
"oo ben biliyom, yapabiliyom" kafası ile hasar sisteminin açığından faydalanıyorsun.
Benim şikayetimde diyorsun ki o kadar moderatörsünüz söyleyin developer düzeltsin, zaten benim sana anlatmak istediğim olayda bu bro. Oyuncu profilin ile sende bunu ticket atarak, çeşitli videolar ve kanıtlar sunarak sende düzeltilmesi için bir şeyler yapabilirsin ama sen burada
"nasıl olsa bunu bilen az, ben biliyorum" zihniyeti ile onu yapmak yerine bunu kullanıyorsun.
Madem hasarlar konusunda bu kadar bilgin var, madem 2020'den beri brawl atıyorsun e o zaman bu sistem hakkında gidip en doğrusunu yazsaydın? En eşit şekilde bu hasar sistemi olur deseydin? Neden bunu demek yerine bundan faydalanıyorsun ki?