Sana uzunca açıklama yapardım ama şikayetin komikliğinden dolayı gülmem geçmiyor, yani insanlar da neyin ne olduğunun farkında olacaktır. Bu yüzden şununla idare ediver;
1 Hood onaylıyız, tanıtımımızı kontrol etmelisin. Bölge verilmedi haritada gözükmüyor diye bu aksini iddia edemez.
2 Varsayalım ki Onaylı değiliz. Hood onaylı olmasak bile sayıca üstünüz, illegal birliğiz. birliğimiz 1 yıldır açık, kim olduğumuzu bilmiyor olsan bile bölgenin tehlikeli olduğunun farkında olarak rol yapmalısın.
3 1 defa değil, 10 defa suratımıza, her karaktere /fucku yaptın, dur dememize rağmen. Sonra rolde sana şaplak atmasını söyledim, canın gıdım kaldı ve Adonis durdu. Döndün ve Adonis'e saldırdın. O ana kadar karışmadık, Adonis'i düşürdün, bizde seni düşürdük. 2+2 4 eder bro.
4 Kapı meselesi, kapıya yakınım. Kapıyı otomatik kapı gibi düşünebilirsin, kaçıncı yüz yılda olduğumuzu biliyorsundur umarım. Uzaktan kontrol etmek, vs vs vs.
5 Aldığın chatlogların timestampı açık değil, yani olayı çarpıtmışsın. Adonis seninle rolü bittikten sonra bunu yapıyor, aktif bir dövüşte/rolde bunu zaten yapamaz.
6 bonus: Nasıl biri olduğunu diğerleri de görsün. Sadece karalama kampanyanı değil. Olaydan beş on dakika sonra direkt jail yedi arkadaş...