Konu: DM  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.09.2024 16:12
İdlewood'a yaptığımız grafitide çetemizi afiş etme gibi bir durum söz konusu değil, orada atılan emotelerin sırıttığını görebilirsiniz. İdlewood'a gelip yaptığımız grafiti BB3 grafitisi olarak geçiyor, bunuda tüm hispanik çeteler kullanır siyahi ve rakiplere karşı. İdlewood rolüne bakarsan orada "Çetesini afiş eder." gibi bir emote yok.

Diğer rol ss'inizde neden Idlewood'dan sonra Crenshawda çetesini afiş eder yazıyor, bunuda açıklama şansın var mı dostum?

#11 - 02.09.2024 18:09
Arkadaşlar adına ben savunma yapacağım. Sizin sokağınıza gelip size sıkmalarını ben söyledim rolde. Sokağıma hit-up rolüne geliyorsan başına gelecekleri de tahmin etmen gerekiyor. Hit-up rolünü yaptığın sokak Valachi masasının ortağı. Sıradan bir oluşumun sokağı değil. Öncelikle bunun farkına varman gerekiyor. Hit-up rolünün karşılığı illaki brawl olacak diye bir kural yok. Aşağıya bırakacağım ss kanıt niteliğinde olacaktır. Foruma attığınız tanıtımda da ortada olduğu üzere çetenizi güzelce afiş etmişsiniz zaten.

Valachi ile ortaksınız diye sokağınıza hit up yapamayacağımız anlamına gelmez çete rolü yapıyorsunuz, hit up yapıyoruz ertesi gün silah sıkıyorsunuz, ben anlamadım kardeşim bu nasıl iş?  ::) Sunucunun yaptığı dm içerikli etkinlikler sizin hevesinizi kesmemiş olmalı kardeşim bakalım bu hafta içi dm hevesini alabilecek misiniz tekrardan iyi roller canlar

Tehdit mi ediyorsun hayırdır dostum? Önce üslubunu düzelt. Milletin rolünü sorgulamak yerine bırak şikayet hakkındaki kararı yönetim versin. Burası kişisel şov alanı değil. O işi başka alanda yapabilirsin.

#12 - 02.09.2024 18:11
Ve dostum, kanıt diye bıraktığın ssde ben yokum? Ama seni orada gördük ve vurduk diyorsunuz, bu durumda gidip Tanisha'yı yada diğerlerini vurmanız gerekmez mi? Eski ss bırakmak yerine.

Diğerlerine denk gelmemişlerdir belki dostum? Yada ic olarak arıyorlardır. Bunu bilemeyiz, değil mi? Elimdeki kanıtlar bunlar. Bu arkadaşlar hangi sokakta yaşıyorlar? Şu şu şu. Gidip gördüğünüzü vurun, cevabını verin. Bu kadar. Umarım açıkça anlatabilmişimdir.

#13 - 02.09.2024 22:50
Savunma yeterli görüldü. Onaylı bir hood'da, tehlikeli bir bölgede hit-up rolü yapıyorsunuz. Şehrin ortaklarından ve büyük bir suç örgütünün bölgesine girip bu şekilde bir aşağılayıcı rol yaparsanız, karşılığını brawl davetiyle bekleyemezsiniz. Bölgede bu rolü yapamazsınız değil, karşılığının bu aşağılama sonucunda ağır olacağını anlamalısınız. Rolü IC olarak bu şekilde devam ettirebilirsiniz.