Pekala dostum, savunmamı hemen bir şekilde yapayım. Gördüğüm üzere beni burda ilgilendiren MİX ve SQ'dan açmışsın. Pekala.. Düzgün bir şekilde sana açıklamamı yapacağım. /sq attığımı kanıtlayacağın bir videon veyahut başka bir şeyin var mı? Orada crash yedim ve 1-2 dakika geçmeden oyuna geri giriş sağladım. Giriş sağladığımın görüntüsünü aşağıya kanıt olarak zaten bırakacağım. Bize MİX olaraktan şikayette bulunmuşsun birde dostum, mix yapmalık orada bir şey yok. Gördüğün üzere ben orada yakalandığım zaman arka tarafınızda tam olarak 5 tane SANCHEZ'li eleman olduğunu görürsün dostum. Yani, benim orada olduğumu tüm polisten kaçtığımız ve oyundaki dostlarım beni biliyor. Burada MIX'lık bir durum göremedim. Toplu olarak kaçtığımız için birisi yakalandığı zaman diğerlerininde hemen haberi oluyor. Siz nasıl oyunda koordine oluyorsanız bizde aynı şekilde koordine oluyoruz.
OYUNA HEMEN GİRİŞ YAPTIĞIMIN KANITI:
ORADAKİ SANCHEZ İLE KÖPRÜDEN ATLAYAN BEN OLMASAM DA FİKİRLERİMİ BELİRTİYORUM:
Altımızdaki motor SANCHEZ süspansiyonları baya kuvvetli bir dağ motoru olduğunu kendin gayet iyi biliyorsundur zaten. Biz Sanchez ile atladığımız zaman arkamızdan da sen o koca araban ile atlamaya devam edip bizi takip ediyorsun. BURADA SENİN NE KADAR KİNCİ VE WİN'E OYNADIĞININ KANITINI görüyoruz. Maalasef ki sende o arabayla oradan atladığın zaman tam olarak o arabanın alt takımı çöp olur. Motorda öyle bir durum değil, REAL hayatta bu tarz yerlerden atlayan SANCHEZ - (DAĞ MOTORLARI) bulunuyor dostum.
EKSTRA OLARAK KENDİ VİDEONDA KENDİN EĞLENMEK, KOVALAMAK, BASİT BİR SANCHEZ İLE VEYAHUT ARABA İLE KAÇAN KİŞİLERİ KOVALAMAK YAKALAMAYINCA APB AÇIP DEVRİYENE DEVAM ETMEK YERİNE HIRSLANIP, PİT ATMAYA ARDINDAN MOTOR NERDEN ATLIYORSA DİREKT OLARAK ARKASINDAN ATLAMAN GERÇEKTEN KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HARAKET. BİZDE TAM OLARAK SENDEN SIKILDIK. İYİ ROLLER DOSTUM.
MİX İÇİN KANIT;
ZATEN BU KANITI GÖSTERMEME HİÇ GEREK YOKTU Kİ SENİN KENDİ VİDEONDA BİZİM 5-6 KİŞİ KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE KAÇIŞ SAĞLADIĞIMIZ VE SÜREKLİ BİRBİRİMİZİN ETRAFINDA DÖNDÜĞÜMÜZÜ GÖRÜYORSUNDUR. BEN KAZA YAPTIKTAN HEMEN SONRA 1 DAKİKA BİLE GEÇMEDEN ARKADAŞLARIM OLAY BÖLGESİNDE OLUYORLAR ÇÜNKÜ ONLARDA BİZİ ARKADAN TAKİP EDİYORLARDI, HERHANGİ BİR DURUMA KARŞIN.

sen nasıl koordine oluyorsan, bizde oluyoruz.

EMOTE YOK, BİR ŞEY YOK DEMENE İTHAFEN SAVUNMA;
BEANBAG'İ KENDİ VİDEONDA DA GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ UZAKTAN YİYORUM VE MOTOR ÜSTÜNDEYİM BEANBAG'İ UZAKTAN YEDİĞİM İÇİN PEK HASAR GÖRMEDİ KARAKTERİM. FAKAT SİSTEMDE HER TÜRLÜ YERE YATIRDIĞI İÇİN SİSTEMİN AZİZLİĞİNE UĞRUYORUM DOSTUM. DAHA SONRASINDA MOTORDAN ZATEN KARAKTERİM İNİŞ YAPIYOR VE BEN DİREKT OLARAK ARABANIN ÜZERİNDEN ATLAYIP KAÇIYORUM. NE YAPMAMI BEKLİYORDUN, ŞÖYLE BİR EMOTE Mİ VEREYİM? /ME ARABANIN ÜSTÜNDEN ATLAR GEÇER. SEN ADAM KOVALARKEN SÜREKLİ BÖYLE EMOTE VERİYOR MUSUN? /ME ADAMI KOVALAMAYA BAŞLAR, ARKASINDAN ÇALILIKTAN ATLAR VESAİRE. :d