anlaşmalı falan değildi rol, anlaşmalı olmayan rolde ateş etmesindede sorun yok. kuralları daha iyi okuman dileğiyle 
Şimdi güzel kardeşim benim, zaten gel anlaşmalı dövüşelim demedim sana rolde, zaten olay o değil. Anlaşmalı rol nedir biliyor musun? İki tarafında kesin olarak dövüşecekleri bir rolde silahların çekilmesi. Bu yasak. Çete üyeleri diyorsun ya? Hangi çete üyesi meydan okumasına karşı silahlı adamlar ile geliyor? Benim bildiğim çeteler adamları arkasına alır gelirler. Baktın dayak yiyorsun, çete üyesinin dayak yediğini kaldıramayan kardeşleri gelirler adama saldırırlar. Silah çekmezler. Kültürleri gereği ne kadar adil olmasalar bile buna dikkat ediyorlar. Yanında getirdiğin arkadaşın gelse bana yumruk atsa ağzımı açmam. Silah çekilecek bir konu yok. O zaman senin dediğin hesaba göre de sen Fear RP yapmıyorsun. Benim karakterim iri yarı, eski polis/militan bir adam. Sen bunu kayda alarak geliyorsun. Ama ne hikmetse dövüşüyorsun onunla. Yine ettiğin lafa bakacak olursak ben IC olarak senin karkaterinin çeteci olduğunu nerden bileceğim? Social'a bir adını koymuşsun o kadar. Kaldı ki ne alaka yani rolde sen sana her meydan okuyan adama gelip böyle sıkıyor musun? Komik olaymış kanka devam edin o halde bu hareketlerinize ne diyim.
yasak olduğunu politikalı olarak göstersene
Dostum SAMP ortamında yeni olduğunu düşünmüyorum. Bunun kural olduğunu da biliyorsun. sana diğer yazdıklarıma cevap verir misin? Yok bu nerde yazıyor, şu nerede diye ilerleyemezsin, Vice yönetimi de her ihtimali değerlendirebilir ama buna gelipte kural tanımlayamaz. Anlaşmalı bir rolde seninle kavga ederken sen gelip benim karakterime ateş ediyorsun, /me'yi sen ilk veriyorsun, dövüşeceğimizi biliyorsun? Yani gelip bana burada kural açıkla deme. O halde sen her kavga ettiğin insanla yanındaki adamla git, dayak yiyeceğini anlayınca sıksın adama. Bu mu çetecilik? Sana istersen her kültürü kitap kitap yazarım DC'den hiç dert değil. Ama bana çeteciler böyle yapıyor, sokak tarzı dövüş budur dersen işte orada gülerim senin dediğine. Hangi kültür, Blood mu, Crips mi, MS13 mü?
tüm sorularını sırasıyla cevaplıyorum
1- rol anlaşmalı değildi, artık bunun farkına varmalısın. rol doğaçlama gelişti, oocden anlaşmadık rolü şöyle yapalım böyle yapalım diye
2- çete üyesi olup olmadığımı bilmen veya bilmemen pek ilgilendirmiyor beni, rolde sonuçta çete üyesiyim değil mi :d
3- düştükten sonra yaralı kurallarını hiçe sayıp bana socialdan zırlaman ve rolün ortasında /b bölmen seni haksız çıkartıyor
4- kültürü ne kadar bilip bilmediğin, hangi kültürü bildiğinde umrumda değil. merak etmiyorum
1. Rol anlaşmalı, sen şu OOC anlaşmayı kafandan çıkart artık bizim kavga edeceğimiz belli mi? Belli,
2. Bilmesem de olur, sıkamazsın.
3. Zırlamam falan fazla olmamış, burada sana şikayet açtım adam gibi cevap ver.
4. Merak etmene gerek yok, rolde kültürünü yansıt.