Konu: Cripsizm- God hilesi  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.05.2024 00:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Teller @Cripsizm
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2024 / 23.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin hooduna baskına giderken motorla yanımızdan geçip giden Ray'ı takip ediyoruz. Kişi sağa dönüş yaparak /q attıktan sonra aradan 1 2 dakika geçiyor ki tekrar oyuna bağlanıyor. Bu sırada kişiye karşı ateş açıyorum ve bir kaç atışım kişiye isabet ediyor. Kişinin dayanıklık seviyesi dörtken hasar almaması biraz garip.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bundan şüphe duyuyoruz sadece kontrol edilirse sevinirim. İyi forumlar.

#1 - 26.05.2024 01:03
Kanka yanlış anlama ama senin yerine ben utandım, videoda dağa taşa sıkıpta adama Godmode hilesinden şikayet açmışsınız. Crosshair doğru düzgün adamın üstüne bile gitmiyor. Sabah akşam vurulmaktan sanırım kafanız iyice gitti her dakika etiket yiyoruz boş şikayetlerden.

#2 - 26.05.2024 01:18
Selamlar, savunma yapılacak bir tarafı yok bu tarz şikayetlerde videoları kesip atmayın olayın bütünlüğünü bozuyorsunuz arkadaşlar, iyi roller iyi oyunlar.
Gelelim savunma kısmına sanırım arkadaşın espsi biraz fazla iyi gösteriyor neden iki motordan sağda ki motoru takip ettin ve ben olduğuma kanaat getirip bekledin ki? Her neyse;

Kasabaya mekan bakmaya giderken üstümde silah olduğu aklıma geldi ve motora silahımı bırakmaya döndüm malum sağ tarafımızda şerif departmanı bulunuyor.Silahı motora bıraktığım anda(shotgun) server closed yedim, sanırım sunucu kaynaklı bir sorun inceleyen admin kontrol edebilir veya video çekip atabilirim. Oyuna girdiğim anda zaten sizleri görüyorum sağımda ki eve yöneliyorum; (Bu kısma kadar olan savunma oyundan düşüp gelmem ESP karşı savunmadır.)

Sanırım ben evin çatısına çıkana kadar arkadaş 2-3 mermi belki tutturabiliyor aşağıya(EK-1) kısmına kendi oyunumdan tam ekran herhangi bir yavaşlatma veya oynama olmadan bir video kaydı bırakıyorum.

EK-1

Arkadaşlar zaten kendileri söylemiş, şüphe üzerine açıyoruz diye, umarım kafalarında soru işareti kalmaz. Tekrardan iyi forumlar iyi oyunlar arkadaşlar.

#3 - 28.05.2024 09:27
Akşam saatlerinde video yenilenecek.

#4 - 02.06.2024 20:36
Kanka yanlış anlama ama senin yerine ben utandım, videoda dağa taşa sıkıpta adama Godmode hilesinden şikayet açmışsınız. Crosshair doğru düzgün adamın üstüne bile gitmiyor. Sabah akşam vurulmaktan sanırım kafanız iyice gitti her dakika etiket yiyoruz boş şikayetlerden.

Ooc kini bir kenara bırak istersen, sana açılan bir şikayet yok ortada, ek olarak kendisi savunma attığı videosunda hasar aldığını çıkan 2 3 hit kandan gözükmekte. Ardından da can barının full olduğunu görmekteyiz.
Mümkünse konuşma sen, sana açılan bir şikayet yok dostum.

#5 - 04.06.2024 22:00

Ooc kini bir kenara bırak istersen, sana açılan bir şikayet yok ortada, ek olarak kendisi savunma attığı videosunda hasar aldığını çıkan 2 3 hit kandan gözükmekte. Ardından da can barının full olduğunu görmekteyiz.
Mümkünse konuşma sen, sana açılan bir şikayet yok dostum.

Selamlar, lütfen forumda olduğumuzu unutmayalım ve buna göre üslubumuzu koruyalım.

#6 - 04.06.2024 22:01

#7 - 05.06.2024 09:09
Atılan kanıt videosunda bâriz Sprinthook var

#8 - 06.06.2024 00:42
God yetersiz, sprint için ceza alacak.